Byc fair czy nie?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

cracers

Byc fair czy nie?

Postautor: cracers » 04 gru 2006, 20:01

Witam wszystkich :) niedawno wpadlem na niezly temat (moim zdaniem) a konkretniej...
Niektorzy faceci aby przespac sie z wybrana dziewczyna zawracaja jej w glowie, mowia nawet ze ja kochaja, ze jest dla nich wszystkim itd... itp... a gdy jest juz po wszystkim po prostu mowia dzieki i narazie, czy niestosowniej bylo by powiedziec od razu na co ma sie ochote? obylo by sie bez zalaman psychicznych i zlamanych serc (a nie raz i kosci :P)
Druga czesc odnosi sie do milych Pan :) jaka byla by wasza reakcja na tak klarowne przedstawienie sytuacji i czy zgodzilybyscie sie na "czysta przyjemnosc"?

Pozdrawiam ;)
Ostatnio zmieniony 04 gru 2006, 21:53 przez cracers, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 04 gru 2006, 20:20

cracers pisze:Niektorzy faceci aby przespac sie z wybrana dziewczyna zawracaja jej w glowie, mowia nawet ze ja kochaja, ze jest dla nich wszystkim itd... itp... a gdy jest juz po wszystkim po prostu mowia dzieki i narazie

są ,są takie skur.wysyny. Taki kiedyś potraktował w ten sposób mą kobietę. Długo jej to siedziało w pamięci...
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Black007_pl
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Black007_pl » 04 gru 2006, 21:41

Ja jestem zwolennikiem czystych zasad i zawsze staram sie byc fair.
Nigdy nie oklamalem tak kobiety, zeby "dostac", to czego bym chcial...
"I save all the bullets from ignorant minds
Your insults get stuck in my teeth as they grind
Way past good taste, on our way to bad omens
I decrease, while my symptoms increase "
Awatar użytkownika
stepien
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: stepien » 04 gru 2006, 21:41

niech takie poje*** ida sobie do burdelu, a nie skrzywiaja psychike zwykłym dziewcyzna
"Myślenie to najcięższa praca i pewno dlatego nie cieszy sie zbytnią popularnością..." :):)
Awatar użytkownika
Rish
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rish » 04 gru 2006, 21:42

Nie generalizujmy ze tylko mezczyzni tacy sa bo i masa kobiet tez takich chodzi po ziemi
Obrazek
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 04 gru 2006, 21:44

cracers pisze:czy niestosowniej bylo by powiedziec od razu na co ma sie ochote? obylo by sie bez zalaman psychicznych i zlamanych serc (a nie raz i kosci :P )
Wiesz wielu tak wlasnie robi. To so opisujesz wczesniej to
TedBundy pisze:takie skur.wysyny
jak to ladnie Tedzio ujal.
Nie zajmujmy sie poprancami tylko normalnymi ludzmi.
cracers pisze:zy zgodzilybyscie sie na "czysta przyjemnosc"?
Nie :) Mam faceta :D Ale tak powinno sie byc fair jak najbardziej.

[ Dodano: 2006-12-04, 21:45 ]
Rish pisze:Nie generalizujmy ze tylko mezczyzni tacy sa bo i masa kobiet tez takich chodzi po ziemi
Ok odwrotnie te zbywa, ale temat jest o tym czy warto byc fair.
Wiec tak dziewczyny tez powinny byc fair :D
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 gru 2006, 08:14

Złamane serca byc muszą bowiem co nas nie zabije , to wzmocni ! zas głupców wiatr nie sieje tylko sie oni rodzą . Kopniak od zycia leczy głupotę , zatem - nie chłopcy winni , a dziewczyny .Skoro muszą uprawiac sex z kims kogo niby kochają , a i on kocha je ? no to mają co maja !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
szilkret
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: szilkret » 05 gru 2006, 14:30

Andrew pisze:Złamane serca byc muszą bowiem co nas nie zabije , to wzmocni ! zas głupców wiatr nie sieje tylko sie oni rodzą . Kopniak od zycia leczy głupotę , zatem - nie chłopcy winni , a dziewczyny .Skoro muszą uprawiac sex z kims kogo niby kochają , a i on kocha je ? no to mają co maja !

Sądzę że nikt telepata nie jest. :? A powiem że niektórzy bajer maja opanowany. Niestety sama jest ofiarą takiego kogoś <fuckoff>
Można by rzec że na swoja prośbę, bo po co się angażowałam. Tylko za chwilkę usłyszę, że jacy to biedni są faceci, a te kobiety to harpie <diabel>
Nie generalizujmy rzeczywiście. Nie należy ranić drugiej osoby bo tak musi być. Nie musi i jeśli jest najmniejsza szansa aby załatwić to fer, należy tak zrobić. No, ale jakbyśmy nagle stali się fer to dużo facetów chodziło by na głowie bo tak byli by wyposzczeni, że lepie takiego w kaftan niż do ludzi. To samo się tyczy kobiet ;)
Ból po stracie nie jest przyjemnością chyba że ma się skłonności psycho-masochistyczne.
I nie rozumiem stwierdzenia niby kochać <hmm> Kochać to znaczy kochać a nie wydawać że sie kocha <mlotek>
I nic nie wiem i nic nie rozumiem
I wciąż wierzę biednymi zmysłami
Ze ci ludzie na drugiej półkuli
Muszą chodzić do góry nogami

"Julian Tuwim"
Garry
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Garry » 05 gru 2006, 14:44

Ja tak nie potrafię... Jestem w stanie zaczepiać tylko dziewczynę, do której coś czuję - i wtedy się mocno angażuję. Ale i tak nie oczekuję od niej seksu. Wolę budować więź na rozmowie, wzajemnym zrozumieniu i zaufaniu... A na seks to dla mnie przyjdzie pora po ślubie.
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 05 gru 2006, 17:41

Garry pisze:Jestem w stanie zaczepiać tylko dziewczynę, do której coś czuję - i wtedy się mocno angażuję. Ale i tak nie oczekuję od niej seksu. Wolę budować więź na rozmowie, wzajemnym zrozumieniu i zaufaniu... A na seks to dla mnie przyjdzie pora po ślubie.

Zaczepiać a angażować, to masz 2 rózne słowa. Wiesz zaczepić moge każda dziewczyne nz ulicy, bez żadnych konsekwencji.
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Garry
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Garry » 05 gru 2006, 18:11

Chodziło mi o zawracanie jej głowy w wiadomym celu, nie o zwykłe zagadanie na byle jaki temat.
Majka85
Bywalec
Bywalec
Postautor: Majka85 » 05 gru 2006, 21:05

Po prostu nie sypiajcie z kimś bez zaangażowania emocjonalnego. Prościej.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 06 gru 2006, 00:12

Majka85 pisze:Prościej.
I stanowczo nudniej. Jak bym swojego do 30stki czy innej 40stki nei spotkala to co?Wegetacja?Jest tyle pieknych rzeczy do przezycia przeciez. <aniolek>
Awatar użytkownika
Sepik
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sepik » 06 gru 2006, 21:50

stepien pisze:niech takie poje*** ida sobie do burdelu, a nie skrzywiaja psychike zwykłym dziewcyzna
czy kobieta ktora wierzy w kazde slowo faceta ktorego dopiero co poznala tym bardziej w wyznania milosne juz troche nie jest skrzywiona ??
Majka85 pisze:Po prostu nie sypiajcie z kimś bez zaangażowania emocjonalnego. Prościej.
da wodki jej dac madrze mowi
Ja na dzien dzisiejszy nie moglbym fakac sie bez zaangazowania emocjonalnego, ale ja jeszcze mlody niedoswiadczony i "gupi" jestem :P
"Nie ma spać,
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 07 gru 2006, 08:14

Sepik pisze:
stepien pisze:niech takie poje*** ida sobie do burdelu, a nie skrzywiaja psychike zwykłym dziewcyzna
czy kobieta ktora wierzy w kazde slowo faceta ktorego dopiero co poznala tym bardziej w wyznania milosne juz troche nie jest skrzywiona ??

Może i jest lekko skrzywiona, ale może i jest bardzo samotna, naiwna, chcąca mieć kogoś dla siebie, chcąca wierzyć że ktoś może ją pokochać?

Sepik pisze:
Majka85 pisze:Po prostu nie sypiajcie z kimś bez zaangażowania emocjonalnego. Prościej.

Ja na dzien dzisiejszy nie moglbym fakac sie bez zaangazowania emocjonalnego, ale ja jeszcze mlody niedoswiadczony i "gupi" jestem :P

Mówisz jak mój były... Z tym że on chciałby pewnie jak koledzy - powymieniać się na dwa tygodnie dziewczynami do bzykania. To chore <belt>
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 07 gru 2006, 08:29

Zawsze mi się wydawało, że dziewczyny najszybciej lecą na takich, co to akurat niczego nie obiecują. Bo zawsze im się wydaje, że usidlą.
Awatar użytkownika
szilkret
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: szilkret » 07 gru 2006, 08:33

mrt pisze:Zawsze mi się wydawało, że dziewczyny najszybciej lecą na takich, co to akurat niczego nie obiecują. Bo zawsze im się wydaje, że usidlą.

Kobiety często lubią oszukiwać same siebie ;)
I nic nie wiem i nic nie rozumiem

I wciąż wierzę biednymi zmysłami

Ze ci ludzie na drugiej półkuli

Muszą chodzić do góry nogami

"Julian Tuwim"
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 07 gru 2006, 11:22

moim zdaniem malo ktora zgodzila by sie na cos takiego. Normalnie promil
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 07 gru 2006, 11:24

Kermit pisze:moim zdaniem malo ktora zgodzila by sie na cos takiego. Normalnie promil
Z moich obserwacji od czasów liceum wygląda to dokładnie odwrotnie.

Zresztą to się nawet pokrywa z tym, że dziewczyny drani wybierają :D

[ Dodano: 2006-12-07, 11:25 ]
Znaczy jak zapyta wprost, to się nie zgodzi, ale jak będzie milczał, to czemu nie.
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 07 gru 2006, 13:35

Byc fair czy nie?

Oczywiscie, ze byc. Nie tylko dla tych dziewczynek nieszczesnych, co nabrac mozna i wykorzystac, ale przede wszystkim dla siebie.

Co zas sie tyczy reakcji.. na jasne postawienie sprawy bylaby jak najbardziej pozytywna, ale nie oznacza to, ze od razu mialoby to oznaczac zgode na seks - w koncu moge cenic szczerosc u faceta, ktory w ogole mnie nie pociaga. Tyle, ze traktowanie szczerosci jako narzedzia, majacego posluzyc zaciagnieciu panny do lozka, traci mi jakas... nieszczeroscia.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 07 gru 2006, 17:36

Kermit pisze:oim zdaniem malo ktora zgodzila by sie na cos takiego.
I dzieki Bogu to tylko Twoje zdanie :]
mrt pisze:Zawsze mi się wydawało, że dziewczyny najszybciej lecą na takich, co to akurat niczego nie obiecują. Bo zawsze im się wydaje, że usidlą.
Potwierdzam. :D
paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 07 gru 2006, 17:57

cracers pisze:Witam wszystkich niedawno wpadlem na niezly temat (moim zdaniem) a konkretniej...
Niektorzy faceci aby przespac sie z wybrana dziewczyna zawracaja jej w glowie, mowia nawet ze ja kochaja, ze jest dla nich wszystkim itd... itp... a gdy jest juz po wszystkim po prostu mowia dzieki i narazie, czy niestosowniej bylo by powiedziec od razu na co ma sie ochote? obylo by sie bez zalaman psychicznych i zlamanych serc (a nie raz i kosci )

nie.. bo wtedy większość z nich nie zgodzilaby się na takie propozycje. Bo np. seks nie sprawiałby takiej przyjemnosci facetowi, ktory robi to z laską "dla sportu", niz taki seks, w ktorym kobieta oddaje facetowi tez swą "duszę". No i po trzecie, nie.. bo bo większość kobiet chce jednak tej miłości bardziej niż tylko zaspokojenia potrzeb czy popędów. Jest to dla nich poniżej godności, moralności itd. Niektóre pewnie by się zgodziły, ale moim zdaniem tylko z facetem, którego na pozór uwazałyby nie za złego, ktoremu mozna ufać.
cracers pisze:Druga czesc odnosi sie do milych Pan jaka byla by wasza reakcja na tak klarowne przedstawienie sytuacji i czy zgodzilybyscie sie na "czysta przyjemnosc"?

jesli czułabym cokolwiek, to być może..

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”