http://girlwithaonetrackmind.blogspot.com/

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
http://girlwithaonetrackmind.blogspot.com/

Postautor: Ted Bundy » 09 gru 2006, 14:15

Dawno nie miałem w rękach sobotniej Koszernej. Dziś kupiłem. W dodatku "WObcasy" opublikowano zapis rozmowy, którą Leszek Talko stoczył z Zoe Margolis, 33-letnią Angielką, prowadzącą bloga pod pseudonimem Abby Lee, do którego link podałem w tytule wiadomości. Może niech przemówią wybrane cytaty z tej rozmowy, na komentarz przyjdzie czas za chwilkę. Najbardziej istotne fragmenty pogrubiłem.

"Bridget Jones szukała swego faceta, kariery, bezpieczeństwa. Abby szukała seksu orgazmu - i przeważnie znajdowała, przynajmniej to pierwsze. I natychmiast tysiące kobiet stwierdziło,że one też są Abby Lee. Abby nikogo nie szuka; ma 33 lata, kiedyś może będzie ktoś na stałe. Kiedyś może będą dzieci. Jeszcze nie teraz."
"Gdy facet po wspólnej nocy stwierdzi,że jesteście dla siebie stworzeni, bierz nogi za pas - radzi dziewczynom na łamach swego bloga"
"Abby to ucieleśnienie kobiety, o której marzą faceci. Nigdy nie powie,że boli ją głowa, nie przeszkodzi jej okres, będzie cały czas marzyć o waszym penisie. Jest gotowa rzucić się na was rano,po południu i wieczorem. Zedrzeć pidżamę, szlafrok, garnitur, a jeśli brakuje czasu, tylko majtki. Jest to gotowa robić 3,5,7 razy dziennie. Codziennie."
Talko - "chodzi mi po głowie,że z nas dwojga to ona jest klasycznym facetem. Bo jak wiadomo, klasyczny facet szuka seksu i by go zdobyć, udaje miłość. A przysłowiowa kobieta szuka miłości i by ją znaleźć, daje seks. Troche to kulawe, lecz prawdziwe"
"Gdybym napisał coś takiego jako facet, zostałbym znienawidzony. Bo co można pomyśleć o facecie,który całymi dniami myśli o tym, by przelecieć koleżankę z pracy, przyjaciółkę ze szkoły, gwiazde z telewizji itd?"
"bloga do tej pory odwiedziło ponad 2 mln czytelników. Kwestią czasu było, gdy zjawił się agent, który zaproponował książkę"
"napaliłam się kiedyś strasznie na faceta poznanego w internecie, spotkaliśmy się w barze. Poczułam,że jestem mokra(...). On mówi nagle - wsuń tam palec, chcę poczuć,czy jesteś wilgotna. W końcu włożyłam palec,on oblizał i powiedział - fantastycznie smakujesz. Poszliśmy do toalety i rżnęliśmy się. Było ciasno, ale fantastycznie"
"Abby jest zapraszana do telewizji jako ekspertka, pisze felietony do kobiecych gazet i pism. Otrzymuje dziesiątki listów od czytelników i czytelniczek. Mężczyźni piszą,że nie wiedzieli,że takie kobiety istnieją. Kobiety,że one również cały czas myślą o seksie. Co chwile marzą o przeleceniu przyjaciela albo kolegi z pracy - szybko i bez zobowiązań. Tylko do tej pory wstydziły się o tym mówić, teraz już nie"
"Myślisz że w Polsce by mi się spodobało - pyta Abby. Nawet bardzo - odpowiada Talko. Myślę też, ze cała masa ludzi chciałaby cię spalić na stosie albo umieścić w zakładzie zamkniętym"

czekacie na komentarz? Nie będzie długi. Będzie minimalny.
Szkoda,że dewianci i dewiantki stają się gwiazdami kultury masowej. Jak ta nieszczęsna Abby, typowo angielskiej urody, czyli półtora nieszczęścia. Szkoda,że "wesz przyjmuje się za kwiat". Szkoda,że pseudohedonizm, wynaturzenie,powtarzanie idiotyzmów na temat mężczyzn i typowych męskich zachowań przyjmuje się za oczywistość. Szkoda,że kolejny raz przesunięto granicę wstydu i zachowania. Czegoś pierwotnie naturalnego i normalnego. Smutne,że ludzie psychicznie nieukształtowani mogą mieć swobodny dostęp do tego typu treści. Uznając,że tak można. Że jest to fajne i trendy.

Z własnego wyboru dążymy do samounicestwienia. Troja płonie.
A tuż za rogiem stoi islam: silny,zwarty i gotowy...
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Zaq
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Zaq » 12 gru 2006, 00:46

Co złego jest w tym, że ktoś lubi seks bez zobowiązań?
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 12 gru 2006, 02:15

Ted wybacz, ale nie przebrnalem do konca. Jest pozno a ja boje sie koszmarow sennych. Gdybys nie napisal ze to koszerna myslalbym iz to z jakiejs organizacji teczowych misiow i feministek. Choc te klimaty pasuja do wybiorczej.

A to ze ktos lubi seks bez zobowiazan - nie ma nic zlego. Ale po co o tym gadac i pisac? Dorabiac teorie. To bez sensu. Ale niech sobie robia, ja czytac nie mam zamiaru.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 12 gru 2006, 12:01

Maverick pisze:A to ze ktos lubi seks bez zobowiazan - nie ma nic zlego. Ale po co o tym gadac i pisac?

a jak ktos lubi ze zobowiazaniami, miłościa, to po co o tym pisac, mówic :>
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 12 gru 2006, 15:58

Mi chodzilo o to ze ten blog wyglada zalosnie po prostu. Poziom teletubisiow jak to moon pisala. Dorabianie ideologii do checi orgazmowania i nic wiecej. Jak jest ze zobowiazaniem to tu pojawia sie milosc, a o niej naturalnie mozna pisac wiele. Ale ile mozna pisac o tym ze ktos lubi miec pelna dziure?
Awatar użytkownika
zet2
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: zet2 » 12 gru 2006, 17:30

nie za bardzo kumam bzykania wszystkiego co sie rusza, z guma za bardzo nie lubie, a bez boje sie ruszyc cos takiego
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 13 gru 2006, 13:20

z guma za bardzo nie lubie, a bez boje sie ruszyc cos takiego

człowiek to nie cos a ktoś :>
a skad wiesz, ze kobieta bez takiej burzliwej przeszlości jest zdrowa, ze tak smialo bez gumki ??
Awatar użytkownika
zet2
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: zet2 » 13 gru 2006, 17:51

mniejsze ryzyko <diabel>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 13 gru 2006, 18:33

zet2 pisze:mniejsze ryzyko <diabel>

ale jednak zawsze ryzyko. nie wiem ja jakas przewrazliwiona jestem, bo z tymi z którymi zrezygnowala szłam robic badania. W zwiazku z tym, ze kilka razy sie badałam, towiedzialam, ze zdrowa jestem. ale szlam sie badac, bo to by było bardzo niesprawiedliwe wysyłac kogos a samej sie nie badac

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”