Kobieta z klasą nie grywa w tandetnych filmachTFA pisze:z zagranicznych to Sharon Stone dla mnie klasa.
Z aktorek to ja bym raczej postawiła na Catherine Deneuve i Isabelle Adjani. Z facetów na Johna Malkovich
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Kobieta z klasą nie grywa w tandetnych filmachTFA pisze:z zagranicznych to Sharon Stone dla mnie klasa.

TFA pisze:a nie pierdzenie fiolkami

mrt pisze:...glany nie pasują do kobiety z klasą, podobnie jak gumiaki i wizyta w chlewie, żeby nakarmić prosiaki. Po prostu w takich sytuacjach przejawia się wiele różnych cech, ale nie klasa.

Może i tak, bo w sumie nie wyobrażam sobie co prawda Grace Kelly w chlewie, ale bardziej nie wyobrażam sobie, żeby w jakiejkolwiek sytuacji - nawet w chlewie - tej klasy nie miała.Mysiorek pisze:Spoko. Może być zabawa i fajne doświadczenie. I tam tez klasa może być.
Klasa przenosi się nad wszystkim - widać, słychać i czuć, ją.

mrt pisze:nie wyobrażam sobie co prawda Grace Kelly w chlewie
Jawka pisze:Chyba u nas rzeczywiście z tą klasą żle... skoro jako przykłady podajecie Muchę, Cichopkową, Foremniak, Brodzik (toż to jej nazwisko nawet nie powienno stanącćobok słowa klasa...)
, po prostu pytam czy którąś z nich można według kogoś za taką uznać. Bo mnie właśnie żadna młoda [względnie] Polka nie przychodzi do głowy.TedBundy pisze:Belucci - jak najbardziej. Penelope Cruz - IMO też.
megane pisze:Jak widać nie ma bezdyskusyjnych...
Olivia pisze:A co z przykładami obiektów płci męskiej? Czyżby nie istnieli?
Mona pisze:Co do zachowania w chlewie, to myślę, że człowiek z klasą właśnie wszędzie potrafi zachować się i porozmawia z każdym, czy to będzie królowa angielska, czy sprzątaczkaNie dokonuje selekcji, ale traktuje wszystkich po ludzku.
Samo poddawnie ich pod dyskusję jest hmmmm.... raczej nie na miejscu. Jak można stawiać obok siebie Beatę Tyszkiewicz i Katarzynę Skrzynecką.megane pisze:Przecież ja nie podałam ich jako przykładów , po prostu pytam czy którąś z nich można według kogoś za taką uznać.

Mona pisze:Dla mnie jest taka jedna i bezdyskusyjnie jest nią Nicole Kidman![]()
Mona pisze:to też bezdyskusyjnie - Anthony Hopkins,

zakery... pisze:Sean Connery???

A wiesz, że chyba nawet się pod tym podpiszę? Trudno, niech będziejamaicanflower pisze:Spytałam nawet rodziców, w ich rozumieniu kwintesencją klasy w świecie polityki są profesor Skubiszewski i Bartoszewski.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 583 gości