HISZPAńSKA MUCHA

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 22 gru 2006, 15:44

digidy pisze:widze ze chyba jestes idealna kobieta;-)

nie jestem, to ze uwazam, ze mam ladny tylek i fajne piersi nie znaczy, ze uwazam się za idealną bo do takowej daleko mi brakuje, tym bardziej, ze np tylek mam spory i podoba sie mnie a wiem, ze innym niekoniecznie. po za tym nie pisalam, ze jestem ladna, pisalam tylko o tylku i piersiach i makijazy, wiec chyba nie za duzo wiesz o moim wyglądzie.
digidy pisze:Na forum czesto kazdy jest tak idealny fizycznie
a ja otwarcie mowie, ze moja fizycznosc jako caloksztalt mi sie nie podoba, wiec nie gadaj mi tu, ze przedstawiam sie jako idealną fizycznie. jak chcesz moje foto mozesz odezwac sie na priwa to moze dostaniesz:P
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 22 gru 2006, 16:18

Yenna pisze:A ja jestem ciekawa, czy jak sie popsikasz takimi feromonami to wiecej babek na ciebie leci... Jakies takie nieprawdopodobne, jak z ta hiszpanska mucha.
Digidy - testowales juz to?

Ha hah ah
nie czytalem calego topa ale widze ze mowa o hiszpanskiej m i feromonach...
Czyli tak jedno i drugie dziala!!!
Wiem bo fero mam od 3 miechow..kupilem bo myslalem ze dzieki nim znajde szybko astepczynie kasi...
Po 3 miechach moge powiedziec ..zdecydowanie dzialaja
...TYSIACE FAKTOW POUKLADANYCH W WERSACH...
digidy

Postautor: digidy » 22 gru 2006, 19:14

Rafeek pisze:Ha hah ah
nie czytalem calego topa ale widze ze mowa o hiszpanskiej m i feromonach...
Czyli tak jedno i drugie dziala!!!
Wiem bo fero mam od 3 miechow..kupilem bo myslalem ze dzieki nim znajde szybko astepczynie kasi...
Po 3 miechach moge powiedziec ..zdecydowanie dzialaja

Napisz jakich uzywasz i od razu czy sa jedno czy wieloskladnikowe i jaka maja zawartosc kadego skladnika (Androstenon, Androstenol i inne). Ale najlepiej tylko nazwe - reszte znajdziemy:-).
Z gory dzieki.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 22 gru 2006, 19:26

Rafeek, a jak już znajdziesz tę zastępczynię, to będziesz się psikał do końca życia? bo wiesz, kobita przestanie czuć chemię i ucieknie <lol2>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 23 gru 2006, 08:14

czego to ludzie nie wymyślą, by ci sprytniejsi mogli na nich trzepać ciężkie pieniądze i utwierdzać w przekonaniu, że każda bzdura tego typu zadziała i pomoże <hahaha>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 23 gru 2006, 09:45

TedBundy pisze:czego to ludzie nie wymyślą, by ci sprytniejsi mogli na nich trzepać ciężkie pieniądze i utwierdzać w przekonaniu, że każda bzdura tego typu zadziała i pomoże

Cóż, najczęściej jest tak, że to coś nie działa. No ale działa na psychikę - gość czy babka czują się pewniejsi. A jak się czują pewniejsi to i lecą na nich przedstawiciele płci przeciwnej. No tak. Tylko trzeba za to bulić. A potem w relacjach czterooczowych ( ;) ) może być problem.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 23 gru 2006, 10:24

digidy pisze:Napisz jakich uzywasz i od razu czy sa jedno czy wieloskladnikowe i jaka maja zawartosc kadego skladnika (Androstenon, Androstenol i inne). Ale najlepiej tylko nazwe - reszte znajdziemy:-).
Z gory dzieki.

http://www.feromony.pl/ ja osobiscie zakupilem "CHIKARA"

lollirot pisze:Rafeek, a jak już znajdziesz tę zastępczynię, to będziesz się psikał do końca życia? bo wiesz, kobita przestanie czuć chemię i ucieknie

Nie do konca...milosc to nie chemia tylko a tak woogle kto powiedzial ze psikam sie tym codziennie...mam to zawsze przy sobie, i z reguly zapominal woogle urzyc...zadko sie zdarzalo ze tego urzywalem z premedytacja

TedBundy pisze:czego to ludzie nie wymyślą, by ci sprytniejsi mogli na nich trzepać ciężkie pieniądze i utwierdzać w przekonaniu, że każda bzdura tego typu zadziała i pomoże

NIe zgodze sie...ale nie bede sie klucil...wiem swoje :)
digidy

Postautor: digidy » 23 gru 2006, 12:36

Imperator pisze:

Cóż, najczęściej jest tak, że to coś nie działa. No ale działa na psychikę - gość czy babka czują się pewniejsi. A jak się czują pewniejsi to i lecą na nich przedstawiciele płci przeciwnej. No tak. Tylko trzeba za to bulić. A potem w relacjach czterooczowych ( ;) ) może być problem.

Nie wiem skad Wy to wszystko wiecie;-). Kurcze jestescie chyba specjalistami z zakresu wszystkich zapachow wytwarzanych przez czlowieka (nie wiem jak nazywa sie dzial nauki zajmujacy sie tym wiec nie wiem jak to nazwac):-P. Ja akurat nie wierze w zadne inne specyfiki, ale w to akurat najbardziej wierze:-).

Rafeek pisze:http://www.feromony.pl/ ja osobiscie zakupilem "CHIKARA"

Kurcze nie ufam w ogole feromonom zapachowym, kojarzy mi sie ze brzydko pacha;-/. Nie myslales o bezwonnych i pomieszac ze swoja ulubiona woda toaletowa czy perfumowana? Jak pachnie Chikara? Daj porownanie do jakiejs wody albo nawet dezodorantu czy cos:-).
Z gory dzieki:-)
Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 23 gru 2006, 17:02

Ciezko poruwnac...mnie powalil:)
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 24 gru 2006, 01:17

Rafeek pisze:Ciezko poruwnac...mnie powalil:)

...a to na pewno Ciebie mialo powalić, a nie potencjalne ofiary? :D
Rafeek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rafeek » 24 gru 2006, 13:22

pani_minister pisze:...a to na pewno Ciebie mialo powalić, a nie potencjalne ofiary?

Feromony dzialaj na obydwu na mnie i na ofiary:)
Zapach ok ...laski tez sa powalone na kolana:)
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 24 gru 2006, 15:56

Lepiej powalać laski na kolana bez feromonów (sztucznych). :(

Moje zdanie jest takie, jakie chyba powiedziałem parę postów powyżej - jest to próbowanie na siłe ingerowanie w prawa i życie przyrody. Jeżeli myśli ktoś, że jakimś pachnidłem zwabi do siebie samiczkę, czy samca, a nie po prostu swoją prezencją to... powstrzymam się od epitetów i życzę powodzenia. Na potem. :>

Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 25 gru 2006, 00:33

Imperator pisze:eżeli myśli ktoś, że jakimś pachnidłem zwabi do siebie samiczkę, czy samca, a nie po prostu swoją prezencją to...
No ale to chyba zgodne z tym, co w przyrodzie. Takie chywty zwierzęta chyba stosują.
digidy

Postautor: digidy » 25 gru 2006, 13:54

mrt pisze:
Imperator pisze:eżeli myśli ktoś, że jakimś pachnidłem zwabi do siebie samiczkę, czy samca, a nie po prostu swoją prezencją to...
No ale to chyba zgodne z tym, co w przyrodzie. Takie chywty zwierzęta chyba stosują.

Wlasnie, a poniewaz faceci wg wielu kobiet to takze zwierzeta wiec wszystko jest w nalezytym porzadku:-).
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 25 gru 2006, 13:58

mrt pisze:No ale to chyba zgodne z tym, co w przyrodzie. Takie chywty zwierzęta chyba stosują.

Ale zwierzęta nie kupują jakichś tam pachnideł, tylko same je wytwarzają. My - ludzie - też :]

Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 25 gru 2006, 14:00

Imperator pisze:Ale zwierzęta nie kupują jakichś tam pachnideł, tylko same je wytwarzają. My - ludzie - też

Nie zdążymy niczego wytworzyć, jeżeli kultura stworzyła nam obowiązek mycia się co najmniej raz dziennie ;P
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 25 gru 2006, 15:10

No dobra ale przecież jakoś mnóstwo osób radzi sobie bez... ;P
Ciężko pomyśleć, że za 200 zł (dobrze mówie?) kupię se flakonik wabika na laseczki i sprawa załatwiona. ;P

Sir Charles pisze:Nie zdążymy niczego wytworzyć, jeżeli kultura stworzyła nam obowiązek mycia się co najmniej raz dziennie

E tam, powróćmy do tradycji mycia się w sobotę, a nasze powodzenie wzrośnie. <banan>

digidy

Postautor: digidy » 25 gru 2006, 18:16

Imperator pisze:No dobra ale przecież jakoś mnóstwo osób radzi sobie bez... ;P
Ciężko pomyśleć, że za 200 zł (dobrze mówie?) kupię se flakonik wabika na laseczki i sprawa załatwiona. ;P

E tam, powróćmy do tradycji mycia się w sobotę, a nasze powodzenie wzrośnie. <banan>

Tylko nie mysl sobie ze faceci ktorzy to kupia np sa takimi desperatami ze inaczej normalnie nie moga zadnej laski poznac;-D. Kazdy poradzi sobie bez, ale to takie interesujace jest jak to dziala;-).

Raz na tydzien to za czesto chyba:-D :-D. Wrocmy do mycia sie raz na miesiac albo w ogole;-)<zart>.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”