Ale prawda jest taka ze Polacy w sporej wiekszosci przystojni to nie sa zbytnio....
znam kilka polek które gustują w czekoladzie. czy was też to pociąga
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Ale prawda jest taka ze Polacy w sporej wiekszosci przystojni to nie sa zbytnio....
Blazej30 pisze:Ale prawda jest taka ze Polacy w sporej wiekszosci przystojni to nie sa zbytnio....
Blazej30 pisze:Co czyni obcokrajowca pociągającym

chodzi o to co pociaga kobiety w osobach o odmiennym kolorze skóryMona pisze:I jeszcze - ale o co chodzi?
znaczy że jestes w burkina faso i większym prawdopodbieństwem jest że to nikt spod kielc.pani_minister pisze:Znaczy się idę ulicą, widzę fajnego faceta i od razu wiem, ze w tylnej kieszeni spodni ma taki na przykład paszport szwedzki i dlatego jest fajny?
no niezupełnie. Odmiennośc jest atrakcyjnapani_minister pisze:Przewiduję tu dyskusję na miare tych, kto jest lepszy, wysoki czy niski, grubszy, czy chudszy, przypakowany czy chucherko.
Blazej30 pisze:Odmiennośc jest atrakcyjna
to mnie pociąga, a jak jeszcze w atrakcyjnym opakowaniu, to mmmm
opakowanie jak dla mnie może być czarne, białe, albo w kwiatki

Blazej30 pisze:znam kilka polek które gustują w czekoladzie
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pani_minister pisze:Tak samo jak biali. Jedni są fajni, drudzy odrzucający.
Blazej30 pisze:chodzi o to co pociaga kobiety w osobach o odmiennym kolorze skóry

Toz o tym juz neiraz byloTedBundy pisze:miło być znów inspiracją czyjegoś tematu
Dziekuje to moje slowaTedBundy pisze:co za brednia
ŚlepyTedBundy pisze:nic
Jedna z najokropniejszych....Augusto pisze:moim zdaniem rasa nordycka jest najladniejsza (szwedzi)
Śniadzi nie,a le i czar ni i absoluuutnie zolci mi sie nie podobaja.Augusto pisze:brzydcy są czarni, śniadzi, zolci
No dokladnieJoasia pisze:jest murzynek BAMBO a nie BAMBI - to był jelonek z kreskówki Disneya!!!!

wydaje mi sie ze nordyk to jest taki rodowity szwed, niemiec czy holnder, czyli ostre rysy twarzy z pociagłymi mordami, coś ala bramkarza BAyernu Monachium - olivier kahnDzindzer pisze:a własnie niech mi ktos wytłumaczy lub linka jakiego da czym sie róznią w wygladzie typowi słowianie od nordyków

TFA pisze:Polki lubia wszystko co sniade i ciemne,
racja lecz nie będę im tego wypominał pókiTFA pisze: dla Polki za granica taki kolorowy to jak ksiaze z bajki, dlatego Polski maja troche zszargana opinie na zachodzie, bo sie walą z tania sila roboczą.
TFA pisze: Hiszpanki wola blondynow
TFA pisze:A dla Polki za granica taki kolorowy to jak ksiaze z bajki, dlatego Polski maja troche zszargana opinie na zachodzie, bo sie walą z tania sila roboczą.
I przed znajomymi się zaszpanuje, może języka się nauczy, może kawałek świata zwiedzi...... Ech, jeśli takie coś decyduje o wyborze na partnera cudzoziemca to współczuję. O naiwności....

Mało to Polaków, mądrych, samotnych, ciekawych? 

moon pisze:Tak.TedBundy pisze:Mało to Polaków, mądrych, samotnych, ciekawych?

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 740 gości