Jak to kontynuować

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Crazy
Początkujący
Początkujący
Jak to kontynuować

Postautor: Crazy » 18 sty 2007, 16:17

Zacznę od początku.
Na początku roku szkolnego spodobała mi się pewna dziewczyna, bujała się z moim kumplem ale on później znalazł sobie dziewczynę. Kontakt się troszkę urwał. Po jakimś czasie zaczęła sama ze mną rozmawiać więc pomyślałem że mam szansę i wystartowałem, również zaczęłem z nią rozmawiać pod byle pretekstem. Po jakimś czasie zaprosiłem ja na pizze a ona w trakcie rozmowy zaczęła się mnie wypytywać czy mam w stosunku do niej jakieś plany, doszliśmy do wniosku że narazie jesteśmy na układach koleżeńskich to ok. Spotykałem się z nią odprowadzałem ją do domu, później wspólna herbatka. Chciałem sie z nią ustawić na sobotę, zapytałem się czy ma jakieś plany (poprzez sms-a)(tydzień temu) a ona odpisała że nie ma żadnych planów ale to jest zły pomysł abyśmy sie spotkali i żebym sobie nie robił złudnych nadzieji, w poniedziałek z nią o tym pogadałem a ona powiedziała że nie wie czy coś z tego będzie że to wszystko się za szybko potoczyło...

Qrde nie wiem co mam zrobić, zostawić tak jest (to by chyba było najlepsze), czy dalej próbować?? (tylko jak)

Dodam jeszcze że jest skryta i nieśmiała.

A ja będąc z nią sam na sam jakoś tak dziwnie zamulałem - miałem w głowie cały czas te rozmowy <wsciekly>

Pomóżcie a będę dozgonnie wdzięczny.
Ostatnio zmieniony 18 sty 2007, 16:50 przez Crazy, łącznie zmieniany 1 raz.
Stormy

Postautor: Stormy » 18 sty 2007, 16:33

Crazy pisze:ona powiedziała że nie wie czy coś z tego będzie że to wszystko się za szybko potoczyło...

a co tu sie mialo potoczyc? może herbate za szybko piłeś? <pijak>
Awatar użytkownika
Crazy
Początkujący
Początkujący
Postautor: Crazy » 18 sty 2007, 16:40

No ja właśnie sam nie wiem... :?
Może za bardzo naciskałem ??
Odprowadzanie do domu i wspólna impra... Hmmm... ale to chyba nie za dużo :?

Może musi mieć czas aby to wszystko sobie poukładać, to wszystko działo się na przełomie 2tyg. :D

Popzredni "facet" nie liczył się z jej zdaniem i ogólnie ja olewał - tylko motor i kumple <belt>
tygrysiaaa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: tygrysiaaa » 18 sty 2007, 16:59

ajjjj a mi sie wydaje,ze jeszcze troche poprobuj :P,przeciez nic Cie to nie kosztuje,a z tego co widze,juz sie troche w Twojej glowie zaczelo dziac :P. kontynuuj to przez sms-y,albo stanowczy krok i spotanie :D. ja mialam podobny problem, strasznie podobal mi sie Sasiad :P,i nigdy nie bylo nic jasnego,raz sie o siebie staralismy,a raz....cisza. ale postaralam sie i juz jestesmy ze sobą 8miesiecy :).Mowie i warto sprobowac,dasz rade <browar>
Awatar użytkownika
Crazy
Początkujący
Początkujący
Postautor: Crazy » 18 sty 2007, 17:07

W sumie masz rację, nic mnie to nie kosztuje a nagroda może byc wielka :)
Ferie się zbliżają i będzie masa okazji aby się spotkać, teraz nie będę jej zarwacał głowy spotkaniami niech sobie ocenki popoprawia <aniolek> a później będę kontynuował.

W sumie to widzę że to ona bardziej do mnie ciągnie niż ja do niej, jak idziemy to ona cały czas zaczyna rozmowę i dobre tematy - wywiad zrobiła o mnie czy co <banan>
tygrysiaaa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: tygrysiaaa » 18 sty 2007, 17:20

ajjj klei sie wam rozmowa :p,a to juz swiadczy o tym,ze sie nie zanudzicie.a pozniej w zwiazku dojdaa tez inne ciekawe rzeczy i tematy do rozmow :D.mowie Ci zyc nie umierac,staraj sie staraj,i zycze powodzenia.
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 18 sty 2007, 21:54

A zauwazyliscie, ze bardzo czesto kolesie zakldajacy tego typu tematy podjreslaja jakie to ich wybranki serca sa "niesmiale i spokojne"? Kurna, jakby sami siebie chceili o tym przekonac 8)

Na moje pozamiatane- jakby cos zaiskrzylo to by nie bylo dretwych gadek, ze za szybko itd. Jak dobrze rozegrasz to moze, ale cos nosem czuje, ze opcja "bedzie lipa" jest bardziej prawdopodobna.
Wrozka Macias
Awatar użytkownika
Sepik
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sepik » 18 sty 2007, 22:12

Wujo Macias pisze:A zauwazyliscie, ze bardzo czesto kolesie zakldajacy tego typu tematy podjreslaja jakie to ich wybranki serca sa "niesmiale i spokojne"? Kurna, jakby sami siebie chceili o tym przekonac

moja kobieta na samym poczatku zwiazku podczas rozmowy o pieszczotach itd uswiadomila mnie cytuje "bo wiesz dla dziewczynek wazniejsza jest sfera duchowa itd - sranie w banie" i juz wiedzialem ze nie jest niesmiala i spokojna hyhy
"Nie ma spać,
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Awatar użytkownika
OneLove
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: OneLove » 19 sty 2007, 02:20

Może faktycznie dla niej za szybko. Zaproponuj jakiś spacer,wspólny wypad na impreze czy coś w tym stylu,tylko daj do zrozumienia,że chcesz się jak z koleżanką spotkać. Może ona chce Cię najpierw lepiej poznać a nie odrazu się w związek pakować. Zwolnij troche.
Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
- Nic, nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za
łapkę... - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś...
Awatar użytkownika
Crazy
Początkujący
Początkujący
Postautor: Crazy » 19 sty 2007, 16:38

OneLove pisze:Może ona chce Cię najpierw lepiej poznać a nie odrazu się w związek pakować. Zwolnij troche.

Racja, tylko że ostatnio to ja zaczynam się drętwo zachowywać <mlotek> w szczególności gdy jesteśmy sam na sam. Jakoś się nie mogę przełamać bo mam te jej słowa cały czas w głowie... <grozny2>

[ Dodano: 2007-01-19, 18:50 ]
Hehe spoko w niedziele do mnie przyjeżdża pogadać o jak to powiedziała "rzeczy o pozytywnym dla obojga efekcie"...

W niedziele sie odezwe jak coś a narazie temat uważam za zamknięty.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”