USUNAC NIE USOWAC?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- unlucky_sink
- Maniak

"najdłuższy palec wciskam tobie w kakaowe oko,
Widzę jakim byłem idiota, a a uważałem ciebie za kobietę złotą
Teraz widzę że ty jesteś zwykłą mokrą szczotą"
Czytałeś ty w ogóle to co wklejałeś?
Jak dla mnie to jest więcej niż żałosne-skoro to miało być tylko dla Ciebie to po cholere takie gówn.o w necie zamieszczasz? Przetrwałam do końca i jestem szczerze zniesmaczona Twoją osobą.
no i oczywiście jestem za tym żebyś to wywalił.
Czytałeś ty w ogóle to co wklejałeś?
Jak dla mnie to jest więcej niż żałosne-skoro to miało być tylko dla Ciebie to po cholere takie gówn.o w necie zamieszczasz? Przetrwałam do końca i jestem szczerze zniesmaczona Twoją osobą.
no i oczywiście jestem za tym żebyś to wywalił.
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Taaa
Przyjac na klate i nic nie robic, albo robic cos tak slodkiego ze mdli od samej nazwy ..wtedy ok?
To co tam jest jest zlepkiem tego co przezywalem i co czulem na przelomie ostatnich 4 miesiecy...no widac myslalem jak 12 latek, coooz...w sumie to chyba nadal mysle bo sklejalem to niedawno a jednak nie powstrzymalo mnie to od umieszczenia "tych" tekstow.
..... Co do swiadczenia ..ze film swiadczy o mnie...
Taak pokazuje jak pisalem jak ja kochalem, ile dla mnie znaczyla jak sie czulem....a
[ Dodano: 2007-01-23, 20:51 ]
jak widac nie 1 i nie ostatnia
[ Dodano: 2007-01-23, 20:56 ]
Nie wypada?
a jak widzisz dziwke na ulicy to co? mowisz ze to "kobieta zlota" hahah
Przyjac na klate i nic nie robic, albo robic cos tak slodkiego ze mdli od samej nazwy ..wtedy ok?
To co tam jest jest zlepkiem tego co przezywalem i co czulem na przelomie ostatnich 4 miesiecy...no widac myslalem jak 12 latek, coooz...w sumie to chyba nadal mysle bo sklejalem to niedawno a jednak nie powstrzymalo mnie to od umieszczenia "tych" tekstow.
..... Co do swiadczenia ..ze film swiadczy o mnie...
Taak pokazuje jak pisalem jak ja kochalem, ile dla mnie znaczyla jak sie czulem....a
[ Dodano: 2007-01-23, 20:51 ]
unlucky_sink pisze:estem szczerze zniesmaczona Twoją osobą.
jak widac nie 1 i nie ostatnia
[ Dodano: 2007-01-23, 20:56 ]
unlucky_sink pisze:najdłuższy palec wciskam tobie w kakaowe oko,
Nie wypada?
a jak widzisz dziwke na ulicy to co? mowisz ze to "kobieta zlota" hahah
...TYSIACE FAKTOW POUKLADANYCH W WERSACH...
...
Ostatnio zmieniony 23 sty 2007, 21:40 przez lollirot, łącznie zmieniany 1 raz.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- pani_minister
- Administrator

TedBundy pisze:bardzo podoba mi się ten cytat
Grafomania z Wiedźmina
Rafeek pisze:Z zalozenia nie mial isc do neta
To dlaczego w filmiku piszesz o jego rozpowszechnianiu?
Przykre to rafeek jest, smutne i żałosne, niezależnie od tego, że dla Ciebie jest jakimś tam odreagowaniem. Myślę, że powinieneś był inaczej to rozegrać, wyszedłbyś silniejszy, a tak sprawę skończyleś jako smutny przegrany facet. Mam nadzieję, że kiedyś sam do podobnego wniosku dojdziesz, jak pisał AMX, a z kolejnych prób w życiu wyjdziesz dojrzalszy, a nie rozgoryczony.
A odpowiedź na pytanie? Usunąć.
pani_minister pisze:Przykre to rafeek jest, smutne i żałosne, niezależnie od tego, że dla Ciebie jest jakimś tam odreagowaniem. Myślę, że powinieneś był inaczej to rozegrać, wyszedłbyś silniejszy, a tak sprawę skończyleś jako smutny przegrany facet. Mam nadzieję, że kiedyś sam do podobnego wniosku dojdziesz, jak pisał AMX, a z kolejnych prób w życiu wyjdziesz dojrzalszy, a nie rozgoryczony.
czyli co powinienem zrobic OLAC bo tylko to miradziliscie jak sie radzilem
I co kiedys bede wstanie olac wszystko i znaczy ze bede dojrzalszy?
- unlucky_sink
- Maniak

widać,że nie interesuje Cię nasze zdanie.Rafeek pisze:jak widac nie 1 i nie ostatnia
...Rafeek pisze:..... Co do swiadczenia ..ze film swiadczy o mnie...
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Rafeek pisze:I co kiedys bede wstanie olac wszystko i znaczy ze bede dojrzalszy?
Milo ze widzisz, ze dojrzaly nie jestes.
Wstydze sie za Ciebie czlowieku. Przez takich jak Ty wlasnie wiekszosc ludzi na swiecie nazywa ludzi "przerzucajacych stal na silowni" bezmozgami...
[ Dodano: 2007-01-23, 21:50 ]
Rafeek pisze:takie komentaze obchodza mnie mniej niz zeszloroczny snieg!!
To bardzo niedobszzzzz....
- unlucky_sink
- Maniak

do dojrzałości jeszcze ci sporo brakuje-i to, że olejesz bo ktoś tak Ci radził niczego nie zmieni.Rafeek pisze:I co kiedys bede wstanie olac wszystko i znaczy ze bede dojrzalszy?
Ostatnio zmieniony 23 sty 2007, 21:52 przez unlucky_sink, łącznie zmieniany 1 raz.
- pani_minister
- Administrator

Czy usunąć? Pomyśl, że ktoś z Twoich znajomych lub z rodziny trafi przypadkiem na ten filmik. Byłbyś skompromitowany z kretesem.
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
pani_minister pisze:Eeech Rafeeek, po tych popisach tutaj widzę, że panna mogła Cię nie tylko z powodu kasy rzucić
Nie no gościu jest strasznie rozżalony i dlatego ucieka sie do takich dziwnych akcji.Mnie ciekawi inna rzecz.Raffek zakładając ten temat pewnie myślał,że poprzemy go w jego decyzji a tu prosze zonk.Zamiast głosów poparcie słuszne oburzenie.
Wy jeździcie, My latamy.
- pani_minister
- Administrator

AMX pisze:Nie no gościu jest strasznie rozżalony i dlatego ucieka sie do takich dziwnych akcji.
I dlatego właśnie tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono. Ciekawa jestem, czy rafeek sam sie czegoś o sobie dowiedział w tym parszywym dla niego czasie, czy raczej pozwolił tylko innym dostrzec swą naturę, a sam pozostal na nią ślepy. Jak na razie wydaje mi się, że to drugie, co jest dość smutne.
AMX pisze:Zamiast głosów poparcie słuszne oburzenie
cóż.
Od strony technicznej początek filmiku bardzo mi "leży"
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
AMX pisze:Nie no gościu jest strasznie rozżalony i dlatego ucieka sie do takich dziwnych akcji.Mnie ciekawi inna rzecz.Raffek zakładając ten temat pewnie myślał,że poprzemy go w jego decyzji a tu prosze zonk.Zamiast głosów poparcie słuszne oburzenie.
Jak na razie z grona osob poparcie mam w sobie i kuzynie..reszta co widziala wyraza sie ...no nieumieszczali by w necie
AMX pisze:Nie no gościu jest strasznie rozżalony i dlatego ucieka sie do takich dziwnych akcji
A ja nie bylem rozzalony jak mnie moja zrobila w konia? Jak mnie zostawila dla innego? Bylem, ale takich zalosnych akcji nie opier.dalalem. W takich wlasnie sytuacjach wychodzi jak dojrzalym czlowiekiem jestes. Czy potrafisz uszanowac drugiego czlowieka i jego decyzje, i najwyzej przecierpiec swoje w sobie.
[ Dodano: 2007-01-23, 22:08 ]
Rafeek pisze:i kuzynie
... lat 13?
Bo szanuja cie na tyle, zeby nie powiedziec, ze jestes idiota. Powinienes sie tego od nich nauczyc. Moze gdybys to zrobil wczesniej nie zrobilbys tego co zrobiles.Rafeek pisze:reszta co widziala wyraza sie ...no nieumieszczali by w necie
Jak na razie z grona osob poparcie mam w sobie i kuzynie..reszta co widziala wyraza sie ...no nieumieszczali by w necie
Eee to ja juz nie kapuje ,uprawiasz jakąś forme masochizmu czy jak. Lubisz jak cie ludzie opierdzielają
pani_minister pisze:I dlatego właśnie tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono. Ciekawa jestem, czy rafeek sam sie czegoś o sobie dowiedział w tym parszywym dla niego czasie, czy raczej pozwolił tylko innym dostrzec swą naturę, a sam pozostal na nią ślepy. Jak na razie wydaje mi się, że to drugie, co jest dość smutne.
Jak spojrzy na to z perspektywy czasu to na pewno zaobacz jakie głupoty odstawiał i wtedy wyciagnie miejmy nadzieje słuszne wnioski co do siebie.A na razie ciagle to wszystko jest za świeże,więc i wniosków z tego nie sposób wyciągnąć.
Wy jeździcie, My latamy.
-
almodovar
Eee to ja juz nie kapuje ,uprawiasz jakąś forme masochizmu czy jak. Lubisz jak cie ludzie opierdzielają?
Czasami człowiek musi nasłuchać/naczytać się od innych, żeby zmienić podejście do świata, swój charakter, zachowanie, siebie...
Paradoksalnie kilka słów prawdy może wyrządzić mu więcej korzyści niż szkody.
Czy filmik był najlepszym sposobem na odreagowanie? Ja znalazłbym lepszy, ale człowiek rózne głupie rzeczy robi
Dobra w koncu obejrzałem to całe. Więc.
Filmik fajnie zmontowany,podoba mi się.
Teksty juz troche mniej,chociaż widzę w tobie potencjał HipHopowca ;DD
Raffek mam nadzeje,ze to co stworzyłes i nam pojkazałeś jest taką formą pożegnalnego krzyku.Wykrzyczałeś wszystko co ci leżało na sercu i jest ci lepiej.Nie brnij w to chłopie,oddziel się od tego wszystkiego juz gruba linią i koniec.
Aaa a jakim programem to montowałeś.
Filmik fajnie zmontowany,podoba mi się.
Teksty juz troche mniej,chociaż widzę w tobie potencjał HipHopowca ;DD
Raffek mam nadzeje,ze to co stworzyłes i nam pojkazałeś jest taką formą pożegnalnego krzyku.Wykrzyczałeś wszystko co ci leżało na sercu i jest ci lepiej.Nie brnij w to chłopie,oddziel się od tego wszystkiego juz gruba linią i koniec.
Aaa a jakim programem to montowałeś.
Wy jeździcie, My latamy.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”