Cześć,mam 18 lat i jestem ze swoją dziewczyną już ponad 6 miesięcy,od ok 4 miesięcy uprawiamy petting ,ale problem w tym ze moja dziewczyna nie pozwala mi abym jej języczkiem...z jej strony co do mnie nie ma jakichkolwiek zastanowień, ona pieści mnie usteczkami, dodam ze kochaliśmy się już ,ale gdy pytam dlaczego nie mogę tego robić odpowiedź jest jedna " bo mi to wcale nie stwarza przyjemności" od początku naszego bycia ze sobą nie robiłem tego jej języczkiem, nie jestem jej pierwszym facetem lecz II, koleś bylł starszy ode mnie o 8 lat i on ją próbował zaspokoić w ten sposób i powiedziała ze wcale ją to nie rozpalało,natomiast ja ze swego doświadczenia wiem ,że ma poprzednia partnerka była wniebowźięta gdy ja zanurzałem główke miedzy jej udami , . Czytałem na tym forum wiele wypowiedzi i wszystkie dziewczyny wypowiadały się ,ze dla nich na początku było to coś odrażająćego ,a nie myśleć nawet o pieszczeniu faceta ustami. Moja partnerka napoczątku troche sie bała heh brać go do ust ale teraz juz sie tak rozkreciła ze nie moze przestac ,ale problem w tym ze ja bardzo chce ją piescic inaczej lecz jej to ponoć nie sprawia przyjemnosci... moje pytanie kieruję w szczególnosci do Was dorgie Panie ,jak przełamać te barierę?
[ Dodano: 2007-02-07, 22:20 ]
Myślę że było by jej przyjemnie ,lecz nawet nie mogę tam dotrzeć, przecież nie będę robić tego na siłe, probowałem rozmowy ale ona jak zawsze mówi ,ze już mi milion razy to powtarzała a tak naprawdę to dopiero 3 raz:) jest nam ze sobą dobrze , nasz związek nie polega tylko na sexie lecz na prawdziwym uczuciu , ale jakaś odrobina fantazji

obydwoje mamy wielki temprerament ,choć nie kochamy sie zaczesto ,ale paluszki często wchodza w grę , oraz oczywiście jej usta

nie potrzeba nam wiecej czasu? nie wstydzimy się już swych ciał , ona na pewno nie wstydzi sie swojego zapachu czy samku , nie arz oblizuje paluszki i ona wie ze jest to dla mnie cudowny zapach , smak ,,,ale jakoś ...

proszę o jakieś porady