Czasem piszesz ciekawie, trzeba przyznać. Często jednak przerywam czytanie po pierwszej napotkanej zdzirze, pierwszym censored lub wyłuszczonym zboczeniu. O stonowanie apeluję
Może do większej liczby ludzi trafisz.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Może do większej liczby ludzi trafisz.
Jedyna stała w życiu to zmiana
jak nie wkleja połowy znalezionego gdzieś tekstu z dopiskiem że nie trzeba lepszego komentarza?FlyingDuck pisze:Czasem piszesz ciekawie
a to ta druga część postów Teda.FlyingDuck pisze:Często jednak przerywam czytanie po pierwszej napotkanej zdzirze, pierwszym censored lub wyłuszczonym zboczeniu.

FlyingDuck pisze:Nie wiem czy to ja żyję pod kloszem, czy ty w nieciekawej dzielnicy... ale mój świat wygląda inaczej.
FlyingDuck pisze:Zamiast "lansowanie" - mamy taki ładny polski wyraz "kreowanie"
FlyingDuck pisze:Zamiast "ździra" kobieta
Więc dalej nie widzę,gdzie leży problem.

zdzira to nie kobieta
Jedyna stała w życiu to zmiana
moon pisze:Fakt ze w jezyku Teda prostactwo razi mocno

FlyingDuck pisze:Nie wiem czy to ja żyję pod kloszem, czy ty w nieciekawej dzielnicy... ale mój świat wygląda inaczej.

FlyingDuck pisze:Czasem piszesz ciekawie, trzeba przyznać. Często jednak przerywam czytanie po pierwszej napotkanej zdzirze, pierwszym censored lub wyłuszczonym zboczeniu.

jamaicanflower pisze:kasa, bezpieczeństwo materialne, rasizm, wulgarne słowa w łóżku czy dla odmiany lans i buractwo czuję, że tak naprawdę jestem uwięziona cały czas w jednym temacie
TedBundy pisze:Jak chcecie odpowiedzi, kawa na ławę napiszcie, co konkretnie razi w mym pisaniu.
FlyingDuck pisze:Zamiast "ździra" kobieta

jamaicanflower pisze:No właśnie, a Tedy przemawia do nas jakby głosił prawdy objawione Poczuwa się do bycia naszym ochroniarzem, zależy mu, byśmy w świecie zaludnionym przez szmiry, dresy i lanserów byli przygotowani na przyjście fali zezwierzęcenia i sami nie pozamieniali się masowo w owe szmiry
Dzindzer pisze:a i momentami bywasz zbyt radykalny, a poglady u ludzi sie w jakims stopniu zmieniaja, Tobie tez sie pare spraw pozmienialo.

Gosia... pisze:Jeśli by mnie denerował narzucający styl bycia innych napisałabym:
"denerwuje mnie swoim nienarzucającym się sposobem bycia"
Gosia... pisze: Jest na forum barwną postacią, [...] która nie denerwuje mnie swoim nienarzucającym się sposobem bycia.

ale o ciuchach i kosmetykach to juz co innego?Gosia... pisze:Wolę słuchać po raz n-ty o szmirach niż o zupkach z serka topionego

a jeszcze inni lampuceryHaro pisze:szmiry", inni "ku*wy",

Co nie znaczy, że to jest dobre.Haro pisze:Teraz wbilo sie tak mocno do naszego slownika, ze niektorzy nie potrafia sie obejsc bez uzywania tych zwrotow.

a ja nie wiem jak to słowo trafiło do mojego słownikaHaro pisze:uzywam tego zwrotu niezywkle czesto
Mona pisze:Wiesz, nie można wszystkich kobiet nazwać zdzirą i dokładnie wiesz, o co chodzi Tedowi w momencie, gdy używa tego słowa.

Mnie dalej razi a o osbach co innych slow nie znaja mam delikatnie mowiac bardzo zle zdanie.Haro pisze:Kiedy "ziom" czy "siema" tez bylo czyms nowym i razacym. Teraz wbilo sie tak mocno do naszego slownika, ze niektorzy nie potrafia sie obejsc bez uzywania tych zwrotow.
Buractwa nie akceptuje. Normalnie, w zyciu bo tu wiecej przelkne, bo uzytkowanikow sobie na foru m nie wybieram aa ludzi wokolo siebie tak. Is taly blad - "klutnie"...Jawka pisze:najważniesze, że nie pisze "plarza", "ktury", "lekaz"....
Nie jednego ju zi sporo tematow o tym jestJawka pisze:myślałam, że wreszcie kogoś obruszyły popełniane masowo błędy ortograficzne
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 443 gości