Gdyby tak hipotetycznie ujawnić niektóre dane i ktoś rozpoznałby je, to byłby wtenczas niezły galimatias Ironia losu a forum Agnieszka
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
-
FrankFarmer
Ironia losu a forum Agnieszka
A gdyby tak się okazało że np. opisywany przez któregoś kolegę forumowicza problem z panną dotyczył mojej/czyjejś EX?
Gdyby tak hipotetycznie ujawnić niektóre dane i ktoś rozpoznałby je, to byłby wtenczas niezły galimatias
Wpisujcie pomysły!
Gdyby tak hipotetycznie ujawnić niektóre dane i ktoś rozpoznałby je, to byłby wtenczas niezły galimatias dlatego najlepiej używać oznaczeń pani X, pan Y
i trzeba mieć nadzieję, że takie sytuacje, jakie opisujemy dotyczą co najmniej 10 par w Polsce
chociaż ja mogę doczepić co do drugiej opisywanej sytuacji, że to z mego życia wzięte
a jak ktoś używa imion i pikantnych fragmentów, jeszcze wiadomo z jakiego miasta jest, to wtedy może się faktycznie skończyć "tragedią" w przypadku rozpoznania
>> jakoś tak to miało zabrzmieć
pozdrawiam !
i trzeba mieć nadzieję, że takie sytuacje, jakie opisujemy dotyczą co najmniej 10 par w Polsce chociaż ja mogę doczepić co do drugiej opisywanej sytuacji, że to z mego życia wzięte
a jak ktoś używa imion i pikantnych fragmentów, jeszcze wiadomo z jakiego miasta jest, to wtedy może się faktycznie skończyć "tragedią" w przypadku rozpoznania
>> jakoś tak to miało zabrzmieć
pozdrawiam !madzix:) pisze:dokładnie sie z tym zgadzam.Mieliśmy tu nie małe nieporozumienia spowodowane pewnymi rozbieznościami w sparwie pewnego romansu (wtajemniczeni zapewne wiedzą o co chodzi )
To to już chyba wszyscy wiedzą
Dlatego lepiej nie ujawniać za dużo i tyle.
Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
- Nic, nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za
łapkę... - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś...
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
- Nic, nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za
łapkę... - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś...
-
Jagienka06
- Weteran

OneLove pisze:madzix:) pisze:dokładnie sie z tym zgadzam.Mieliśmy tu nie małe nieporozumienia spowodowane pewnymi rozbieznościami w sparwie pewnego romansu (wtajemniczeni zapewne wiedzą o co chodzi )
To to już chyba wszyscy wiedzą![]()
Dlatego lepiej nie ujawniać za dużo i tyle.
chcialam dodac, ze w przypadku o ktorym mowa, nie byl to zbieg okolicznosci. Sama dalam link do forum.
-
FrankFarmer
Tak też myślałem po zerknięciu na tę hisoryjkę. Mnie chodzilo o troszkę co innego, przykład:
Ja opisałem w swojej historii, jak to nie warto być rycerzem, bo mimo największych starań laska i tak sobie kogoś prędzej czy później znajdzie innego, bardziej w jej typie (megaskrót). I teraz załóżmy taka madzix opisuje gdzieś jak to zdradza ją jej chłopak, jak nie wie co robić, jaka nieszcześliwa itd. A tutaj by sie okazało, że ona jest tą moją EX i dopadły ją dopiero terazx prawdziwe kłopoty z kimś innym
Mmmmm, ale się rozmarzyłem 
Ja opisałem w swojej historii, jak to nie warto być rycerzem, bo mimo największych starań laska i tak sobie kogoś prędzej czy później znajdzie innego, bardziej w jej typie (megaskrót). I teraz załóżmy taka madzix opisuje gdzieś jak to zdradza ją jej chłopak, jak nie wie co robić, jaka nieszcześliwa itd. A tutaj by sie okazało, że ona jest tą moją EX i dopadły ją dopiero terazx prawdziwe kłopoty z kimś innym

FrankFarmer pisze:I teraz załóżmy taka madzix opisuje gdzieś jak to zdradza ją jej chłopak, jak nie wie co robić, jaka nieszcześliwa itd. A tutaj by sie okazało, że ona jest tą moją EX i dopadły ją dopiero terazx prawdziwe kłopoty z kimś innym Mmmmm, ale się rozmarzyłem
madzix nie ma problemów z tym że zdradza ją chłopak:P a dlaczemu się rozmarzyłeś.Gdyby zaistniała taka sytuacja to co czułbyś sie szczęśliwy że masz teraz satysfakcje że Twoja Ex ma problemy czy co bo nie wiem jak mam Cię drogi FrankFarmer, rozumieć

Na każdy dzień gotowy plan,by zapomnieć i nie myśleć o tym czego brak..
-
Jagienka06
- Weteran

madzix:) pisze:FrankFarmer pisze:I teraz załóżmy taka madzix opisuje gdzieś jak to zdradza ją jej chłopak, jak nie wie co robić, jaka nieszcześliwa itd. A tutaj by sie okazało, że ona jest tą moją EX i dopadły ją dopiero terazx prawdziwe kłopoty z kimś innym Mmmmm, ale się rozmarzyłem
madzix nie ma problemów z tym że zdradza ją chłopak:P a dlaczemu się rozmarzyłeś.Gdyby zaistniała taka sytuacja to co czułbyś sie szczęśliwy że masz teraz satysfakcje że Twoja Ex ma problemy czy co bo nie wiem jak mam Cię drogi FrankFarmer, rozumieć
nic nie rozumiem......
-
FrankFarmer
madzix:) pisze:Gdyby zaistniała taka sytuacja to co czułbyś sie szczęśliwy że masz teraz satysfakcje że Twoja Ex ma problemy czy co bo nie wiem jak mam Cię drogi FrankFarmer, rozumieć
Na koniec oczywiście życzyłem jej wszystkiego naj. Odszedłem z klasą. Jednak chyba często sie zdarza że gdzies tam w głębi miałbym satysfakcję że jej sie nie udało z tym dla którego mnie rzuciła i oszukiwała. Życzę jej wszsytkiego naj ale chyba z nastepnym kolesiem lub którymś kolejnym, a nie tym
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
FrankFarmer pisze:Na koniec oczywiście życzyłem jej wszystkiego naj. Odszedłem z klasą. Jednak chyba często sie zdarza że gdzies tam w głębi miałbym satysfakcję że jej sie nie udało z tym dla którego mnie rzuciła i oszukiwała. Życzę jej wszsytkiego naj ale chyba z nastepnym kolesiem lub którymś kolejnym, a nie tym
hmm... czyli zycie Twoich byłych jest dla Ciebie bardzo ważne i nie możesz spokojnie zasnąc jak nie wiesz co sie dzieje u Twojej ex ;> ehh dziwne to z lekka Twoje podejście do sprawy
-
FrankFarmer
FrankFarmer pisze:Oczywiście że nie wiem co sie dzieje. Ale kiedyś sie pewnie dowiem -> przypadkowe spotkanie.
Oczwywiście albo ja jestem taka mało sprytna i rezolutna i nie wiem o co chodzi albo Ty piszesz coś nie do tematu bo zamotke mam ze zrozumieniem tego co napisałeś
Wróć do „Wszystkie inne tematy”