Keysi KFM
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Keysi KFM
Zainteresowalem sie ta sztuka walki. Jest dosyc mloda, ale niezwykle widowiskowa i bardzo efektowna. Poszukuje informacji, moze ksiazek lub poradnikow, z pozami, wyprowadzaniem ciosow itp. Czy ktos moglby mi pomoc?
- Wujo Macias
- Maniak

Niczego sie z podrecznikow nie nauczysz,szkoda czasu.
Troche o tym poczytalem i wynika z tego, ze to takie Jeet kune do (coc bardziej w wersji niby-klasycznej niz MMA). Czy dobre czy zle-> zalozenia nawet niezle, wszystko jednak zalezy od instruktora.
Haro, idz do dobrej sekcji JKD, bedziesz mial przynajmniej to samo.
Z tego co widze wykorzystuja thinking mana jako podstawe walki w stojce. Czyli tak ja u nas (chociaz my to nazywamy "crazy monkey" ale jeden wal).
Troche o tym poczytalem i wynika z tego, ze to takie Jeet kune do (coc bardziej w wersji niby-klasycznej niz MMA). Czy dobre czy zle-> zalozenia nawet niezle, wszystko jednak zalezy od instruktora.
Haro, idz do dobrej sekcji JKD, bedziesz mial przynajmniej to samo.
Z tego co widze wykorzystuja thinking mana jako podstawe walki w stojce. Czyli tak ja u nas (chociaz my to nazywamy "crazy monkey" ale jeden wal).
Wróć do „Wszystkie inne tematy”