Jak myślicie: jak dać jej do zrozumienia to, że mi się podoba i dowiedzieć się czy jest sama? Na ogół nie mam z takimi rzeczami problemu, ale ona jest taka fajna, że aż się wstydzę
EDIT: Na forum jest adres www strony ze słownikiem...

Moderator: modTeam

tiger19 pisze:Pare dni temu była tu u nas i rozmawiała z moją mamą w sprawie całych tych korków i nawet wypytywała się gdzie ja studiuje itp.
tiger19 pisze:Gdy coś tłumaczyłą mojej siostrze wszedłem do nich do pokoju na troche i siedziałem pare minut z nimi i widziałem że od czasu do czasu ładnie się na mnie spojży i pośmieje się ze mnie jak coś powiem śmiesznego.
A to że spojrzy, to do niczego nie prowadzi. Ma siedzieć i wgapiać się w podłogę?tiger19 pisze:chciałbym się jakoś dowiedzieć czy ma chłopaka
Kod: Zaznacz cały
A siostrę nie możesz do tego "zaprzęgnąć"? Żeby wypytała leciutko, z kobiecą delikatnością co i jak?
tiger19 pisze:ją do domu wjozłem z mama i wcale na jej syna wychodzic nie musialem
to nie wychodziłeś z synu, czy wchodziłeś w synu 

tiger19 pisze:jak dać jej do zrozumienia to, że mi się podoba i dowiedzieć się czy jest sama?
tiger19 pisze:Chciałbym się jakoś dowiedzieć, czy ma chłopaka itd., ale boje się i nie chciałbym jej do siebie jakoś zrazic, żeby sobie czegoś głupiego nie pomyślała itp.
tiger19 pisze:Jak myślicie: jak dać jej do zrozumienia to, że mi się podoba i dowiedzieć się czy jest sama? Na ogół nie mam z takimi rzeczami problemu, ale ona jest taka fajna, że aż się wstydzę
. Nie ma czego się wstydzić, tylko należy brać się do roboty. Jeśli kobieta wyczuje zainteresowanie faceta swoją osobą, to zawsze odbierze to jako pozytyw. Więc się nie martw. No, chyba że jest skrajnie zakompleksiona i przez to nie do zdobycia - bynajmniej na razie. Ale pracować nad "zdobyciem" warto. Wiele można się nauczyć, a i po wygraną można też - wbrew pozorom - sięgnąć Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 544 gości