Moze ma ktos jakies dobre rady by troszke "ozywic" zwiazek?
Dodam ze, nie widze zycia bez niego(on beze mnie tez) takze zerwanie nie wchodzi w gre...
Moderator: modTeam

Sikorka pisze:Dodam ze, nie widze zycia bez niego(on beze mnie tez)
joj_sport87 pisze:a milosc, ktora przez was plynie powinna mowic i robic wszystko za was...
shaman pisze:Zrobić krok na przód w sprawach łóżkowych/wprowadzić coś nowego
joj_sport87 pisze:a milosc, ktora przez was plynie powinna mowic i robic wszystko za was...

Sikorka pisze:Moze ma ktos jakies dobre rady by troszke "ozywic" zwiazek?

Mogę Cię zapewnić, że związkowi w który wkradła się nuda i znużenie nie pomoże książka ani film, nie pomogą też niespodzianki i ostrzejszy seks- a jesli pomogą to chwilowo. Trzeba być z sobą, a nie obok siebie. W takich własnie momentach gdy nie czujemy miłości ze strony partnera jesteśmy w stanie ten okres przeczekać, a każdemu takie chwile zwątpienia i zmeczenia się zdarzają...zawe pisze:takie prozaiczne rzeczy jak czytanie książek i oglądanie filmów choćby...
zawe pisze:jesli będziemi wiecznie niezadowoleni, znudzeni...

Dzindzer pisze:że co
nikt nic za nich nie zrobi. to oni powinni sie starac a nie jakas miłosc cos sama w cudowny sposób
Imperator pisze:Miłość nic nie robi za nas... Jeśli już, to miłość robi przez nas. To dzięki niej i kilku innym czynnikom nasze wzajemne gesty wywołują tyle radości. To dzięki niej CHCE się dla drugiej osoby czynić dobrze, gdy nagrodą jest uśmiech drugiej osoby.
chodzilo mi o to, ze milosc powinna (i kto to mowi?) wszystko przetrwac, nawet czas "nudy" i "zwatpienia". Duzo jeszcze moznaby bylo na ten temat napisac i dopiąć rowniez Wasze wypowiedzi

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 679 gości