jak poznac ze ja mu się podobam??
Moderator: modTeam
jak poznac ze ja mu się podobam??
JA mam 24 lata a on 20, pracujemy razem za granica, on nie jest polakiem. Lubimy sie, zartujemy, pracuej tez z kolezankami, ktore sa mezatkami, jego stosunek do nich jest bardzo podobny jak do mnie. Ostatnio bylismy pierwszy razn imprezie razem - podobno dawal znac kolezance zeby zostawila nas chwile samych - nie pamietam tego momentu - nic oprocz rozmowy sie nie dzialo.Mysle ze on wie ze mi sie podoba. Kiedys wyszedl z biura kolezanki -mezatki) i widzac mnie oprawil sie tak, jakby za tymi zamknietymi drzwiami cos sie dzialo miedzy nimi. smiac mi sie chcialo, bo wiem ze to zarty, on tez sie smial. no i sa tez sytuacje w ktorych specjalnie robi mi na zlosc- zaznaczam ze te sprzeczki to jakby takie urozmaicenie - dziala na narwy ale jest zabawnie, nigdy nie mielismy powaznej klotni.jesli wyczuje ze naprawde cos nie tak to pyta, rozsmiesza. Chcialabym sie dowiedziec czy mu sie podobam, tylko nie wiem jak to zrobic. Moze jakos to sprawdzic. Moze udawac ze mi nie zalezy?pracuejmy razem 2 miesiace, znajoma mowi ze jakby mialo cos miedzy nami byc to by juz bylo - tyle ze my sie wcale dlugo nie znamy. Pomozcie, bo chcialabym zeby nam wyszlo, ale nie wiem co on o mnie mysli i czy nie zrobie z siebie idiotki dajec mu do zrozumienia ze mi sie podoba,
- unlucky_sink
- Maniak

my tez nie wiemyCurly pisze:Pomozcie, bo chcialabym zeby nam wyszlo, ale nie wiem co on o mnie mysli
z tego co piszesz nie wynika ani, że jest tobą zainteresowany,ani, że nie... może zdaj się na kobiecą intuicję?Curly pisze:Chcialabym sie dowiedziec czy mu sie podobam, tylko nie wiem jak to zrobic

"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Curly pisze:troche niesmiala jestem
No to weź się w garść i skoro byliście już na imprezie to zaproponuj mu następną.
Curly pisze:ja nie chce sie narzucac,
To nie jest narzucanie
chce zeby to on dzialal
Heh, to uzbroj się w cierpliwość i gdybaj sobie - podobam mu się, czy też nie...
Weź sprawę w swoje ręce.
Curly pisze:ojj ja chyba nie ten typ dziewczyny, troche niesmiala jestem, nie zaproponowalabym mu czegos takiego. ja nie chce sie narzucac, chce zeby to on dzialal
Ja jestem identyczna. Ale pomysl sobie, ze moze on tez nie nalezy do tych przebojowych i czeka na Twoj krok. Wiec uwazaj, zeby jakas bardziej pewna siebie nie sprzatnela go sprzed nosa
Taa, jasne, najlepiej niech rzuci się na niego
Już kiedyś na forum o tym pisałam - nie ma takiej opcji, że jak facetowi podoba się dziewczyna, to on nic nie zrobi. Zrobi, tylko trzeba czekać.
Poza tym -
myślę, że to główny powód.
Cierpliwości
Ile? Tyle, ile trzeba 
Już kiedyś na forum o tym pisałam - nie ma takiej opcji, że jak facetowi podoba się dziewczyna, to on nic nie zrobi. Zrobi, tylko trzeba czekać.
Poza tym -
Curly pisze:tyle ze my sie wcale dlugo nie znamy
myślę, że to główny powód.
Cierpliwości
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”