smak Pocalunku
Moderator: modTeam
smak Pocalunku
wczoraj całowałem się z dziewczyna i ciągle czuje smak jej ust(myłem zęby ;p) czy to normalne czy to coś innego
-
soulvibrates
- Pasjonat

Michalos pisze:wczoraj całowałem się z dziewczyna i ciągle czuje smak jej ust(myłem zęby ;p) czy to normalne czy to coś innego
Receptory smaku i kubku smakowe znajduja się nie tylko na jezyku ,ale też na wewnętrznej stronie ust-dlatego podczas pocałunku można dosłownie smakować partnera
Jeśli ciągle czyjesz smak to znaczy ,że ten pocałunek był dla Ciebie ważnym wydarzeniem- przejdzie Tobie-podejrzewam ,że ta sytuacja spowodowana jest tym ,że jesteś wrażliwym człowiekiem-a Twój stan szybko powoci do normy-z resztą nic zlego się nie stało
Mychola pisze:albo zjadla kilo czosnku i tone cebuli albo to nedzna prowokacja
Mówi się że kobiety są emocjonalne zwracają uwagę na różne szczegóły.. a tu proszę..
Ja ciągle mam w ustach smak ust mojej dziewczyny.. nie tam żadnych potraw..
Jej smak indywidualny.. myślę że to kwestia emocji.. jeśli są naprawdę duże to ten smak pozostaje na długo.. nie tyle w samych ustach co gdzieś tam w okolicach przysadki mózgowej

Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”