Wewnatrz czy na zewnatrz?:-/

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

yohana
Zaglądający
Zaglądający
Wewnatrz czy na zewnatrz?:-/

Postautor: yohana » 13 maja 2007, 21:35

Witam.

W sprawach seksu jestem jeszcze niedoswiadczona takze pytanie kieruje do osob z wiekszym stażem. Od kilku miesiecy kocham sie z moim chlopakiem, co jednak zdarza nam sie dosc rzadko poniewaz widujemy sie srednio raz na 2 miesiace i spedzamy ze soba ok. tydzien ze wzgledu na odleglosc ktora nas dzieli. Z nim tez przezylam swoj pierwszy raz, po ktorym zdecydowalam sie brac tabletki antykoncepcyjne. Moj 'problem' powstal w momencie, gdy moj chlopak wiedzial juz ze biore tabletki i gdy w czasie stosunku zapytal czy moze 'skonczyc we mnie'. Odmowilam... dlatego tez przy nastepnych stosunkach facet konczyl na zewnatrz (co bylo sprawa troche kłopotliwa i brudzącą przescieradlo:D). Ciesze sie ze uszanowal moja decyzje i ze rozumie ze jako osoba poczatkujaca w sprawach seksu boje sie o zajscie w ciaze, jednak teraz sama zaczynam zastanawiac sie czy nie powinnam pozwolic mu konczyc we mnie... nie chce zeby uzywal prezerwatyw bo to zmniejsza jego doznania, a z drugiej strony nie chce sama siebie narazac na stres zwiazany z ryzykiem zajscia w ciaze podczas seksu...

Wydaje mi sie ze oczekuje od was uspokojenia i utwierdzenia mnie w przekonaniu, ze same tabletki zdecydowanie wystarcza zeby chronic mnie przed ciaza nawet gdy chlopak konczy w dziewczynie... to chyba troche glupie brac tabletki a mimo wszystko zmuszac chlopaka do stosunku przerywanego?:-/

I jeszcze jedna sprawa, pytanie do facetow: na ile zakonczenie stosunku w partnerce daje wieksze doznania niz skonczenie na zewnatrz? Co wolicie?

Pozdrawiam i dziekuje :)
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 13 maja 2007, 21:39

yohana pisze:to chyba troche glupie brac tabletki a mimo wszystko zmuszac chlopaka do stosunku przerywanego?

Jak najbardziej.
A w ogóle pytałaś się lekarza jaka jest szansa na "wpadkę" :?

A poza tym to raczej nie ten dział, i był już taki temat. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę tabletki anty, i będziesz miała multum tematów, a w nich odp na Twoje pytania.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 13 maja 2007, 21:54

yohana pisze:o chyba troche glupie brac tabletki a mimo wszystko zmuszac chlopaka do stosunku przerywanego?:-/
Nawet stanowczo i bardzo.
yohana pisze:Co wolicie?
Jak konczy we mnie. To nie tylko facetowi daje wieksza przyjemnosc, ale przede wszystkim kobiec ie. Tak jak i z gumkami. Kobieca przyjemnosc tez jest bez nich wieszka.

[ Dodano: 2007-05-13, 21:57 ]
Nigdy nie uprawilam sexu przerywanego i w zyciu by mi do glowy nie przyszlo zeby go uprawiac biorac tabletki anty. jesli ktos ma taka paranoje odnosnie ciazy to nie powinen jeszcze sexu uprawiac tylko poczekac az bedzie gotowym.

No i druga kwestia. Szkoda truc tak orgaznim jesli wiedujecie sie tak rzadko. Tabletki anty to nie sa cukierki i ich branie tez ma swoje konsekwencje.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 13 maja 2007, 22:00

Wszystko jest sprawą umowy. Jedna kobieta zgodzi się na kończenie w środku tylko, gdy bierze tabletki, a druga pozwala w prezesie. Jeszcze inna lubi na żywca a adrenalina podnosi poziom Jej doznań.

Szczerze mówiąc, jest mi to obojętne. Gdyby mój [potencjalny] facet miał taką fantazję, że chciałby kończyć tryskając spermą przez otwarte okno na trawnik albo na inny upatrzony cel, to proszę bardzo.
Właściwie nie rozumiem, w czym problem...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 13 maja 2007, 22:00

Zajawka fajna, tylko sedno powielane 18374 razy.
Klozet 8)
KOCHAJ...i rób co chcesz!

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”