User
mati,na bank
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
jamaicanflower pisze:a ja jak zwykle boję się okropecznie, że jak podniosę klapę, to ją zmiażdżę <boje_sie>
jamaicanflower pisze:Wkurza mnie, że wypuściłam złaknioną wolności chomisię na podbój moich czterech kątów
jamaicanflower pisze:odwiecznie Mati
c-f pisze:nie lubię takich trolli

MatiMarissa pisze:Irytuje mnie pewien user, którego wszędzie pełno, który offtopuje, który musi mieć ostatnie zdanie
Np japani_minister pisze:Bardziej wkurzających od Ciebie jest tu sporo
Mati_00 pisze:przecież nie nawijam o arbuzach i pomarańczach non-stop...czasami tylko
Gosia... pisze:to już na trzy banki

moon pisze:Cytat:
cztery :-)
Z moim juz bylo 4![]()
<jestbardzozle> <zabije!> <maszynowka> <rakiety> <siekiera2>oj taaak. Normalnie dzisiaj mam dosc. Dziwie sie ze jakis Mod nie zrobi z tym porzadku. Najfajniejsze jest to, ze on uwaza, ze my nei potrafimy czytac i nie rozumiemy tego co pisze <grrr> juz dzisiaj nic mnie bardziej chyba nie wkurzyjamaicanflower pisze:
Wkurza mnie niemożebnie Maverick![]()
![]()
<jestbardzozle> <zabije!> <maszynowka> <rakiety> <siekiera2>

jamaicanflower jaka agresywna
Aż się boję normalnie.
jamaicanflower pisze:Przypomnij sobie jeszcze historię Mavericka o "tresurze", a raczej torturze psa i zbierz do kupy 3 cechy, których przejawy u ludzi budzą moja odrazę - a jest to głupota, przedmiotowe traktowania człowieka i okrucieństwo, znęcanie się nad słabszymi istotami, z czego dodatkowego czerpie się przyjemność i poczucie władzy, a wyjdzie Ci, żem w słusznej sprawie agresywna.

ups.l... mnie wkurza, że jest późno, a będę w domu dopiero około 17...moon pisze:Mav kasuje wlasnie. Za duzo o nim tam bylo w ostatnich postach![]()

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 664 gości