Chodzi o to że mam kłopot sercowy który powoli mnie wykańcza....
Mam 23 lata rok temu poznałem kobietę (starszą ode mnie o kika lat) którą pokochałem szczerym uczuciem....miała faceta ale im się nie układało...postanowiłem więc zaryzykować i sie ujawniłem z uczuciami....okazało się że nie byłem jej obojętny....pożegnała się z tamtym....byliśmy razem....ale tylko przez kilka miesięcy bo przez ten czas kiedy z nią byłem tamten zaczął się starać:dzwonił, groził że się zabije, złotych gór naobiecywał...ewidentnie szantażował ją psychicznie poprzez różnego rodzaju jazdy itd...nie wiem czy miała tego dość czy też uwierzyła czy jeszczecoś innego....w każdym bądż razie wróciła do niego....złamała mi serce...zrobiłem off bo wiedziałem że nie mogę konkurować z jej byłym.....tak minęło kilka mieśięcy....zerwałem kontakt....pogodziłem się ze jest z tamtym znowu i było ok...
Niecałe dwa miesiące temu spotkaliśmy się jako znajomi...byłem ciekaw co u niej słychać itp...były rewelacje....powiedziała mi że z tamtym jej się nie układa że chce z nim zerwać-co już zrobiła...i że chciałaby być ze mna itd....szok bo tego się nie spodziewałem....
I teraz...nasze relacje się poprawiły...ja cały czas ją kocham....ona o tym wie-powiedziałem jej to i okazuję jak umiem... ona zerwała z tamtym choć on nie dopuszcza tego do swojej myśli...kochą ją psychiczną miłością...przez co ona nie może się od niego uwolnić...też jest słaba psychicznie+wrażliwa+podatna na sugestię itp...do tamtego nie zamierza wrócic jak z nią rozmawiałem...mi też w sumie nic nie obiecała bo od tamtej naszej rozmowy milczy-chociaż próbowałem z nia na ten temat porozmawiać...syuacja patowa
Choć powoli tracę siły nie chcę tego zostawić bo ją kocham!!!-ale wiem że to może się ciągnąć w nieskończoność-taka sytuacja...znajomi mi mówią zebym sobie darował-odpuścił itd...ale ja nie chce...pytanie: porozmawiać z nią jeszcze raz??...powiedzieć co do niej czuję i oddalić się???? czy może narazie żyć nadzieją??... nic nie mówić.... być i trwać...choć to nie jest dla mnie łatwe...lub może jeszce coś innego???
Sam już nie wiem
Dlatego będę bardzo wdzięczny za wszystkie podpowiedzi - sugestie -rady - opinie.
POZDRAWIAM
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)