Temat rozmów na spacer.
Moderator: modTeam
Temat rozmów na spacer.
Wiec od pewnego czasu podoba mi sie pewna dziewczyna. Na razie niewinne SMski, itp Mysle ze moglo by cos z tego wyjść. Chciałbym ja zaprosić na spacer(ogólnie to ona lubi sport), tylko nie na taki 2min do sklepu i z powrotem
. Lecz boje sie ze braknie nam tematow do omówienia i zapadanie taka niezreczna cisza ;d. Wiec moje pytanie brzmi, o czym gadacie z dziewczyna na 1 spacerze ? I gdy juz ja odprowadze po spacerze do domu, to porpostu powiedziec pod jej domem," Pa" czy moze jakis pocalunek w policzke czy cos?
szopens pisze:I gdy juz ja odprowadze po spacerze do domu, to porpostu powiedziec pod jej domem," Pa" czy moze jakis pocalunek w policzke czy cos?
myślę, że powinieneś zauważyć czy buziak nie będzie "zbyt dużo" jak na 1 spotkanie
może tak, a może nie...szopens pisze:o czym gadacie z dziewczyna na 1 spacerze ?
hmm...powiedz jej troszkę o sobie, ale nie przynudzaj...pogadaj o jakimś sporcie, skoro mówisz, że lubi...pośmiejcie się, pożartujcie...będzie dobrze...a tematów nie wymyślaj teraz, zobaczysz jak się będzie wszystko rozwijać
powodzenia
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
ja nie wiem, co ludzie ostatnio mają, że szukają tak rozpaczliwie scenariuszy rozmów, podrywów etc. życie to nie film, nawet jeśli coś sobie ułożysz w głowie to nie zawsze wszystko pójdzie zgodnie z Twoim planem a nie ma nic gorszego, niż rozmowa z kimś, kto - sprawia wrażenie, że - odgrywa swoje role, mówi swoje teksty jakby nie zważając na to, co druga osoba powiedziała, nie konwersuje tylko prowadzi właściwie monolog /zdarzyło mi sie spotkać takich ludzi/. dlatego lepiej nic nie planuj.
czy naprawdę tak mało masz pomysłów? chodzicie razem do szkoły, klasy? może coś się tam dzieje, może jest co pokomentować? opowiedz o czymś, czym się interesujesz, pozwól pozadawać sobie pytania i odpowiadaj na nie, zadawaj jej pytania odnośnie tego, co powie.
zobaczysz jak się rozmowa potoczy.
czy naprawdę tak mało masz pomysłów? chodzicie razem do szkoły, klasy? może coś się tam dzieje, może jest co pokomentować? opowiedz o czymś, czym się interesujesz, pozwól pozadawać sobie pytania i odpowiadaj na nie, zadawaj jej pytania odnośnie tego, co powie.
zobaczysz jak się rozmowa potoczy.
- Wujo Macias
- Maniak

Ja proponuję zacząć od polityki, potem przejść do religii, a skończyć na sexie analnym ;d
No a serio; tak jak już powiedzieli moi przedmówcy - niech rozmowa toczy się naturalnie. Zaś w kwestii zakończenia spaceru; osobiście doradzałabym nie rzucać się do całowania, tylko pozostawić Twoją wybrankę w niedosycie
No a serio; tak jak już powiedzieli moi przedmówcy - niech rozmowa toczy się naturalnie. Zaś w kwestii zakończenia spaceru; osobiście doradzałabym nie rzucać się do całowania, tylko pozostawić Twoją wybrankę w niedosycie
I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy...
(Zbigniew Herbert)
(Zbigniew Herbert)-
cajmer
Albo dziewczyna pójdzie zupełnie innym tropem rozmowy i koleś nie będzie miał gotowych odpowiedzi. I zonk, i później będzie płakał, że nie może żadnej poderwać. A jak spontan jest w rozmowach to można od razu wyczuć czy jest szansa na cokolwiek czy nie. Bo jak się nie klei rozmowa z kimś, to po co przedłużać takie spotkanie? Lepiej nawet nie zawracać sobie głowy taką osobą z którą wyraźnie nie nadajemy na tych samych falach.
szopens pisze:Chciałbym ja zaprosić na spacer(ogólnie to ona lubi sport), tylko nie na taki 2min do sklepu i z powrotem
to zapros
szopens pisze:Lecz boje sie ze braknie nam tematow do omówienia i zapadanie taka niezreczna cisza ;d
to nie przeskakuj szybko z tematu na temat.
a zaraz podejzewasz, ze ty taki ograniczony, ze mało tematów z toba bedzie do rozmów, czy raczej ja tu masz na mysli
prosze oto tematy osób równie malo kreatywnych na temat rozmów z dziewczyna http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... ozmawia%E6
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... jak+zaczac
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”