Lilu - Za kogo ty mnie masz OPINIE
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- on-czyli-kto
- Zaglądający

Przesłuchajcie sobie ten kawalem Lilu - fajnej kobiety na polskiej scenie hh/rnb i piszcie co sądzicie. Czy widzicie w tym tekście coś fajnego.
http://pl.youtube.com/watch?v=O4QPFlYvs9c
http://pl.youtube.com/watch?v=O4QPFlYvs9c
Ostatnio zmieniony 18 lip 2007, 20:19 przez on-czyli-kto, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wstreciucha
- Weteran

złotooka kotka
- Weteran

Muzyka niczym przeciaganie czegos po kawalku styropianu. A dziewczyna spiewa tak, jakby buzie miala pelna kluchow, mamrocze sobie cos pod nosem, zrozumiec cokolwiek ni sposob.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- on-czyli-kto
- Zaglądający

Wstreciucha pisze:Za to w tytule Twojego tematu masz byka, nawet nie potrafiles przepisac poprawnie .
no fakt mam "mie" zamiast "mnie", widać m się nie wklepało
złotooka kotka pisze:Muzyka niczym przeciaganie czegos po kawalku styropianu. A dziewczyna spiewa tak, jakby buzie miala pelna kluchow, mamrocze sobie cos pod nosem, zrozumiec cokolwiek ni sposob.
no fakt jakość nagrania marna, muzyka akurat mi się podoba, chociaż najbardziej tekst
ale wiadomo każdy ma rożne gusta a o gustach się nie dyskutuje [choć i tak są najczęściej przedmiotem dyskusji]
ciesze się że chciało się Wam odpisać
- Wstreciucha
- Weteran

- Zaglądający

Wstreciucha pisze:Bunt , zgrywanie sie na niezalezna i pania siebie ? Czy co wlasciwie ?
też ale przede wszystkim początek:
"Ej dziewczyny fajne mokasyny ma
będą piski bo na imprę przybył sam
przewiezie je dużym fiatem tylko Punto [jakoś tak bo nie do końca rozumie ale sens zachowany]
mam na paznokciach droższy lakier niż to gówno"
jak dla mnie początek w dechę, zbita z wiadomo kogo
PS. temat poprawiony, każdemu może się zdarzyć przeoczenie
- Wstreciucha
- Weteran

- Weteran

- Zaglądający

"z wiadomo kogo" - chodziło mi obie płcie, te co dają i myślą że są fajne i tych co biorą i też myślą że są fajni
a strój - jak dla mnie to mógłby być lepszy ale nie jest zły
jeśli chcesz to masz jej drugi kawałek o trochę innym temacie:
http://pl.youtube.com/watch?v=jrH-GwXjA_Y
możesz porównać jeśli chce ci się
pozdro
a strój - jak dla mnie to mógłby być lepszy ale nie jest zły
jeśli chcesz to masz jej drugi kawałek o trochę innym temacie:
http://pl.youtube.com/watch?v=jrH-GwXjA_Y
możesz porównać jeśli chce ci się
pozdro
Nijak nie widzę sensu w tym temacie
Dorabianie ideologii do większości polskiego hip-hopu mija się z celem. To tak samo, jakby wrzucić temat: "Co dla mnie oznacza "Sacrum" Mezo i czy jestem za czy przeciw wykorzystywaniu terminologii literackiej w tytułach piosenek".
Ja wiem, że może nie ma momentami o czym rozmawiać, ale na litość...
Dorabianie ideologii do większości polskiego hip-hopu mija się z celem. To tak samo, jakby wrzucić temat: "Co dla mnie oznacza "Sacrum" Mezo i czy jestem za czy przeciw wykorzystywaniu terminologii literackiej w tytułach piosenek".
Ja wiem, że może nie ma momentami o czym rozmawiać, ale na litość...
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
- on-czyli-kto
- Zaglądający

runeko pisze:Nijak nie widzę sensu w tym temacie
dałem dwa linki do piosenek co mi się podobają - jak ktoś chce to może posłuchać, jak mu się spodobają to dobrze a jak nie spodobają to drugie dobrze
w sumie tyle - ideologi nie dorabiam bo po co a z większością nie mogę się identyfikować więc wybieram raczej refleksyjne [ale nie Mezo broń Boże]
on-czyli-kto, od dawania linkow i pokazywania co sie komu podoba jest osobny temat
a sama piosenka, jakas taka nijaka, nie widze w niej glebszego sensu a dziewczyna w ogole moim zdaniem nie powinna sie brac za spiewanie, bo ma glos jakby angine przechodzila conajmniej i miala katar 
a sama piosenka, jakas taka nijaka, nie widze w niej glebszego sensu a dziewczyna w ogole moim zdaniem nie powinna sie brac za spiewanie, bo ma glos jakby angine przechodzila conajmniej i miala katar 
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
on-czyli-kto pisze:dałem dwa linki do piosenek co mi się podobają - jak ktoś chce to może posłuchać, jak mu się spodobają to dobrze a jak nie spodobają to drugie dobrze
To możesz zrobić w temacie "Czego słuchacie w tej chwili". To nie jest forum muzyczne.
on-czyli-kto pisze:ale nie Mezo broń Boże
Z tych dwojga to już Mezo ma troszkę więcej klasy...
Ainsi sera, groigne qui groigne.
- on-czyli-kto
- Zaglądający

runeko pisze:Z tych dwojga to już Mezo ma troszkę więcej klasy...
w jakim sensie klasy??? bo szukam i szukam i nie mogę sobie tego uzmysłowić
Mezowi to może wyszła [ale nie zachwyciła] jedna piosenka w której i tak brał gościnny udział , chodzi mi o kawałek Pana Duże Pe - Nasze życie, którego przerobiony fragment mam w podpisie.
chociaz jedna, a tej panience to ja nie wiem czy cokolwiek wyszlo..on-czyli-kto pisze:Mezowi to może wyszła [ale nie zachwyciła] jedna piosenka
on-czyli-kto, czemu tak probojesz tego utwworu i wykonawczyni bronic? przeciez mozesz sobie sluchac ile chcesz, nikt Ci nie zabrania a skoro innym, sie nie podoba to daj spokoj i draz, bo to bez sensu jest. Chciales poznac opinie- poznales, a ze sa inne z Twoimi, trudno.
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- on-czyli-kto
- Zaglądający