tarantula pisze:Obstaje za tym zeby Mia wybrala knajpe i tam przejdziemy
Bardzo dziekuje za zaufanie
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
acha , zona ze mną chce jechać , problem jest jeden , na 17 nie zdaze , ale mogę dojechac , chyba , ze mi coś wypadnie , przypominam ze mój tydzien pracy zaczyna sie od soboty 2- ga w nocy i konczy w niedziele o 15 -ej <browar>

Andrew pisze:zona ze mną chce jechać
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Andrew pisze:na 17 nie zdaze , ale mogę dojechac
Andrew pisze:chyba , ze mi coś wypadnie
Jawka pisze:bo ja jestem kompletnie niesamodziela i trzeba bedzie mnie za rączkę zaprowadzić w umowione miejsce. Któż się podejmie?
Olivia pisze:Ale Andrew... To świetna okazja byłaby do wymiany poglądów nt Myszki.

Nie no co Ty. Mi to nie przeszkadza. Sama siedze wlasnie w chlewie praktcznie, ktory musze ogarnac przed przyjsciem kuzynki ;DDYasmine pisze:artystyczny nieład jest super i myślę, że nie przeszkadzałby moon
to zobaczycie mnie na owym spotkaniu jak swinia niebo ....
moon pisze:to mnie tak zakorcilo troche wpasc ;P

Olivia pisze:Andrew pisze:to zobaczycie mnie na owym spotkaniu jak swinia niebo ....
Po pierwsze nie będzie mnie na tym spotkaniu, a po drugie nie zależy mi na poznaniu Ciebie.
To tak, żeby było jasne.
tym bardziej nie rozumiem po diabła siejesz ferment i insynuacje jakiekolwiek robisz w tym temacie , ale rozumiem - andriuła ciezko zrozumiec - co nie Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 697 gości