moon pisze:Yas wyluzuj. Tak Tedziowi nie bedzie pasic to najwyzej nie przyjdzie albo wyjdzie sobie wczesniej.
Ja rozumiem bardzo dobrze, ze mu sie nie chce, ale czy musi sie JAK ZWYKLE wyrażać w tak chamski i lekceważący sposób <ziewa>
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Edytka:) pisze:Mia pisze: WW? spiz?
potanczyc potanczycie ale z gadka juz ciezej bedzie w tych lokalach. Krzyczec jedynie pozostaje do ucha kolegi obok
TedBundy pisze:na tancubudę się nie piszęidę się spotkać z Wami i odpocząć, nie gibać jak pier.dolony Rezus. Gibania mam dosyć na długo po 2 weselnych weekendach z rzędu.
\\TedBundy pisze:cóż, powód jest prosty. Nie jestem w stanie sobie pozwolić na zarwanie całej nocy, nie mam na to czasuGdzie tu jakieś lekceważenie?
Andrew pisze:Czyli jam jestrezusem !??? bo ja bym sie i byc moze chcetnie pogibał ?
Po prostu ja mam dosyć na dłuższy czas po dwóch ostatnich imprezach, krótko i konkretnie.Andrew pisze:a dlaczego nie masz , co takiego robisz ? wszak jest po sobocie niedziela , a na pisanie tu masz czas !
Się o moją atrakcyjność nie martw.

Mia pisze:Yas, a nie mozesz jakims rano wracac?![]()
moon pisze:Serio? Dobra Mia ja tam sie zdaje na Ciebie. Mi wystarczy to ze musze zaraz dzwonic i sie z pkp uzerac
Yasmine pisze:ja mam po 5 pociąg, ale po pierwsze cholernie sie boje Katowic o tej porze
[sama]

No ja mam studencka 37% zdaje sie. Ale chce wiedziec czy jak sie kupi od razu w dwie strony nie spuszcza troche. No i na stronie jest cos o rezerwacjach. A ja moze ze 2 razy w zyciu jechalam pociagiem dalej niz pod WarszaweMia pisze:na icc i express jest znizka do 26 roku zycia chyba.
Ale jak jechalam icc do wawy bez przesiadek, to w 2 strony bylo hmm 140zl? moze nawet wiecej.
moon pisze:No ja mam studencka 37% zdaje sie. Ale chce wiedziec czy jak sie kupi od razu w dwie strony nie spuszcza troche.
Mia pisze:Ale jak jechalam icc do wawy bez przesiadek, to w 2 strony bylo hmm 140zl? moze nawet wiecej.
moon pisze:No ja mam studencka 37% zdaje sie
moon pisze:No i na stronie jest cos o rezerwacjach. A ja moze ze 2 razy w zyciu jechalam pociagiem dalej niz pod Warszawe
Yasmine pisze:o matko . Ja w dwie stron pospiechem płaciłam 58 zlotych.

Tylko ze my jedziemy expressem a w druga strone intercityYasmine pisze:Ja w dwie stron pospiechem płaciłam 58 zlotych.
Czasami tak. Kolega np jezdzac do domu do Żarów zawsze kupuje od razu w 2 strony i ma taniej. Wiec chce spytac.Yasmine pisze:nie spuszczaja.
Nie! 37%!Mia pisze:33%
Tez chce, ale nam czasowo srednio pasuja inne niestetyYasmine pisze:Ja w dwie stron pospiechem płaciłam 58 zlotych.
Ja to moge i 8 jechac. Zawsze wole dluzej a taniej ;DD Ale tym razem nie mamy tego luksusuMia pisze:a ile jechalas, pewnie wiecej niz 3h z hakiem

Mia pisze:ee serio? a ile jechalas, pewnie wiecej niz 3h z hakiem
moon pisze:Tez chce, ale nam czasowo srednio pasuja inne niestety

Maja ich tyle i tak pokopane ze hohoMia pisze:to sprawdz na stronie
Yasmine pisze:znizka studencka to 37 %
Yasmine pisze:yyy moon Ci chodzi o pociąg z Warszawy do Katowic tak ?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 551 gości