Dziwe uczucie- czy jestem fer

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
kociak408
Bywalec
Bywalec
Postautor: kociak408 » 02 sie 2007, 09:17

kml pisze:wyjeżdzamy ze znajomym na wczasy, większą grupą, wszystko już opłacone i ustalone, nie wiem co mam teraz zrobić

Po co w ogóle jedziesz razem z nia na ten urlop,

kml pisze:najgorsze jest w tym wszystkim że nie mogę od tak od razu zerwać, bo miała pare niemiłych przeżyć ostatnio i szkoda mi ją dobijać tym

ona chyba nie myslala o tym czy cie dobije tymi rogami czy nie.

kml pisze:nie wiem co mam teraz zrobić, jak mam udawać że wszystko jest ok, kiedy jej powiedzieć, po wujeżdzie czy w ostatni dzień pobutu

po co dalej w tym tkwic, im szybciej to zakonczysz tym lepiej, zabawi sie na urlopie i jakos jej przejdzie. Chyba nie kochala cie tak jak ty ja skoro zachcialo jej sie skokow w bok jak tylko nie bylo cie w kraju.
I kochać dniem i nocą...do utraty tchu.. I tak na zawsze już...
Awatar użytkownika
kml
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: kml » 18 sie 2007, 13:40

zakończyłem z nią już ten "związek", niestety nie tak to chciałem zakończyć, ale wyszło jak wyszło, troche za duże ciśnienie miałem censored

najciekawsze ze z tej zdrady ona sobie nic nie robiła żadnych wyrzutów, "od tak po prostu Cię kantem puszczałam bo byłam samotna" MASA <belt>

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”