Witam was bardzo serdecznie!!
Piszę kolejny raz bo jest naprawde źle i potrzebuje opini... porady "osób trzecich"
Jak juz kiedys pisałam jestem z chłopakiem ponad 2 lata.. bardzo go kocham i on mnie też.. tylko w tej cudownej parze jest jeden problem... JA KOCHAM GO ZA BARDZO!
Jestem nieślubnym dzieckiem,cale zycie nie mialam taty choć bardzo chciałam go mieć.. przez to.. ten "kompeks" że jestem gorsza bo nie mam taty wpadłam w anoreksje...
Teraz jest ok.. jem choć czasem ona mnie dopada...
Poznalam aniola! jest cudowny!wyrozumialy,troskliwy.. wszystko czego kobieta może zapragąć! niestety ma takich rodziców że o 22.00 mimo że ma 21 lat musi być w domu!z imprez tak samo musi wracać... bardzo mnie nie lubią.. zakazują mu się ze mną spotykać..bylam zła na to a teraz chyba wiem dlaczego:-(
przywiązałam się do niego... zniewolilam go w pewnym stopniu.. oczekuje częstych smsów... codziennych wieczornych spotkać.. itp. chyba dlatego że całe życie myślałam że będę sama jak mama... może rekompensuje brak ojca tym związkiem..
Wiem jednak że właśnie przez takie coś moge stracić mój skarb..
I tutaj mam pytanie!
MACIE JAKIEŚ SPOSOBY??? MOŻE JAKĄŚ KSIĄŻKE PRZECZYTAĆ?? MOŻE COŚ SOBIE WMAWIAĆ?? MOŻE MÓJ CHŁOPAK COŚ POWINIEN ZROBIC??CO JA MOGE ZROBIĆ ŻEBY DAĆ MU WOLNOŚĆ??
NIEPOTRAFIE MU JEJ DAĆ MIMO ŻE TEGO BARDZO CHCE BO BOJE SIĘ ŻE ODEJDZIE JAK TATA UCIEKŁ PARE LAT TEMU...
cO ZROBIĆ ŻEBY BYŁO NAM ŁATWIEJ??
Żyje jak w więzieniu!jak on ma z tego uciec?
Moderator: modTeam
-
dziewczynka69
- Zaglądający