Problem z prezerwatywą........ POMOCY

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

tyskie
Początkujący
Początkujący
Problem z prezerwatywą........ POMOCY

Postautor: tyskie » 28 sie 2007, 08:10

Witam mam problem i nie mam sie kogo z tym poradzoic , wiec moze na forum czegos sie dowiem. Mam 18 lat i mam dziewczyne.czuje ze juz niedlugo bedziemy mieli ten 1 swoj raz. chcialbym sie do tego przygotowac,znaczy kupic prezerwatywy dla pewnosci i zeby sie nie speszyla (bala)
... ale nie wiem jak to kupic to zanaczy na co patrzec, rozmiar, kolor,grubosc powieccie mi jak mam ja dopasowac do siebie na co patrzec ??? jakie sa rodzaje??? bo tak to zwala w sklepie czytac wszyskie po kolei :/ i 1 rzecz jeszcze ten 1 raz ja mam 18 ona 17 lat jaki powinien byc? lagodny, czy trochu ostry bo sie boje... nie chce popsuc sosunkow,checi.... Z gory dzieki :D
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 28 sie 2007, 08:18

Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
tyskie
Początkujący
Początkujący
Postautor: tyskie » 28 sie 2007, 08:32

ale tu sa nazwy a ja chce wiedziec jak ja dopasowac zeby jej podwijac nie trzeba bylo ,ani zeby do polowy byla ..........
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 28 sie 2007, 10:17

a Ty masz jakiś bardzo niestandardowy rozmiar, że się boisz gumki sięgającej do połowy? <lol2>

[ Dodano: 2007-08-28, 10:19 ]
tyskie pisze:jaki powinien byc? lagodny, czy trochu ostry bo sie boje...

czego się boisz? wszystko wyjdzie w trakcie, zrobicie tak, jak będziecie czuć.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”