Dziwne spostrzeżenie
Moderator: modTeam
Dziwne spostrzeżenie
Nie odnosiciewrażenia, że wszystkie fajen dziewczyny sa pozajmowane....
Kurde ile razy poznam jakaś fajna dziewczyna to ona ma chłopaka... To jakas paranoja :566:
Czyżby nie było fajnych i wolnych dziewczyn na tym świecie?? Chybna ze jestem jedynym fajnym chlopakiem, ktory sie na nic nie załapał :547:
Kurde ile razy poznam jakaś fajna dziewczyna to ona ma chłopaka... To jakas paranoja :566:
Czyżby nie było fajnych i wolnych dziewczyn na tym świecie?? Chybna ze jestem jedynym fajnym chlopakiem, ktory sie na nic nie załapał :547:
Ja się rozstałem z partnerką po ponad 4 latach, więc Ona jest teraz wolna!
Fajna jest, chcesz nr telefonu?

Fajna jest, chcesz nr telefonu?
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
-
20lat
Natasza:
Może jest trochę prawd w tym co piszesz, ale jak tak patrzę to kurcze same fajne są pozajmowane. Może mi powiesz co się dzieje z tymi fajnymi i wolnymi???
Damian24:
Milo wiedziec, ale chyba nie ten rocznik... Ale dzięki :564:
A ze sie tak spytam, skoro była fajna to czemu się z nią rozstałeś?? I tak łatwo chcesz ja komus oddać
Może jest trochę prawd w tym co piszesz, ale jak tak patrzę to kurcze same fajne są pozajmowane. Może mi powiesz co się dzieje z tymi fajnymi i wolnymi???
Damian24:
A ze sie tak spytam, skoro była fajna to czemu się z nią rozstałeś?? I tak łatwo chcesz ja komus oddać
mariusz pisze:
Damian24:
Rozstaliśmy się trochę w afekcie, po kilku dniach okazało się, że to już naprawdę koniec, mimo mojej walki (od prawie dwóch miesięcy) :567: :567: :567: To była ta Jedyna :567: :567: :567:
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Ech, tak naprawdę to nie ma tych jedynych.
W odpowiednim czasie i przy określonych warunkach kochana osoba może stać się tą Jedyną, lecz mam wrażenie, że jest to wspólne stąpanie po cienkiej linie. Jeżeli jedna osoba straci równowagę, a druga nie zrównoważy to wszystko się posypie.
Nic nie jest wieczne. :567:
W odpowiednim czasie i przy określonych warunkach kochana osoba może stać się tą Jedyną, lecz mam wrażenie, że jest to wspólne stąpanie po cienkiej linie. Jeżeli jedna osoba straci równowagę, a druga nie zrównoważy to wszystko się posypie.
Nic nie jest wieczne. :567:
Re: Dziwne spostrzeżenie
mariusz pisze:Nie odnosiciewrażenia, że wszystkie fajen dziewczyny sa pozajmowane....
fajna zalezy dla kogo, dla jednego tak dla drugiego zupełnie nie. to pojęcie względne.
Powiem jednak, że nie ma co ściemniać i spojrzeć prawdzie w oczy, MAŁO W TYM WIEKU WOLNYCH LASEK. niestety.
Mam kolege, który od dawna jest sam. Ostatnio miał laskę ale kompletne dziwadło i znow poszukuje.....wielkie wyzwanie przed nim. Nie ma się co czarować.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
Mariusz też takie spostrzeżenie mam. W większości fajni faceci są już pozajmowani. Ale może gdzieś niedługo każdy z nas spotka tą fajną osobe i też będzie już zajęta
. Trzeba w to wierzyć.
. Trzeba w to wierzyć."Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Jak ja spotkałem moją panią to ona była w sumie zajęta, ale to było takie niewiadomo-co. Niby związek to był... ech długa historia.
A teraz jest ze mną.
:):)
To, że zajęta to jeszcze o niczym nie świadczy! :564:
A teraz jest ze mną.
To, że zajęta to jeszcze o niczym nie świadczy! :564:
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Triniti19 pisze:Mariusz też takie spostrzeżenie mam. W większości fajni faceci są już pozajmowani. .
to zawsze ide w mniejszości :549: i zawsze staram sie być wolny , jakoś nielubie skrepowania i krawatów i w ogóle wszystkiego co komplikuje jakie kolwiek ruchy :569:
we'll fight, we'll bleed.
Don't try to come to preach over us and
over me, we're children of decadence,
we're right, we're real, we will fight, we'll bleed,
we're mothafucking dying breed!
Don't try to come to preach over us and
over me, we're children of decadence,
we're right, we're real, we will fight, we'll bleed,
we're mothafucking dying breed!
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”