Co Was cieszy?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- unlucky_sink
- Maniak

powaznie
mialam wlasnie napisac w innym temacie, ze mnie oczy opuchniete i worki pod nimi wkurzaja. wlaczam tv a patrze a Kwasniewski ma wieksze i Borowski tez
To chociaz ciesze sie, ze nie mam najgorzej
Cieszy mnie moja bazylia ktora tak ladnie rosnie i to, ze jutro bede skladala swoja toaletke
powaznie
mialam wlasnie napisac w innym temacie, ze mnie oczy opuchniete i worki pod nimi wkurzaja. wlaczam tv a patrze a Kwasniewski ma wieksze i Borowski tez
To chociaz ciesze sie, ze nie mam najgorzej
Cieszy mnie moja bazylia ktora tak ladnie rosnie i to, ze jutro bede skladala swoja toaletke

ale oni byli pijani i wkrótce wytrzeźwieją...

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- ksiezycowka
- Weteran

złotooka kotka
- Weteran

...znaczy odkurzylam dokladnie wtyczke USB i okazalo sie, ze po problemi
...znaczy odkurzylam dokladnie wtyczke USB i okazalo sie, ze po problemi

off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
ostatnio pisalas ze go nie lubisz, albo ze Cie wkurza, bo nieodpowiedzialnymoon pisze:Ze moj braciszek wlasnie przyszedl i moze dzis u nas na noc zostanie. Ostatnio mam jakis przyplyw milosci do braciszka mojego.
Mnie dzisiaj wiele rzeczy cieszy.
Cieszy mnie to, ze spedzilam z Nim przez przypadek pol dnia, ze wiem, ze jestem na dobrej drodze to tego aby zdystansowac sie i oduroczyc, ze jeszcze troszke i nogi mi nie beda miekly na jego widok .
Cieszy mnie to, ze przychodzi do mnie za 57 minut znajoma i spedzimy cudowny wieczor
Cieszy mnei to, ze mam cudowne rodzenstwo na ktore moge liczyc
Cieszy mnie równiez to, ze moje nowe okulary idealnie na mnie leza i ladnie w nich wygladam (w koncu wybieralam 2,5 h)
Cieszy mnie to, ze mam w grupie osoby z ktorymi moglabym spedzac cale dnie i sie nie mecze ich towarzystwem
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- ksiezycowka
- Weteran

On mnie przez prawie cale swoje zycie wkurza. Kiedys mielismy swietny kontakt. Popsulo sie dopiero jak poznal kobiete, pozniejsza jego zone, a obecnie byla zone. A ja w tym czasie podroslam i mi przeszlo widzenie w nim i jego zyciu samych zalet. Ale i tak go kocham bardzo choc jest nieodpowiedzialnym starym koniem, ktoremu na kazdym kroku radzic musze i sie o niego martwic.SaliMali pisze:ostatnio pisalas ze go nie lubisz, albo ze Cie wkurza, bo nieodpowiedzialny![]()
ladnie to napisalasmoon pisze:Ale i tak go kocham bardzo choc jest nieodpowiedzialnym starym koniem, ktoremu na kazdym kroku radzic musze i sie o niego martwic
Cieszy mnie to, ze kocham swoje studia, ze chodze chetnie na zajecia i ze nie zaluje, ze wybralam ten kierunek.
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
-
złotooka kotka
- Weteran

I zlota statuletke ;DD, dyplom i czekoladke. Az mi sie humor poprawil 
I zlota statuletke ;DD, dyplom i czekoladke. Az mi sie humor poprawil off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

Że ludzie maja kaca, a ja nie mam, bo nie pije alkoholu
Że wczesniej nas wypuscili z tych arcynudnych zajec.
Że dostalam oryginalnego Wechslera ( no tylko arkusz, ale zawsze)
Że udalo sie zamaskowac moje nieprzygotowanie i zawedzilam Cattella do zrobienia cichcem dzis. I ze nie trzeba bylo miec go jednak na dzis wypelnionego.
Że tata wrocil do domku wczesniej.
Że sama osobiscie dzis wstalam i poszlam na uczelnie i nie zaspalam, ani sie nie spoznilam
O i ze kocham moj termos ;DD
Troche mi chyba odbija
Że wczesniej nas wypuscili z tych arcynudnych zajec.
Że dostalam oryginalnego Wechslera ( no tylko arkusz, ale zawsze)
Że udalo sie zamaskowac moje nieprzygotowanie i zawedzilam Cattella do zrobienia cichcem dzis. I ze nie trzeba bylo miec go jednak na dzis wypelnionego.
Że tata wrocil do domku wczesniej.
Że sama osobiscie dzis wstalam i poszlam na uczelnie i nie zaspalam, ani sie nie spoznilam
O i ze kocham moj termos ;DD
Troche mi chyba odbija

że mi jest cholernie dobrze
siedzę sobie w fotelu zawinięta w mięciutki koc, popijam pyszna kawę, kot lezy przy nogach na kocu i cicho mruczy, wino w lodówce sie chłodzi. Siedzę i jest mi tak zwyczajnie dobrze, taka sie bezpieczna czuje. Moze suszone pomidory w oliwie leżące to nienajlepsze śniadanie, ale one tez cieszą, R mi kupił, bo wczoraj wspominałam coś o nich. Czuje sie bezpieczna i kochana, czuje, że mi ciepło. to wszystko razem bardzo mnie cieszy.
siedzę sobie w fotelu zawinięta w mięciutki koc, popijam pyszna kawę, kot lezy przy nogach na kocu i cicho mruczy, wino w lodówce sie chłodzi. Siedzę i jest mi tak zwyczajnie dobrze, taka sie bezpieczna czuje. Moze suszone pomidory w oliwie leżące to nienajlepsze śniadanie, ale one tez cieszą, R mi kupił, bo wczoraj wspominałam coś o nich. Czuje sie bezpieczna i kochana, czuje, że mi ciepło. to wszystko razem bardzo mnie cieszy.
...ze wrocilam od kosmetyczki i czuje sie piekniejsza, ze posprzatalam i siedze sobie spokojnie zajadajac sledziki po cygansku + sluchanie muzyki Istambulu 
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Mia pisze:jaka?
taka: http://www.ksiazki.bstok.pl/?ksiazka=636&dzial=14
Mia pisze:jak?
rozegrałem to taktycznie

Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Mati_00 pisze:dałem dość wysokie maksimum w ostatniej minucie aukcji
troche wczesnie
ja tak czekam na oko jak bedzie pol minuty
jutro mam zamiar zrobic tak samo.kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Mia pisze:troche wczesnie
gdy już jest pokazane "czas aukcji - poniżej minuty" ... maks dałem cena + 10zł, a następnie dużego łyczka herbaty
Mia pisze:jutro mam zamiar zrobic tak samo.
a co licytujesz? byśmy się przypadkiem nie spotkali na tej samej aukcji

Fuck it all! Fuck this world!...
Mati_00 pisze:a co licytujesz?
sukienke, nie sadze zebysmy sie spotkali na aukcji

Mati_00 pisze:bo ja jutro Kamili kupuje pewną rzecz
co takiego?:> jakas okazja?
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”