Spoko, ale co ja mam o tym mysleć?? Niby zabawa, ale potem coś jakby chciała wyciagnac odemnie czy mam dziewczyny. Jednak ona chyba nie szuka faceta. Jak mam do tego podejść??CO teraz??
Moderator: modTeam
CO teraz??
Dzisiaj na zajeciach spotkało mnie coś dziwnego. Moja kolezanka z roku napisała mi swoje imie na mojej rece...
Spoko, ale co ja mam o tym mysleć?? Niby zabawa, ale potem coś jakby chciała wyciagnac odemnie czy mam dziewczyny. Jednak ona chyba nie szuka faceta. Jak mam do tego podejść??
Spoko, ale co ja mam o tym mysleć?? Niby zabawa, ale potem coś jakby chciała wyciagnac odemnie czy mam dziewczyny. Jednak ona chyba nie szuka faceta. Jak mam do tego podejść??Re: CO teraz??
Joe pisze:Dzisiaj na zajeciach spotkało mnie coś dziwnego. Moja kolezanka z roku napisała mi swoje imie na mojej rece...Spoko, ale co ja mam o tym mysleć?? Niby zabawa, ale potem coś jakby chciała wyciagnac odemnie czy mam dziewczyny. Jednak ona chyba nie szuka faceta. Jak mam do tego podejść??
Hmmm
A moze po prostu tak dla picu sobie napisala.Leszczynka pisze:Joe, nie sądzisz, że trochę przesadzasz? Nie znając dokładnie sytuacji niewiele mogę poradzić, ale zdaje mi się, że robisz z igły widły.
Nie!
:564:
A skąd wiesz, że nie szuka chłopaka?
Może to być po prostu takie niewinne flirtowanie które do niczego nie doprowdzi. Zresztą samo napisanie na ręce swojego imienia oraz pytanie o dziewczyne może być po prostu wywołane chęcią porozmawiania i niewinnej rozmowy. Lepiej nie nastawiać się na coś wiecej skoro sam nie wierzysz w to, że może jej chodzić o coś wiecej.
Może to być po prostu takie niewinne flirtowanie które do niczego nie doprowdzi. Zresztą samo napisanie na ręce swojego imienia oraz pytanie o dziewczyne może być po prostu wywołane chęcią porozmawiania i niewinnej rozmowy. Lepiej nie nastawiać się na coś wiecej skoro sam nie wierzysz w to, że może jej chodzić o coś wiecej.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
wiecie wydaje mi sie ze my chcemy je zrozumiec a one nas nie dokonca bo one nie maja takich problemow aby zrozumiec kobiety moim zdaniem trzeba zaczac grac z nimi w takie same gierki.Zgadzam sie z Mavericiem mniej wykazywac zainteresowania wtedy ona chce zdobyc ale to jest gra kobieca wiec po prostu trzeba zaczerpnac tej gry od nich i zaczac grac
a to sie zdziwia 
a to sie zdziwia Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”