księżycówka pisze:wiac nalezy od tego nie przepuszczajacego powietrza materialu...
No to kiszka troche

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

tarantula pisze:Kurcze naszlo mnie na gorsety(nie belizna!), wyczailam dwa fajne na allegro ale najpierw poszukam w sklepach np w czwartek. Jak nie znajde podobnych to moze zaryzykuje i kupie jeden z tych(bez kwiatka):

Yasmine pisze:Ale na allegro nie kupie, bo mi ciężko gorset nawet w sklepie kupić, jak przymierzam .

tarantula pisze: ale jak podeszlam z kumpela to ta do mnie: wow, kupujesz parasol z plemnikami . No wiec nie kupilam
Yasmine pisze:Szkoda, że nie używam prawie nigdy
Yasmine pisze:ale dla mnie nie było problemem, że nie miałam gdzie wrzucić, czy że był za duży.

JA dopiero od nie dawna przestalam odczepiac kaptury od kurtek. ;DD Te znie lubilam bo czulam ze wygladam jak kretyn ;DDMia pisze:nie wiem czy mam jakies okrycie wierzchnie z kapturem
Mia pisze:kaptur mi w ogole nie pasuje, przyklepuje wlosy, wyglada nieelegancko. nie lubie. dlatego tez nie lubie czapek.

Mia pisze:parasolka w kotki i
złotooka kotka pisze:Super Chyba pojde zapolowac
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 430 gości