Rozważania o poprzednikach

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

weber
Początkujący
Początkujący
Rozważania o poprzednikach

Postautor: weber » 16 sty 2008, 14:29

Czesc,
jestem z dziewczyna okolo 4 mce. Kochalismy sie niedawno pierwszy raz i podobno jestem jej drugim. Pisze podobno, bo tak naprawde nie wiem, czy tak rzeczywiscie jest. Powiedzala ze jej pierwszy raz byl z ciekawosci, wtedy podkreslila, ze byla pelnoletnia. Z tamtym byla okolo 1 miesiaca, rostali sie i po roku zeszli i to zrobili dosc szybko. Miala wczesniej kilku chlopaków i teraz moje pytanie.

1.Zrobila to ze mna chyba bez uczucia, bo ani ja jej ani ona nie powiedzialem ze czuje cos wiekszego
2. Starsznie zastanawia mnie to podkreslenie pelnoletnosci, tak jakby zrobila to duzo wczesniej i to jeszcze z jakims chlopakiem (byl jakis co jej zalezalo na nim, ale mowi ze nic nie bylo) wczesniej i zalowala a teraz po prostu jest jej wstyd i boi i sie co sobie o tym pomysle. Czy po prostu zrobila to taten ja zostawil i teraz mowi ze to byo z ciekawosci zeby nie wyszlo na to ze ja wykorzystano?

I jeszcze jedno pytanie co sadzicie o takim seksie z ciekawości? to pytanie do kobiet
Ostatnio zmieniony 16 sty 2008, 18:22 przez weber, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Junak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Junak » 16 sty 2008, 14:54

Zaniżanie ilości partnerów da się wytłumaczyć tym, że dana kobieta nie chce, aby przyklejono jej metki łatwej czy puszczalskiej. Może też ze wstydu, że przeżyła swój pierwszy raz mając tylko X lat.

Jak dla mnie nie gra to większej roli ilu się miało i z kim się spało. To osobista sprawa, nie ma się czym chwalić, ani czego się wstydzić.
Umiesz liczyć ? Licz na siebie.
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 16 sty 2008, 18:27

Ostatnio usłyszane:
Wyznania kobiet na temat poprzedników należy pomnożyć przez 4.
Przez tę samą liczbę należy podzielić wyznania mężczyzn ;DD

Ad 1:
Ona zrobiła bez uczucia, Ty też. Cieszyłabym się, że tak się w tym względzie zgadzacie.
Ad 2:
Czy sprawi Ci to różnicę, jak było?

Ad pytanie ostatnie:
Ciekawość powód dobry jak każdy inny :]
weber
Początkujący
Początkujący
Postautor: weber » 16 sty 2008, 19:12

Czy sprawi mi to różnicę. Jasne okazałoby się, ze kłamie. Czekam na dalsze opinie
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 16 sty 2008, 20:27

Wlasciwie jestem na takim etapie ze nie wiem czy lepiej jak miala duzo czy malo przede mna. Nie wiem czy mi na tym jakkolwiek zalezy.
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 18 sty 2008, 21:03

nie wiem o co Ci chodzi, jak miała więcej partnerów to jest bardziej doświadczona, tzn będzie więcej przyjemności. przecież to już było, nie wróci, nie jest na zawsze naznaczona ze robiła to z innym, a jeżelirobiła to więcej niż jednym, jak Ci powiedziała, zapytaj jej, nie nas :)
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Awatar użytkownika
Xavi
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Xavi » 19 sty 2008, 21:29

Masz problem z tym ze zrobila to bez uczucia, czy z tym ilu miala przed toba?
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 19 sty 2008, 21:44

pani_minister pisze:Ostatnio usłyszane:
Wyznania kobiet na temat poprzedników należy pomnożyć przez 4.
Przez tę samą liczbę należy podzielić wyznania mężczyzn

lol :)

Jeśli uczucia nie ma i idzie się do łóżka z powodu pożądania, okej. Oby dwie osoby wiedzialy, że tak jest, a nie, że któraś będzie zaskoczona. Swoją drogą jesteś z nią tak? Czyli jesteście razem? Tak bez uczucia? :? Dziwne. Bo jak jeszcze taki seks sobie potrafię wyobrazić to takiego związku nie.

Seks z ciekawości? Nie na pierwszy raz jak dla mnie.

A zaniżanie, hmm. Ja tam zawyżałam swego czasu, a teraz nie wdaję się w ogóle w tego typu dyskusje. Jak będzie mi baaardzo zależało to będę chciała wiedzieć i wtedy również powiem swojemu parnerowi. Choć ostatnio spotkałam się z pytaniami raczej ile razy, niż ilu parnerów. Bo ktoś zastanawiał się co jest gorsze/lepsze jeśli chodzi o określenie jakiegoś seksualnego doświadczenia, większa liczba facetów na raz, czy stały parner, przy którym wiadomo, że eksperymentuje się chętniej i częściej.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 20 sty 2008, 00:34

Pierwszy raz z ciekawosci ? uhm jakos mnie to ekhm "brzydzi" ;p

Ilosc partnerow ? Moge wiedziec moge nie wiedziec. Procz doswiadczenia co to zmienia ? rozwiazlosc ? niewiem kto to wymyslil. I tylko w skrajnych przypadkach mogl bym tak kogos okreslic. Jak z piciem ... jak ktos sie lubi napic niech pije. Jak jest alkoholikiem jest chory tak samo z seksem ;).
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”