Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran

- Maniak

Nola pisze:mnie to dziwi, że w ogóle odpowiadasz
no cierpliwość mam, no. Nie wiem skąd, ale mam. Mogę komuś 20 razy tłumaczyć zadanie, aż zrozumie ;DD
Mia pisze:aaa, myślałam, że jakieś 3w1
nie
To dzisiaj na tańce
. Podobno wielka impreza z okazji 51 urodzin studenckiego radia naszego. I konkursy będą i w ogóle 
TedBundy pisze:lollirot pisze:Czułabym się strasznie, gdyby mój nie miał na mnie ochoty przez 4 tygodnie
życie. (...)
Życie, życie. Bogu dzięki, że nie moje
Brakowało mi tej pierwszorocznej beztroski. O 5 rano w Króliczych Oczach wszystko było zasłane skrawkami gazet i Panoramy Firm, bo bar rozpoczął performance "Niech spadnie na nas deszcz informacji", polegający na darciu stron i podrzucaniu ich nad siebie. Nie wiem, co brali, bo że coś, to pewne
Ważne, że błyskawicznie przerodziło się to w wojnę na kulki papierowe w całej knajpie ;DD Dziewczyny były zachwycone, bo w Kijowie czegoś takiego nie widziały. Cóż, ja w Krakowie też nie Współczuję temu, który to potem sprzątał.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
lollirot pisze:Ważne, że błyskawicznie przerodziło się to w wojnę na kulki papierowe w całej knajpie
U nas w pracy kiedyś dyrektor zobaczył, że jesteśmy ubrani w kaski budowlane i rzucamy się kulkami papierowymi oraz wykrzykujemy do siebie bojowe hasła...
Z uśmiechem kazał zrobić porządek i se poszedł.

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Imperator pisze:Z uśmiechem kazał zrobić porządek i se poszedł.
Nie wiem, kto tam robił porządek, ale mu nie zazdroszczę, bo na całej podłodze był pokaźnej grubości papierowy dywanik
Po całej nocy gadania po ukraiński z trudem sklecam poprawne polskie zdania O_o Słów mi brakuje, końcówki obce dodaję, matko. I głowa boli, ale mnie to w ogóle nie martwi, bo dziś poprawka, tym razem z wykładowcami się spijemy

a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
lollirot pisze:Nie wiem, kto tam robił porządek, ale mu nie zazdroszczę, bo na całej podłodze był pokaźnej grubości papierowy dywanik
Kiedyś na imprezie u kolegi jeden z zaproszonych gości po pijaku wywalił za okno 10 wielkich paczek chrupek kukurydzianych. Wyglądało jakby popadał śnieg. Gospodarz spał w kiblu pijany. Ciekawe jak się czuł jak to musiał zbierać.

Loli pisze:A jutro Cię dotkliwie młotkiem w głowę zbije, bo jestem pamiętliwa i mściwa
A ja wpadnę do Loli i będę się tłukł głośno pokrywkami od garnków...
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2008, 18:14 przez Imperator, łącznie zmieniany 1 raz.
Imperator pisze:Kiedyś na imprezie u kolegi jeden z zaproszonych gości po pijaku wywalił za okno 10 wielkich paczek chrupek kukurydzianych.
Co za marnotrawstwo! Uwielbiam chrupki kukurydziane
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
Dzindzer pisze:dobrze mu tak, było płatki pilnować a nie spać i do tego kibel blokować
E tam blokować. Czule go obejmował i się do niego przytulał. Ale też go straszył mocno...

lollirot pisze:Co za marnotrawstwo! Uwielbiam chrupki kukurydziane
Ja średnio. Zapychają usta.
Imperator pisze:U nas w pracy kiedyś dyrektor zobaczył, że jesteśmy ubrani w kaski budowlane i rzucamy się kulkami papierowymi oraz wykrzykujemy do siebie bojowe hasła...
Z uśmiechem kazał zrobić porządek i se poszedł.
U mnie w pracy prezes wczoraj wyrzucił swojego asystenta, bo ten nie chciał zrobić zamówienia, bo nie miał na to papierów ani nic. Pożarli się strasznie, prawie się pobili, prezes się wściekł i kazał mu wypieprzać, nie pozwolił nawet wrócić mu po swoje rzeczy.
[ Dodano: 2008-04-23, 18:54 ]
I byłam na budowie. W końcu zobaczyłam jak mój pokój będzie wyglądał - będzie duży i słoneczny i z balkonem, na poddaszu, i z wielkim łożem, a ściany w kolorze różu z czerwonymi akcentami, a nad łożem będzie wisiała reprodukcja Muchy, albo reprodukcja Moneta, czy Morrisot i w ogóle będzie on super

księżycówka pisze:Tylko nie mów, że na jednej czy dwóch z nich był polski?![]()
droga Księżycówko
księżycówka pisze:będę lecieć do Liroya![]()
pozdrów go ;DD szczerze mówiąc to pierwsze słysze, że Liroy sprzedaje farby. tam, że rapuje to wiedziałem, ale że farby sprzedaje?
aż tak źle jego płyty schodzą? 
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2008, 19:14 przez Mati, łącznie zmieniany 1 raz.
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Marissa pisze:U mnie w pracy prezes wczoraj wyrzucił swojego asystenta, bo ten nie chciał zrobić zamówienia, bo nie miał na to papierów ani nic. Pożarli się strasznie, prawie się pobili, prezes się wściekł i kazał mu wypieprzać, nie pozwolił nawet wrócić mu po swoje rzeczy.
I dobrze zrobił. Jakby złożył zamówienie to by został zwolniony za to, że złożył zamówienie bez papierów.
Kłania się kawał o wilku, niedźwiedziu i zającu - "zając, znów bez czapki chodzisz?"
- kot_schrodingera
- Weteran

- Weteran

Mati_00 pisze:gdy moja klasa (no prawie cała) pocisnęła z 2 polskich, ja w grupie 13 osób poszliśmy na te polskie i dostaniemy nawet za to po 3 za pracę na lekcjiheh.
Jestem dumna aż Leroy, Liroy na jedno wychodzi!Mati_00 pisze:szczerze mówiąc to pierwsze słysze, że Liroy sprzedaje farby
[ Dodano: 2008-04-23, 19:34 ]
Pewnie, że tak!Blazej30 pisze:ata można bez seksu wytrzymać![]()
Augusto pisze:Marissa, jaką masz prace?
Fajną
Imperator pisze:Marissa napisał/a:
U mnie w pracy prezes wczoraj wyrzucił swojego asystenta, bo ten nie chciał zrobić zamówienia, bo nie miał na to papierów ani nic. Pożarli się strasznie, prawie się pobili, prezes się wściekł i kazał mu wypieprzać, nie pozwolił nawet wrócić mu po swoje rzeczy.
I dobrze zrobił. Jakby złożył zamówienie to by został zwolniony za to, że złożył zamówienie bez papierów.
Kłania się kawał o wilku, niedźwiedziu i zającu - "zając, znów bez czapki chodzisz?"
Tylko że to zamówienie złożyła znajoma prezesa, dlatego tak się wściekł. Asystent dobrze zrobił, fakt, ale prezes już nie musiał się tak wściekać i go za fraki brać. Ale to jest nic w porównaniu z innymi jego "przebojami"

księżycówka pisze:<brawo> Jestem dumna aż![]()
a potem do domku, odwalić się w garniturek i śmigamy
księżycówka pisze:W takich chwilach mam wrażenie, że byłabym świetną matką.
i pewnie byś codziennie dziecku zeszyty sprawdzała
księżycówka pisze:Tylko wolałabym już dostać nastolatka i wychowywać przez Internet ;DD
to w takim razie robić screena i wysyłać
księżycówka pisze:Leroy, Liroy na jedno wychodzi!
no ale źle napiszesz i już jakiś debil się przyczepi no ;DD
Fuck it all! Fuck this world!...
- ksiezycowka
- Weteran

No to bankowo. A tego rodzice nie robią?Mati_00 pisze:i pewnie byś codziennie dziecku zeszyty sprawdzała![]()
Nie łapać?Mati_00 pisze:to w takim razie robić screena i wysyłać![]()
Młody, bo Ci moją smectę oddam do picia. <boże jakie to nie dobreMati_00 pisze:no ale źle napiszesz i już jakiś debil się przyczepi no ;DD
>- ksiezycowka
- Weteran

- Maniak

O, tu pojawia sie odpowiedni moment, zeby wylozyc wam jedna z mych teorii.Blazej30 pisze:lata można bez seksu wytrzymaćTedBundy pisze:Dzindzer napisał/a:
a może na cos chory jesteśnie wiem dlaczego się tego tak uczepiliście?
Otoz drodzy moi, powszechnie wiadomo ze kobiety gorzej znosza brak seksu. Od lat jednak dociekano "z jakiej manki?". Wujo, po dluzszych przemysleniach wzbogaconych roznymi "nie pij tego w domu" doszedl do takiej konkluzji:
Mezczyni szybciej zaczynaja miec chcice,tak? Tak. W mlodzienczym wieku jednakze szanse na seks sa male, znikome wrecz. Stad chlopaki radza sobie jak umieja- nastepuje masowe polerowanie pazura.
Potem pojawia sie wiek 16-19 gdzie seks juz jest powszednijeszy, ale to wciaz wszystko lezy w rekach kobiety. Czyli co? Znowu czekanie.
Im czlowiek starszy, tym jest latwiej, ale jednak to mezczyzna czeka, kobieta wladczo wskazuje palcem (uproszczone troche, wiadomo w czym rzecz).
Z kolei kobiety chcica lapie raczej pozniej, ale jak juz zlapie, to one decyduja iedy, jak i gdzie. W zasadzie dla wiekszosci kobiet nie jest problemem miec seks "za 10 minut". Wiekszosc tak nie robi, ale maja swiadomosc, ze "jakby sie palilo i walilo- moga miec ot tak".
Stad tez kobiety nie sa przyzwyczajone do czekania na seks, do jego braku.
Rzeklem.
"księżycówka, napisałem Ci priva"