nie mysl kobieto o pieniadzach jakie twój maz do domu przynosi , nie marudz mu , ze mało , skup sie na uczuciu i milosci , reszta wszak nie jest wazna , na wode masz , mna chleb też , to czego wiecej wymagasz ?

Moderator: modTeam
nie mysl kobieto o pieniadzach jakie twój maz do domu przynosi , nie marudz mu , ze mało , skup sie na uczuciu i milosci , reszta wszak nie jest wazna , na wode masz , mna chleb też , to czego wiecej wymagasz ?

Madzik487 pisze:to nic dziwnego, że jeśli facet ma pracę umysłową to mu się nie chce...
Madzik487 pisze:a poza tym nie myśl ciągle o tym że sie rzadko kochacie, może lepiej skoncentrować się na jakości a nie ilości?
ale do rzeczy; niezmiernie się cieszę razem z tobą jak sądzę że wkońcu powolutku wychodzi na twoje bo zanim doczytałem do już wyżej wymienionego postu twojego to byłem równie zdziwiony jak reszta użytkowników temperamentem twojej "papugi". Miałem napisać coś innego ale w związku, że sprawy nabrały innego (pozytywnego) obrotu życzę Ci aby było tylko lepiej Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 532 gości