Joasia pisze:Żeby pić wodkę szklankami
do 1/3 się nalewało, nie po rusku
[ Dodano: 2008-06-08, 15:47 ]
sysy pisze:A co myślicie o piciu na odstresowanie sie?
bywało, Hyhy, bywało
Jednego, ale pełnego.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Joasia pisze:Żeby pić wodkę szklankami
sysy pisze:A co myślicie o piciu na odstresowanie sie?
Jednego, ale pełnego.TedBundy pisze: Pamiętam, jak przed pierwszą w życiu randką walnąłem sobie, bo mi latały ręce jeszcze w domu Jednego, ale pełnego.
ścieram tyen pył setny raz, a końca nie widać. Jeszcze jestem uczulona na kurz, więc kicham cały czas, fuj.Dzindzer pisze:Mój mnie namówił, żebym z nim mecz oglądała
księżycówka pisze:Al ei tak to wspaniali ludzie najczęściej
TedBundy pisze:ze szklanek pijałem wódkę i nalewki. Ale te drugie to najczęściej z kubeczków plastikowych, kulturka

Ja zeszlej nocy zastosowalem technike "na budzik". Zaspane takie toto, wiec mniejszy opor stawialo.lollirot pisze: I jeszcze zostałam wykorzystana seksualnie wbrew własnej woli, bo za bardzo byłam padnięta, żeby się bronić. Mój jednak wie, co dla mnie najlepsze

Wujo Macias pisze:Gorzej jak sama
Wujo Macias pisze:A ja nie tylko zyje, lecz nawet "dziekujacego" buziaka dostalem.

No, sa rozne.Mia pisze:Wujo Macias pisze:A ja nie tylko zyje, lecz nawet "dziekujacego" buziaka dostalem.
jak widać kobiety są róźne. Dziękować, że sie zostało obudzonym
Wujo Macias pisze:W sensie "bez mojej osoby u boku" panno dedukcjo.

Pewnie, jak sie pije w klubie to siedzi sie tylko wsrod znajomych ludzi i kazdy pilnuje plecow kazdego. Jak marines! Jestem pod wrazeniem.Mia pisze:Wujo Macias pisze:W sensie "bez mojej osoby u boku" panno dedukcjo.
pije się zwykle w sprawdzonym towarzystwie, z ludźmi, którzy potrafiliby zadbać o wszystko jakby się taka sytuacja zdarzyła.

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Marissa pisze:Albo kogoś obudzić
unlucky_sink pisze:tata wylądował tam w piątek

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 82 gości