Olivia pisze:jakie Ty buty kupujesz.
po prostu bywa tak, że firmy mają inne rozmiarówki
i tu noszę 41 i są dobre, a tu 41 i są za małe/duże

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Nola pisze:oszaleję chybs, już nic mi nie wchodzi do głowy
Mati pisze:po prostu bywa tak, że firmy mają inne rozmiarówki![]()
Joasia pisze:Dlaczego poprawka we wrześniu to taki kataklizm?
Joasia pisze:Dlaczego poprawka we wrześniu to taki kataklizm?
Mia pisze:mimo, że jednym było - nie wyrobienie się z materiałem z powodu złej organizacji nauki

i jeszcze nic nie robię, oprócz pilnowania robotników, bo pożar, bo remont... grr. 
Nola pisze:jeszcze nigdy się tak nie denerwowałam, a z tydzie będę się stresować jeszcze bardzie
. Nie wiem co się ze mną dzieje. Codziennie biorę jakieś leki, albo coś na uspokojenie biorę. Po nocach mi się śni(dzisiaj śniło mi się, że nie zdałam), przedwczoraj pół dnia przepłakałam, mam jakiegoś naukowego doła. Dobrze, że to już jutro, bo się wykończe.Joasia pisze:A ja miałam i to nie raz i nie dwa
To nic strasznego.
.

Joasia pisze:To Ty studiujesz, nie oni, więc co mogą wiedzieć o trudności przedmiotu, z którym sobie nie radzisz.
Yasmine pisze:Codziennie biorę jakieś leki, albo coś na uspokojenie biorę. Po nocach mi się śni(dzisiaj śniło mi się, że nie zdałam), przedwczoraj pół dnia przepłakałam, mam jakiegoś naukowego doła.
TedBundy pisze:wierszyk na dobry początek dnia
A jak pojechałam do izby przyjec do mojej lekarki to się wkurzyłam na taką jedną laluśkę. Miała taką minę jakbym jej matkę zabiła
(a przeciez chciałam zeby to moja lekarka to obejrzala czy nie trzeba zszywac... ) no nic, poszlam do polikliniki i tam sie mna zajeli
no chyba ze bedzie lepiej.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości