Trochę mi mózg paruje, ale w zasadzie spoko. Mam tylko problem z pisaniem polskich zdań polskimi literkami.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Dzindzer pisze:to ja tez, ponoć w internecie można i iść nie trzeba nigdzie.
.
Mati pisze:a ja tak zacząłem pisać "jak na moje oko to z pół roku przed" ... o_O

Nie sądzisz, że w większości przypadków to nierealne nieco? Niezbyt często zaprasza się jedynie ludzi i rodzinę z tego samego miasta. Nikt normalny nie będzie robił tygodniowej wycieczki po Polsce i za granicę żeby zaproszenia każdemu wręczyć osobiście.Augusto pisze:a jamyslalem ze zaproszenia sie dostrarcza osobiscie,
księżycówka pisze:Z naszą pocztą to i tak na miesiąc przed dojdzie przecież
Augusto pisze:a jamyslalem ze zaproszenia sie dostrarcza osobiscie,

lollirot pisze:Osobiście zaprasza się chrzestnych, dziadków i ew. inne starsze osoby, którym należy się specjalny szacunek. Reszcie się wysyła

złotooka kotka pisze:Ide tworzyc

lollirot pisze:Zaproszenia będę robić ręcznie, zresztą już mam kilka pomysłów.
Tylko drukowalismy sami.
złotooka kotka pisze:taki hurt
złotooka kotka pisze:np. z rownym pocieciem
Ja liczę i liczę i robione to jakaś połowa ceny kupnych
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

lollirot pisze:A ile potrzebowaliście, z ciekawości?
lollirot pisze:Gilotynka![]()
lollirot pisze:W sumie nie wiem z czego Ty chciałaś robić, że wyszło taniej kupioneJa liczę i liczę i robione to jakaś połowa ceny kupnych
Ale niestety po wykonaniu nie wygladaly tak ladnie jak w planach. Moze jakbym miala wieksze doswiadczenie w scrapie itp. Pienieznie to juz teraz nie pamietam, ale wyliczenia wychodzily nam w najlepszym przypadku jednakowo.
złotooka kotka pisze:za 2,50 sztuka.
złotooka kotka pisze:Ni mam.

lollirot pisze:papier 0,20zł/a4
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 62 gości