złotooka kotka pisze:Prawie zaliczylam semestr letni.
gratuluję i zazdroszczę
nic mnie cieszy.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

kujonów na roku, mam też garstkę rewelacyjnych kujonów, których straasznie lubię. Bez nich umarłabym tam z całą pewnością.

Olivia pisze:Że jednak zdążyli w Merlinie i będę mieć prezent dla taty na poniedziałek.
Olivia pisze:No takiego farta mieć, to naprawdę nie mogę jeszcze pojąć, jak to możliwe.
Mati pisze:no fajne fajne były
ale te dwie mu się podobają. Faaajnie.Mati pisze:cieszy mnie, że jest fajnie
Mia pisze:koszule 2na 3 trafione, jedna za duża
Mia pisze:jedna za duża
Mia pisze:ale te dwie mu się podobają. Faaajnie.
Mia pisze:<browar>
Mati pisze:to i tak masz skuteczność 66,(6)%
Mati pisze:bardzo za duża?

Mati pisze:niech nie marudzi i cieszy się, że ma taką dziewczynę
Olivia pisze:Że Ted ma zakaz pisania.
Joasia pisze:Mati napisał/a:
baaardzo sympatyczne dziewczyny
ooooooj Mati pilnuj się![]()
paranoja...
Mati pisze:paranoja...

Mia pisze:widze, że Ty też maz zły dzień.
Mati, nie ufaj od razu nowo poznanym ludziom, poczekaj troszkę, aż sie otworzysz, bo potem takie kredki wychodzą właśnie
Mati pisze:bo aktualnie to jestem od układania butów na magazynie i na sklepie...idąc do sklepu..ba! salonu, miałem nadzieję, że będę miał styczność trochę z klientem, coś poznam itd. a kurde zrobiono ze mnie magazyniera

nikt nikogo na głęboką wodę nie rzuca
bo na opanowanie operacji sprzedaży potrzebowałem jakiś 2-3 klientów, żeby zapamiętać co gdzie z czym i jak, zarówno na gotówkę jak i kartę...no ale cóż, chce się z kimś pracować, tworzyć zespół, a traktuje się go jak złodzieja czekającego na chwilę nie uwagi...eeeh 

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 532 gości