Augusto pisze:opdowie mi ktos na pytanie? czy do podjecia pracy jest cos jeszcze potrzebne oprocz nipu?
Odrobina rozumu i chęć do pracy..
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

nie. jeśli jesteś zapisany w PUP to musisz się wyrejestrować. i nie zapomnij wybrać drugiego filara - w tym celu orientujesz się czy któraś z koleżanek nie jest agentką, pozbywasz się rodziców, zapraszasz ją, zapalasz świece, kupujesz wino i nie podpisujesz nic zanim dzieci nie będzieAugusto pisze:czy do podjecia pracy jest cos jeszcze potrzebne oprocz nipu?

Yasmine pisze:A moja koleżanka się cieszy z wygranej Turków, bo kebaby lubi ;DD
księżycówka pisze:Nie, dziękuję. Miało być 2:1 dla Chorwacji!
Augusto pisze:co to jest pup i o co chodzi z filarami?
Augusto pisze:i o co chodzi z filarami?

Otwieram puszkę Pandory
Augusto widziałem dziś w Krakowie kobietę w muzułumańskiej chuście
proszę Cię nie załamuj mnieAugusto pisze:co to jest pup i o co chodzi z filarami?

ja odczułam dzikość tequilli ...Yasmine pisze:Z tequilla nic wspólnego nie ma, ale mimo wszystko dobrze smakuje z cytryną.
unlucky_sink pisze:ja odczułam dzikość tequilli ...

A ja bym tą fajną bluzę Ci nawet oddała co wygrać miałam jakby 2:1 było.Mati pisze:to że wygrałlepszy to chyba nie powód by się na mnie fochać![]()
Pewnie, że Holandia wygra!unlucky_sink pisze:Dzisiaj pewnie wygra Holandia, chociaż dla Włochów byłoby lepiej gdyby wygrali Rosjanie ;DD
Wygra całe Euro!
Ja dziś na pomarańczowo nawet jestem. Od małego razem z bratem im kibicuje we wszystkich większych mistrzostwach. 

ale dzikość taka jak po tequili- przynajmmniej u mnie po 2 zgrzewkach ;DDAle w tym nie ma tequili ;DD
no co Ty! <chociaż to bardzo możliwe> Muszą wygrać Włochy, bo u mnie będzie załoba ...księżycówka pisze:Wygra całe Euro!

możesz się do mnie przyłączyć-i piwa naleję, drinka zrobię, coś do jedzenialollirot pisze:A ja już nie mam komu kibicować

Ja się nie potrafię do nich przekonaćFiolet, granat, morski i złoty są bardzo praktyczne![]()

To Ci kiedyś zademonstruje na sobie, że fajnie potrafią wyglądaćunlucky_sink pisze:Ja się nie potrafię do nich przekonać
), a znajomi to sesję mają albo niemeczowi są.
Dzindzer pisze:każdy powód jest dobry
unlucky_sink pisze:Dzisiaj pewnie wygra Holandia, chociaż dla Włochów byłoby lepiej gdyby wygrali Rosjanie ;DD
księżycówka pisze:A ja bym tą fajną bluzę Ci nawet oddała co wygrać miałam jakby 2:1 było.
zgoda? <browar>

to mnożesz na mnieksiężycówka pisze:To Ci kiedyś zademonstruje na sobie, że fajnie potrafią wyglądać![]()
u mnie to działa w 2 strony ;DDksiężycówka pisze:Przecież jak ja zacznę oglądać i się wkręcę to zero zainteresowania nim ;DD
księżycówka pisze:Od małego razem z bratem im kibicuje we wszystkich większych mistrzostwach.
nie lubicie mnie![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 189 gości