Wyraź to. Czymkolwiek to jest.

Trafiaja tu topiki ktore zostały załozone w działach tematycznych forum, a do nich nie pasowały. Posty w tym dziale automatycznie są kasowane co 180 dni.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 22 cze 2008, 01:40

chwala Rosjaninom, te cpunskie kolorowe ,alpy zasluzyly na porazke.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 22 cze 2008, 03:26

Augusto pisze:zykuję coś naprawdę specjalnego, coś, czego dawno, bardzo nie pisałem. Coming soon...."
Pewnie o szmirach <chory>
TFA pisze:te cpunskie kolorowe ,alpy zasluzyly na porazke.
Już Cię na męża nie chcę <mlotek>
Znów w pracy powiedzą, że przeze mnie przegrany mecz, bo zimno mi było i barwy Holendrów przed meczem ściągnęłam z siebie. Meczu nie oglądałam. Przeze mnie przegrali ;(
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 22 cze 2008, 03:39

Augusto pisze:Ted_Bendi napisał/a:
"witam z przymusowej emigracji wewnętrznej. Ale nie martwcie się, już niedługo powitacie z powrotem swego ulubionego polemistę :D . Szykuję coś naprawdę specjalnego, coś, czego dawno, bardzo nie pisałem. Coming soon...."

brzmi złowieszczo [:D] czekamy z niecierpliwością <evilbat>
Ostatnio zmieniony 22 cze 2008, 03:56 przez Nola, łącznie zmieniany 1 raz.
Chaos is a friend of mine
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 22 cze 2008, 09:43

Jestem zachwycony techniką i szybkosią gry ruskich. Gdyby nie beznadziejna skutecznosc do 90minuty mogli im nawsadzac 5 goli.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 22 cze 2008, 09:46

Augusto pisze:Jestem zachwycony techniką i szybkosią gry ruskich.

Ja też jestem zadowolona z wygrany Rosjan. <browar>
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 22 cze 2008, 14:25

Na stos z ruskimi <rakiety>
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 22 cze 2008, 15:29

Nola pisze:czekamy z niecierpliwością <evilbat>

Kto czeka ten czeka <chory>
Przecież on już niczego nowego nie wymyśli, kręci się wokół własnego światka jak chomik w kołowrotku <chory>

Ale dzisiaj pecha miałam <szczerbaty>
Obudziłam się 20 min przed odjazdem autobusu, a kiedy na niego zdążyłam on się spóźnił. A potem w mieście rozwalił mi się klapek i musiałam chodzić boso po ulicy. Ale o dziwo nikt się na mnie nie patrzył jak na wariatkę. I na szczęście było cieplutko :)
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 22 cze 2008, 15:50

pamiętaj Marissa, że mogło być gorzej :) np. w lesie mógłby Ci się popsuć klapek, a po szyszkach i innych takich średnio fajnie chodzi się boso :)
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 22 cze 2008, 15:54

Mati pisze:w lesie mógłby Ci się popsuć klapek

Po co miałabym iść do lasu :?
I w lesie chodze po piaskowych ścieżkach a nie po trawie gdzie czają się paskudne robale.

[ Dodano: 2008-06-22, 15:55 ]
I właśnie wtedy zdejmuje buty na takiej ścieżce :P
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 22 cze 2008, 16:20

Cudownie się bawiłam <banan> Pod koniec imprezy prawie zasnęłam mojemu na kolanach. I pierwszy raz w zyciu skosztowałam Haribo,muszę przyznać, że tak jak myślałam są paskudne :D No i oczywiście spotkałam wszystkich ludzi których nie chciałam :)

Dzisiaj od rana siedzę przy kompie i przygotowuję aukcje. Nie miałam pojęcia, że to tak dużo czasu zajmuje... a jeszcze nie jestem nawet w połowie i co chwilę mi się przypomina, że coś jeszcze mam do sprzedania.

księżycówka pisze:Na stos z ruskimi

Bardzo dobrze, że wygrali! Dzisiaj kolejny mecz o wszystko ;) Włosi muszą wygrać.
M-U-S-Z-Ą ! <regulamin>
Ostatnio zmieniony 22 cze 2008, 16:21 przez unlucky_sink, łącznie zmieniany 1 raz.
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 22 cze 2008, 19:20

Prawicowi Włosi dokopcie lewacko-zappaterskim Hiszpanom. <bokser>
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 22 cze 2008, 19:29

Augusto możesz przestać mieszać politykę ze sportem? to się robi kutfa niesmaczne <belt>

nie ma to jak pojeździć sobie rowerkiem w tak ładną pogodę :) mmm i to przyjemne zmęczenie :) tylko gdzieś mi zginęły rękawiczki i źle się jeździ jak się dłonie spocą :/ trza nowe kupić kurcze felek :P
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 22 cze 2008, 20:01

Kuuurcze. Może ja jestem koszmarnym olewusem przy sesji i nie mogę zabrać się do nauki jak inni, ale jak się zabiorę to tracę mózg. W całej sesji (która teoretycznie jutro się zaczyna :D ) nie wpisałam sobie tylu informacji do mózgu co przez ostatnie godziny. I idę daleeeej kuć. Tak żeby dziś chociaż skończyć tak do 8 wykładu z 10 literaturę. Pięknie by było. Tylko już mi się kręci w głooowie...
Niech były szybciej spotkanie kończy i przyjedzie zabrać mnie stąd, bo oszaaaalejęęę.... <dziwne odgłosy>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 22 cze 2008, 21:22

księżycówka pisze:Pewnie o szmirach <chory>

Wypluj to, ale nie w moja stronę

Byłam w Rogowie a dokładnie tutaj
Pięknie tam, a jaka cudna roślinność. Swój zachwyt wyrażałam głośno i spontanicznie, przebyłam tym nawet dzieciaki, przez co ciągle ktoś na mnie dziwnie spoglądał. A co niech się gapia dziwnie skoro cieszyć sie nie umieją
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 22 cze 2008, 21:23

Wróciłam z porowania :D Przedłużyło się, bo nie stawiałam oporu :P

a teraz coś zjem i odpoczywam. Miło, bo przyjechałam i pod drzwiami do pokoju były kosmetyki odkupione. Fajny weekend był, a w piatek jedziemy na 4 dni w góry na to Wesele <banan> Tylko przez to pracuje codziennie od 8 teraz. A oczywiście kreacji dalej brak i nawet nie rozpakowałam wszytskich ciuchów po remoncie, więc idę jutro poszukać czegoś w sklepach.
Ostatnio zmieniony 22 cze 2008, 21:41 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 22 cze 2008, 21:45

ale się denerwuję, jutro mam egzamin praktyczny. mam 80% pewności, że odpadnę już po pisemnym :/. nie wiem, jak to będzie ale na pewno nie powiem o tej poprawce rodzicom.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 22 cze 2008, 21:48

Nola, to nie stresuj się, nie ucz się za szybko i za dużo, bo jednak materiału z jakiegokolwiek języka obcego nie da się tak wyuczyć. Podejdź do tego na luzie. Poprawkę da się zataić przed rodzicami, przynajmniej przez jakiś czas, więc o tym w ogóle nie myśl. Skup się i bez nerwów :>
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 22 cze 2008, 22:07

Cudowny dzień <aniolek> Nawet mnie jutrzejszy egzamin nie stresuje, chociaż pouczyć powinnam się zdecydowanie więcej.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 22 cze 2008, 22:24

Mia pisze:to nie stresuj się

egzaminem to już chyba przestałam się stresować. wiem, że będę mieć tę poprawkę, teraz tylko kwestia - mówić rodzicom czy nie mówić? wolałabym nie mówić, od 2 m-cy słyszę codziennie żebyś tylko nie miała poprawki i mam już to powyżej uszu. trudno, nie powiem im o tym, jakoś to ukryję.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 22 cze 2008, 22:34

ja bym nie powiedziała.
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 22 cze 2008, 22:44

Mia pisze:ja bym nie powiedziała.

i tak też najprawdopodobniej zrobię.
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 22 cze 2008, 22:48

Nola masz dziwnych rodzicow
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 22 cze 2008, 22:52

Indeksu Ci nie sprawdzaja pewnie, a zaoszczędzisz tylko sobie (i im też zresztą) nerwów i napiętej atmosfery.

Jak mi się nie chce nic robić, jetsem strasznie padnięta po weekendzie. Kino, kolacja, impreza do rana - wytańczylam się, bo były 3 urodziny klubu i impreza Step up Night :D Ech, w ogóle , on fantastycznie tańczy :D
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 22 cze 2008, 23:06

Augusto pisze:Nola masz dziwnych rodzicow

dlaczego dziwnych? trochę za bardzo się mną przejmują po prostu <chory>
Mia pisze:Kino, kolacja, impreza do rana - wytańczylam się, bo były 3 urodziny klubu i impreza Step up Night :D

o ja zazdroszczę :)
Mia pisze:Ech, w ogóle , on fantastycznie tańczy :D

lubię dobrze tańczących facetów :-)
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 22 cze 2008, 23:12

Nola pisze:trochę za bardzo się mną przejmują po prostu

lepiej za bardzo czy wcale?

Nola pisze:o ja zazdroszczę

noo, super było :D

Nola pisze:lubię dobrze tańczących facetów :-)

ja też :D i Olivia też ;P
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 22 cze 2008, 23:37

Wakacje, myślałam, że odpocznę trochę a ja mam tak zajęte dni, że nie wyrabiam <chory> . Każdy chce się ze mną spotkać, bo mnie wieki nie widzieli heh :D. A do tego wizyty po wszystkich lekarzach mnie czekają teraz, począwszy od dentysty a skończywszy na ginekologu. We wtorek przysięga, w środę już jestem umówiona nad wodę. Jeszcze po bibliotekach muszę połazić, jechać do Brzegu złożyć papiery do szkoły (babcia powiedziała, że mi da pieniądze na szkołę, byle tylko się będę uczyć), a od przyszłego tygodnia praktyki.

Właśnie wróciłam z koncertu Feel :D .

Nola pisze:dlaczego dziwnych?

no u mnie to ja się przejmuje bardziej poprawką niż oni. Mama to mnie uspokaja zawsze "nie zdasz teraz, zdasz za drugim podejściem, nie stresuj się". Zawsze mi mówiła, że mam się uczyć dla siebie, a nie dla niej.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 22 cze 2008, 23:37

Nola pisze:lubię dobrze tańczących facetów :-)
kobiety mają zdecydowanie zbyt wysokie wymagania. cóż. nie każdy może mieć wszystko. np większość mężczyzn pragnie wspaniałych kochanek <diabel>
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 22 cze 2008, 23:38

ja też lubię dobrze tańczących mężczyzn :). Sama lubię tańczyć bardzo, więc sobie nie wyobrażam faceta z dwoma lewymi nogami do tańca ;).
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 22 cze 2008, 23:41

Yasmine pisze:Sama lubię tańczyć bardzo, więc sobie nie wyobrażam faceta z dwoma lewymi nogami do tańca .

tez lubię tańczyć, chodzić na taneczne imprezy i szaleć, ale ten mój niedoszły w ogóle nie mial poczucia rytmu ;P nie nadawał się absolutnie na parkiet, ale stwierdziłam, że mogłabym z tym żyć :P
Ostatnio zmieniony 22 cze 2008, 23:42 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 22 cze 2008, 23:47

Mia pisze:nie nadawał się absolutnie na parkiet, ale stwierdziłam, że mogłabym z tym żyć :P

ja też bym mogła żyć w sumie, ale nie lubię się męczyć na parkiecie. Tańczyłabym na pewno sama ;).

Wróć do „Śmietnik”