Grzało równo
A woda zimniuuuutkaaa
a tu ja zostałem przyłapany w chwili jak zakopywałem sobie nogi
no, a to ja
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Blazej30 pisze:a to jakiś obowiązek żeby mi się każdy podobał?
Poza tym jak na "doroslego" faceta to uwaga byla totalnie nie na miejscu.
czyli że piszemy dobrze albo wcaleMarissa pisze:Ale on nie o tym napisał
wiem, wiem. dzisiejszy model prawdziwego faceta to plastuśtarantula pisze:Poza tym jak na "doroslego" faceta to uwaga byla totalnie nie na miejscu.
co za pokrętna argumentacja. i skąd wiesz co myślę?tarantula pisze:Sa tu ludzie ktorzy pokazywali swoje foty i kadziles im na maxa a naprawde uwazales ,ze z Toba jest lepiej niz z ich wygladem.Hipokryta
Blazej30 pisze:czyli że piszemy dobrze albo wcale
Blazej30 pisze:wiem, wiem. dzisiejszy model prawdziwego faceta to plastuś
Blazej30 pisze:i skąd wiesz co myślę?

Yasmine pisze:Mati napisał/a:
no, a to ja
tutaj fajnie wyglądasz Mati.
Blazej30 pisze:Mati, to twoja dziewczyna? nie zazdroszczę
Andrew pisze:taaaaakkk sliczna , zdjecie sobie wziolem skopiowalem teraz programem wykasuje Ciebie i wkleje w to miejsce siebie
O INNYCH MOZLIWOSCIACH NIE WSPOMNE nie obawiacie sie tego - wklejajacy zdjecia
Spokojnie, nie powiedzial nic strasznego. Zapytal czy to Twoja dziewczyna. I powiedzial jedynie, ze Ci nie zazdrosci. Dlaczego? Bo widocznie mu sie nie podoba. Przeciez wcale nie musi.Mati pisze:Błażej no widzisz. takie życie pomijam fakt, że zachowałeś się nie taktownie i w moich oczach ze spoko kolesia zmieniłeś się w zwykłego prostaka...takiego wiesz, co to w średniowieczu pod stołem jedli bo nie byli godni zasiąść przy stole tyle mojego komentarza...
Haro pisze: Zapytal czy to Twoja dziewczyna. I powiedzial jedynie, ze Ci nie zazdrosci. Dlaczego? Bo widocznie mu sie nie podoba. Przeciez wcale nie musi.
Haro pisze:Jesli jednak ktos napisalby mi, ze mi nie zazdrosci, to w zupelnosci bym to zrozumial. Przeciez wcale nie musi mi zazdroscic.
... choć można zastanowić się przez chwilkę nad takim krytykanctwem mogącym świadczyć o braku życzliwości ... zupełnie bezzasadnym ... i nad problemami jakie przeżywać może ktoś, kto pozwala sobie na takie zachowanie wobec innych ...Andrew pisze:E eee - tam

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 649 gości