zależy co przeskrobałaśksiężycówka pisze:widać, że mnie nie znasz...

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

nie przy loll <sam_nie_wiem>Mati pisze:kurcze i ot tak poszło hasło, że na grzyby i uzbieraliśmy taką większą reklamówkęa po piwkach to od razu kurcze te wszystkie podgrzybki czy inne maślaki lepiej widać
![]()

AMX pisze:Zresztą przecież jak pojedziesz,to nie musisz od razu wydać majątku.Nio nie ?
Blazej30 pisze:nie znasz kobiet? Yasmine, a potrzebujesz czegoś?

księżycówka pisze:Przy Twojej figurze?
. Też myślałam, że będę wyglądać jak kaczka, ale kupiłam sobie ostatnio zwykłe rurki, czarne jeansy, bardzo obcisłe i żadne spodnie na mnie tak dobrze nie leżały <zdziwko> . Ale to ja mogę tylko do obcasów/ szpilek, na płaskim wyglądam w tym dziwnie
Wujo Macias pisze:Fajnie, szczegolnie, ze oboje bylismy jeszcze trzezwi.

E tam.Wujo Macias pisze:Tak wiec, moje dziatki, chlac ile wlezie.
Nie masz złej, wiem. Skoro mówisz, że są ok to wieżę. Po prostu jakieś 90% dziewczyn, które w rurkach łażą baaardzo stanowczo nie powinny ich nosić. Wyglądają jak ułomy jakieś. Ale to samo jest z długimi włosami czy spodniami wpuszczanymi w kozaki. To samo było kiedyś z biodrówkami - wylewający się tłuszcz. Osobiście mnie takie rzeczy obrzydzająYasmine pisze:Ej, aż tak złej nie mam.
Ale już nie długo. Te spodnie co pokazywała Unlucky z wybiegu zaczęły się już w Warszawie pojawiać. Wypchną rurki z obiegu i każdy będzie wyglądał jakby nie zdążył do toalety
Yasmine pisze:Matko, ile ja robię literówek z rańca
NieźleOstatnio zmieniony przez Yasmine Dzisiaj 7:05, w całości zmieniany 6 razy
Mati pisze:kurcze i ot tak poszło hasło, że na grzyby
Yasmine pisze:a ja mam wyrzuty sumienia, że wydam kasę i nie wiem czy jechać
Blazej30 pisze:<hahaha> nie znasz kobiet? Yasmine, a potrzebujesz czegoś?
księżycówka pisze:Rurki są jak dla mnie dobre dla tych o chłopięcych figurach albo drobnych

ale czy to nie jest koneksjaWujo Macias pisze:Spotkalem byla szefowa z takiej jednej firmy, co miech u nich robilem na zleceniu. Spytala czy chce u nich robic i powiedziala, ze mam wpasc w tygodniu, to pogadamy.
Dzindzer pisze:Yasmine napisał/a:
a ja mam wyrzuty sumienia, że wydam kasę i nie wiem czy jechać
Kochanie to pewnie przez tę jesień, ona tak czasami na kobietę dziwnie działa.

mógłbyś przyjąć też politykę Teda - kwiatki i kolacyjki na kartkiAMX pisze:postanowiłem pierwsze coś osiągnąć a dopiero później myśleć o kobietach.Z kobietą u boku i niekończącą się listą zakupów to nigdy nie kupie mieszkania o wybudowaniu domu nawet nie wspominając

jaka to byla praca?Wujo Macias pisze:Jednak oplaca sie chlac na miescie. Spotkalem byla szefowa z takiej jednej firmy, co miech u nich robilem na zleceniu. Spytala czy chce u nich robic i powiedziala, ze mam wpasc w tygodniu, to pogadamy. Fajnie, szczegolnie, ze oboje bylismy jeszcze trzezwi.

Pewnie, ze tak. Do teg pierw sie kazal przeleciec w kiblu, dopiero potem wyskoczyla z praca. A Ted to dobry ziom jest, na pewno mnie pochwali i powie, ze jestem zajebisty.Blazej30 pisze:ale czy to nie jest koneksjaWujo Macias pisze:Spotkalem byla szefowa z takiej jednej firmy, co miech u nich robilem na zleceniu. Spytala czy chce u nich robic i powiedziala, ze mam wpasc w tygodniu, to pogadamy.Ted się ucieszy
Yasmine pisze:Koleżanki mnie wyciągają jutro na zakupy do Wrocka, bo tam tanio i dużo, a ja mam wyrzuty sumienia, że wydam kasę i nie wiem czy jechać
Wujo Macias pisze:Rurki sa o kant rzyci potluc

Ja to widze tak, a pamietaj ze mowie z perspektywy bylego antyzwiazkowca, ze bycie z kims nierzadko o wiele bardzej mobilizuje do robienia czegos z soba, niz jak sie jest samemu. Pewnie, zalezy od charakteru, ale patrzac po znajomych widze, ze jak sie jet razem mobilizacja jest nierzadko duzo wieksza, gdy jestes z kims.AMX pisze:Wujo Macias pisze:AMX, tak sie mowi a potem Cie nagle trafia i z glowy.
Wiem o tym, dlatego się bardzo kontroluję.
AMX pisze:Dzindzer pisze:Yasmine napisał/a:
a ja mam wyrzuty sumienia, że wydam kasę i nie wiem czy jechać
Kochanie to pewnie przez tę jesień, ona tak czasami na kobietę dziwnie działa.
Hehe, dlatego postanowiłem pierwsze coś osiągnąć a dopiero później myśleć o kobietach.Z kobietą u boku i niekończącą się listą zakupów to nigdy nie kupie mieszkania o wybudowaniu domu nawet nie wspominając

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 105 gości