Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
moja głowa
Pokój wygląda jakby tornado przeszło. Wczoraj wszystkie przez godzinę się przebierałyśmy na imprezę i nic nam nie pasowało
Bardzo chętnie bym na spotkanie Wasze pojechała, ale ja to chyba dopiero na wakacje czas znajdę
Pokój wygląda jakby tornado przeszło. Wczoraj wszystkie przez godzinę się przebierałyśmy na imprezę i nic nam nie pasowało
Bardzo chętnie bym na spotkanie Wasze pojechała, ale ja to chyba dopiero na wakacje czas znajdę

Ostatnio zmieniony 24 paź 2008, 11:21 przez Yasmine, łącznie zmieniany 1 raz.
Ta, jeden do wanny, drugi do kibla, co jeszcze? Jak się kąpię, to oba siedzą zawsze na brzegu wanny. Dziwne są, nie kumam ich czasem. I nie wiem, dlaczego z Pepe zrobiła się taka beksa. Biorę to na przeczekanie.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
- pani_minister
- Administrator

Lubią to dużo powiedziane, bo oba wpadły przypadkiem [chyba], ale żaden potem nie wyglądał na bardzo skrzywdzonego.
Ministerka pisze:No i będę w Krakowie 12 listopada. Ktoś chętny na piwo 13.11?
No jacha
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
Mia pisze:czyli za tydzien bedzie 4 tygodnie, sporo.
odezwała się ta, która ostatnimi czasy chłopaka często widziała
My dużo smsujemy, jak on jest na jednostce, jak ma przepustkę do rozmawiamy przez kamerki na Skypie. Da się wytrzymać, ale dłużej niż miesiąc to katorga by była. No on jest narazie do marca w tej Szkółce Kandydackiej, a później się zobaczy
Yasmine pisze:odezwała się ta, która ostatnimi czasy chłopaka często widziała
tylko jest roznica, nie wiedziec sie przez 3 miesiace, a potem widywac codziennie, niz widywac sie raz na miesiac przez jakis dluzszy czas, prawda?
Yasmine pisze:My dużo smsujemy, jak on jest na jednostce, jak ma przepustkę do rozmawiamy przez kamerki na Skypie.
tylko, ze normalnego kontaktu nic nie jest w stanie zastapic. cos o tym wiem
przenioslam wszystkie rzeczy z walizek, czas robic miejsce w szafach
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Mia pisze:nie wiedziec sie przez 3 miesiace, a potem widywac codziennie, niz widywac sie raz na miesiac przez jakis dluzszy czas, prawda?
Ale raz na miesiąc to my teraz, tak ogólnie to będę w domu jakieś 2 weekendy w miesiącu i on do mnie będzie przyjeżdżał na przepustki w tygodniu czasem.
Mia pisze:tylko, ze normalnego kontaktu nic nie jest w stanie zastapic. cos o tym wiem
no

Mia pisze:przenioslam wszystkie rzeczy z walizek, czas robic miejsce w szafach
Tylko pamiętaj nie wynos nic ze swojego pokoju i oczy dookoła głowy, bo siostra okazje zwietrzy i capnie Ci coś znowu
Ale jestem najedzona. Byłam na świetnym obiedzie, późnym, ale obiedzie. Moje kochanie mnie zaprosiło.
I mam świetna żarówkę w sypialni koloru burdelowego
Dzindzer pisze:Tylko pamiętaj nie wynos nic ze swojego pokoju i oczy dookoła głowy, bo siostra okazje zwietrzy i capnie Ci coś z
mam nadzieje, ze po tym, ile ode mnie rzeczy dostala, skoncza sie tego typu problemy. zobaczmy.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Ja żarókę wymieniam na specjalne okazje ;P
taki, ala Tifanny? Mam taki w domu
Imperator pisze:A ja sobie projektuję własny żyrandol. Taki ze szkiełkami kolorowymi.

Dzindzer pisze:I mam świetna żarówkę w sypialni koloru burdelowego
czyli? ja już wiem, że sypialnie walnę sobie na pomarańczowo, ponoć ten kolor jakoś tam pobudza erotycznie czy coś takiego. Kami coś mi kiedyś gadała
[ Dodano: 2008-10-25, 14:29 ]
a ja się wkurzyłem przed chwilką, bo wracałem z siłki busem i przede mną stał koleś z małym amstaffkiem i ten tak siedział i się we mnie wpatrywał słodko
a wkurzyłem się, bo ja takiego nie mogę na razie mieć Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran

Kurna umieram. Olałam angielski, wysiedziałam tylko pd 8 do 13.25 na zajęciach.
Na angielskim wpiszą mnie koleżanki na listę.
Ale i tak stałam godzinę umierając w dziekanacie żeby podbić swoją jedną małą legitymację. W końcu się zlitowali nade mną i mimo, że kilka osób było przede mną to od ręki (bo tak to się zostawia i za godzinę lub 1,5 trzeba odebrać) mi podbili. Z głowy. Mogę iść i umierać na łózko.
Na angielskim wpiszą mnie koleżanki na listę.
Ale i tak stałam godzinę umierając w dziekanacie żeby podbić swoją jedną małą legitymację. W końcu się zlitowali nade mną i mimo, że kilka osób było przede mną to od ręki (bo tak to się zostawia i za godzinę lub 1,5 trzeba odebrać) mi podbili. Z głowy. Mogę iść i umierać na łózko.

Imperator pisze:Taki ze szkiełkami kolorowymi.
Lubię takie. Zdolna bestia z Ciebie więc lampa będzie pewnie cudna.
a jak już zaprojektujesz to pokażesz
Ja miałam kiedyś taki żyrandol i lampkę. Zostawiłam Mamie bo ona jeszcze bardziej niż ja uwielbia
Mati pisze:czyli?
Czyli czerwoną
księżycówka pisze:Kurna umieram.
Kochanieńka a na co Ty umierasz
Ja dzisiaj podmarzłam i poje sie, ze to Twoje umieranie to sygnał dla mnie
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran