Też wiedziałam. M.in. dlatego się skończyło wszystko między nami. A teraz zaczynam rozumieć, a on jest przerażony jak ja się zmieniłam.Mia pisze:ja za to wiem, jak to jest mieć faceta-pracoholika

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

księżycówka pisze:A teraz zaczynam rozumieć, a on jest przerażony jak ja się zmieniłam.

Ja tu nie widzę ani jednego. A Ty ich gdzieś widzisz? Bo chyb anie na zasadzie białych myszek?AMX pisze:jakim cudem to forum jeszcze funkcjonuje skoro tyle tu....... pracoholików
Nie widzę Cię w pracy biurowej jakoś, z jako takim dress codem i wstającą co rano. Chyba, że jakieś inne warunki wynegocjowałaś. I tak z ciekawości co to za firma? O nazwę mi chodzi, bo może znam. Jakbyś na priva mogła mi napisać?Mia pisze:Ciekawe czy HR nią będzie
Dzindzer pisze:Jak ja lubię czytać co tam u kogo dobrego.
Dzindzer pisze:Zero pomysłów, zero weny, sylwester będzie specyficzny
księżycówka pisze:Czy to coś dziwnego?
unlucky_sink pisze:bo ja twierdzę, że to zielone było.
i jutro do roboty 
księżycówka pisze:AMX napisał/a:
jakim cudem to forum jeszcze funkcjonuje skoro tyle tu....... pracoholików
Ja tu nie widzę ani jednego. A Ty ich gdzieś widzisz? Bo chyb anie na zasadzie białych myszek?
Jakbyś na priva mogła mi napisać?
Wujo Macias pisze:Grace napisał/a:
prywatną tancerką brzucha Maciasa, kto wie.
Cytujac Jole Rutowicz "Nie ma opcji". Raz, ze wole blondynki; dwa ze ten wakat jest juz zajety.
Ale ale, zawsze zostaje Blazej.
Yasmine pisze:Wszystkie trzy w pokoju jesteśmy chorawe

Patrz, a ja z moja jakze chybiona zaradnoscia zyciowa trafiam na o wiele ciekawsze oferty w temacie "partnerka do tanca, acz i niekoniecznie do tego tylko", niz ta Twoja.Grace pisze:Chłopaki, tak serio mówiąc z waszą zaradnością życiową nie stać was będzie chyba nigdy na 1 ruch mojego biodra![]()

Poczekaj na studia. Będzie standardemMati pisze:mnie w klasie
Co fakt to faktGrace pisze:Chłopaki, tak serio mówiąc z waszą zaradnością życiową nie stać was będzie chyba nigdy na 1 ruch mojego biodra![]()
Wujo Macias pisze:ja z moja jakze chybiona zaradnoscia zyciowa trafiam na o wiele ciekawsze oferty w temacie "partnerka do tanca, acz i niekoniecznie do tego tylko", niz ta Twoja.![]()
Sęk w tym Macias, że ona moim prywatnym zdaniem już w te chwili sporo więcej niż Ty. Po co kilka lat?Wujo Macias pisze:Gosia, a moze sama do czegos dojdz i za te kilka lat sobie pogadamy kto co osiagnal?

Ja tu nie widzę ani jednego. A Ty ich gdzieś widzisz? Bo chyb anie na zasadzie białych myszek?
księżycówka pisze:Sęk w tym Macias, że ona moim prywatnym zdaniem już w te chwili sporo więcej niż Ty. Po co kilka lat?

Ej nigdzie nie napisałam, że nicAMX pisze:Macias pójdzie się pociąć czerstwą bułką........ z żalu,że nic nie osiągnął.

a przecież byłeś na forumowych spotkaniach. gapaAMX pisze:wybacz ,zaś dałem się złapać na to marne kreowanie własnego wizerunku co poniektórzy tu odstawiają.Cienko ze mną. Ale następnym razem już się nie dam złapać na coś takiego.....przyrzekam.
księżycówka pisze:Wkurzają mnie tylko takie wyrzuty wobec kogoś kto może i młody, ale coś w tym życiu robi,
księżycówka pisze:a nie tylko po imprezach łazi.
Blazej30 pisze:a przecież byłeś na forumowych spotkaniach. gapa

AMX pisze:Wiesz,poziom zachwytów nad sobą powinien być odpowiednio proporcjonalny albo nawet mniejszy,niż osiągane sukcesy.Pokora i pewna doza skromności są bardzo pożądane .
Prawdziwe frontowniki mają zaś często pewien kłopot z tym, a już zupełnie nie uważają tego, co robili, za powód do wielkiej dumy. 

AMX pisze:Wiesz,poziom zachwytów nad sobą powinien być odpowiednio proporcjonalny albo nawet mniejszy,niż osiągane sukcesy.Pokora i pewna doza skromności są bardzo pożądane .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 90 gości