Blazej30 pisze:pomwiedz to mojej matce
gdyby zobaczyła ile mój wujek ma książek to by chyba go od razu zarypała sztachetą
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Wujo Macias pisze:3 dni pelnego opierdalaningu?
Faktycznie, dramat.
księżycówka pisze:I do tego nieobowiązkowego ;P

"Jak mamy zyc..."Mati pisze:Wujo Macias pisze:slowek sie poucz, do matury sie poucz, ksiazke przeczytaj.
mi chodzi o 3 dni w szkole zmarnowane mój drogi Wujku

Moze u Matiego trwaja.księżycówka pisze:MAti rekolekcje nie są obowiązkowe ani od rana do nocy nie trwają.Mati pisze:mi chodzi o 3 dni w szkole zmarnowane mój drogi Wujku
księżycówka pisze:MAti rekolekcje nie są obowiązkowe ani od rana do nocy nie trwają.
Wujo Macias pisze:Pierw roraty, potem rekolekcje wlasciwe, nastepnie msza okolopoludniowa, drugi etap rekolekcji, nieszpory, wieczorne czuwanie, lezenie krzyzem do kolejnej porannej mszy.
Wujo Macias pisze:Mati, badz satanista, poloz sie glowa w druga strone niz wszyscy.

Mia pisze:ja bym z chęcię przeczytała to: http://merlin.pl/Tektonik...t/1,614802.html

Olivia pisze:Ja też. I jak dobrze pójdzie, przeczytam za ok. 2 miesiące.

księżycówka pisze:Ja tylko sprawdzone pozycje kupuję
księżycówka pisze:I chyba wiem co jest nie tak z tą nową odżywką. Pachnie jak lakier. Włosy są w dotyku trochę jak lakier i nawet wyglądają jak po lakierze. Muszę sprawdzić skład

księżycówka pisze:Oj mi chodzi ot o, że wpierw przeczytam, zakocham się i muszę mieć, bo wiem, że będę do niej wracać.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości