księżycówka pisze:A zna się na rzeczy?![]()
Marynowane grzybki pyyyycha.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

ty też masz odlot/Olivia pisze:Marynowane grzybki pyyyycha.
a myślałem że coś z ciebie będzieMati pisze:nie wiem. jak byłem na WKU to zamiast R czytałem 2, albo odwrotnie. na prawe oko tak miałem. z lewym jest dobrze. jak robiłem prawko to tak samo na prawo oko miałem błędy, na lewe dobrze. poza tym jak posiedzę trochę przy kompie to niewyraźnie widzę, mgła przed oczami. kiedyś tego nie miałem. i ogólnie coś czuję, że wzrok już nie ten

Wujo Macias pisze:Grace napisał/a:
Napisałam celowo w liczbie mnogiej, bo niekoniecznie są to kompleksy związane ze wzrostem.
Domyslalem sie, ze cos takiego mozesz napisac.
Wujo Macias pisze:wiekszosc ludzi ma kompleksy

Blazej30 pisze:a jak tam koordynacja
PFC pisze:Większa adrenalina.
PFC pisze:Tylko pamiętaj - z dołu ku górze, nigdy z góry na dół, bo ostrze wejdzie między żebra i się zakleszczy, a w pierwszym przypadku będą się przed nim rozłazić.

Olivia pisze:Marynowane grzybki pyyyycha.
Mati pisze:bo tętnice szyjne są bardziej wyczuwalne nad. dzięki Błażej
Dzindzer pisze:Żebyście wiedzieli jak ja się wczoraj w łokieć uderzyłam. Do tej pory boli. Przez ten łokieć miałam sen łokciowy. Ale nie będę Was zanudzała perypetiami małego łokcia zagubionego na planecie zamieszkałej przez różne części ciała i jego zmaganiach ze złymi handlarzami organów ( dla nie domyślnych, to nie byli handlarza organów takich na jakich w kościołach się gra)
Imperator pisze:Nie znacie się - marynowane grzybki pycha są.
Dzindzer pisze:A co zanim poderzniesz chcesz delikwenta macać po tętnicach
Imperator pisze:Ja jestem ciekaw Twego snu. Naprawdę. Może być na priv. <browar>

<boje_sie> Matko. Ja miałam jakiś przyjemny sen. Taki, że znów zaspałam ;DDMia pisze:Mi się śniła Kiężycówka, Cubasa, Olivia i Nola. Nolę widzieliśmy wszyscy pierwszy raz, okazało się, że jest wysoką ex modelką. Cubaza zabrał nas wszystkich do jakiegoś hangaru, gdzie przez jedną noc była wyprzedaż kradzionego sprzętu sportowego. Nolę potem złapali z rowerkiem i tłumaczyła jakiemuś policjantowi, że ona i tak ma karnet na siłownię, i w ogóle jest modelką i nagwizdać jej może. A Księżycówka stała i sypała numerami art. w kodeksie na poparcie jej słów.
Tak bywa jak się odsypia w wolny dzień ;P
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 69 gości