tzw. peryskopu nie chciałbym miećWyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

Nie i się bojęRHS pisze:a mialas juz kiedys to robione albo gastro?
Nie tam. Tam to zazwyczaj jak się rżną analnie to różne rzeczy wkładają do środka, ale nigdzie nie wychodzi albo po prostu krew się lejeMati pisze:w jakiś anime to pewnie ten peryskop przeszedłby do żołądka i wyjęliby go ustami

księżycówka pisze:Nie tam. Tam to zazwyczaj jak się rżną analnie to różne rzeczy wkładają do środka, ale nigdzie nie wychodzi albo po prostu krew się lejeLubię
nom, np. shotguna...ale to nie analnie akurat było, co nie? co mu przypadkiem wystrzelił podczas orgazmu
fajne są te bajki. nie ma coFuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

[ Dodano: 2008-12-22, 22:41 ]
[ Dodano: 2008-12-22, 22:42 ]
RHS, a czemu miałeś gastro?
A jak zabije?RHS pisze:co Cie nie zabije to wzmocni
[ Dodano: 2008-12-22, 22:41 ]
Aaaa... Nie, to średnie było. Tzn jak widziałam pierwszy raz to super, ale na tle innych produkcji to cienkie.Mati pisze:bible black my dear
[ Dodano: 2008-12-22, 22:42 ]
RHS, a czemu miałeś gastro?

księżycówka pisze:Aaaa... Nie, to średnie było. Tzn jak widziałam pierwszy raz to super, ale na tle innych produkcji to cienkie.
ja tam dużo anime nie oglądam, ani hentai...przerośnięte biusty, 100 litrowe wytryski i wieczne gwałty
ale jedno anime chce obejrzeć, kumpel mi coś mówił o jakiś samurajach. ale nie pamiętam tytułu
Fuck it all! Fuck this world!...
- ksiezycowka
- Weteran

no fakt przecież ten peryskop jest w pewnym stopniu pod prądem bo przecież na koncu jego jest kamerka a nie chce mi sie wierzyć żeby była ona na baterie

- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

no ja mialem o tyle lepiej ze przedemna ktos inny mial robione gastro mialem oczywiscie obawe ze nie umyja sprzetu przed moim badaniem ale pielegniarka zostawila uchylone drzwi przez ktore bylo widac ze rura jest doszczetnie szorowanaksiężycówka pisze:RHS, teraz to mnie wystraszyłeś. Boję się prądu
- ksiezycowka
- Weteran

wyszło że mam zabardzo przekrwiony żołądek co wskazywało na ostry stan zapalny. doktor powiedzial ze to moglo byc spowodowane jakims zatruciem pokarmowym czy innym i mi sie wydaje ze to byl przestrzelony absynt ktory kilka dni przed tym bole spozywalem z kumplami chociaz bol zaczal sie dopiero 2 dni po owy spozyciu wiec dziwne
[ Dodano: 2008-12-22, 23:05 ]
biedactwo a jutro, tak? Ci jeszcze rurę wOd 5 na nogach. 10 h w pracy, potem do lekarza, potem znów sobie wróciłam do pracy popracować (nie chciało mi się do domu ) i ledwo patrzę na oczy
beda ładować 
- kot_schrodingera
- Weteran

- Weteran

w moim otoczeniu to nic innego jak np zepsuty (w sensie np z jakiś starych składnikow nie nadających sie juz do spożycia) itp.Augusto pisze:przestrzelony
[ Dodano: 2008-12-23, 00:57 ]
no to ja tez sie zawijam w kime nie ma jak to isć spać po dobrym filmie (pierwsza część parku jurajskiego, uwielbiam całą trylogię)