a przecież ty taka inteligentnaYasmine pisze:kapusta z grochem wychodzi mi uszami

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

bym poszedl na pasterke, ale pewnie do 12 to juz bede sie slanial na nogach 

księżycówka pisze:Przecież tylko ja tam chowam prezenty. Wiem co tam jest.

księżycówka pisze:Ble <boje_sie>

Zależy jakiego. Ale tak w święta sernik? Wole kanapkiMati pisze:kluski z makiem nie, zupa ze śliwek nie. sernika lubisz chociaż??
O nieeeee ! Tylko nie śliwowica. Raz w życiu ją piłam z Impkiem w Warszawie myśląc, że to wódka. Prawie mi przełyk wyżarło, co czułam nawet na drugi dzieńRHS pisze:Matiemu zapewne chodzi o śliwowicea to jest przecież mniam nie ble
Żartujesz?TedBundy pisze:pierwszy raz słyszę o zupie ze śliwek na Wigilię, o kluskach również
Toż to wchodzi w skład 12 potraw wigilijnych : http://pl.wikipedia.org/wiki/12_potraw_wigilijnych Nola pisze:to są właśnie te 2 rzeczy, których nigdy nie ruszam

księżycówka pisze:O nieeeee ! Tylko nie śliwowica. Raz w życiu ją piłam z Impkiem w Warszawie myśląc, że to wódka. Prawie mi przełyk wyżarło, co czułam nawet na drugi dzień

O to ja mogę do tych ciepłychRHS pisze:osobiscie nie lubie jajecznych alkocholi ale moja dziewczynka bardzo chętnie lubi go dodawać do lodów tych zimnych oczywiście

księżycówka pisze:Zależy jakiego. Ale tak w święta sernik? Wole kanapki
Raz w życiu ją piłam z Impkiem w Warszawie myśląc, że to wódka. Prawie mi przełyk wyżarło, co czułam nawet na drugi dzień
TedBundy napisał/a:

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 87 gości