księżycówka pisze:ten obrazek był boski
no własnie jak się mu tak przyglądam to cos w sobie ma
księżycówka pisze:oczywiście nigdzie go nie zapisałam
a to niefart:P
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:Z życia to mi chodziło raczej o to co jest czy było, a nie co sobie tam zamarzyłeś
nie były to cholera wie jakie fantazje, ale coś prawdopodobnego i możliwego i pewnie się spełnią 
RHS pisze:poszedł na zawodowego wojskowego po maturze

myślisz że jestem napalonym nastolatkiem?księżycówka pisze:Nie będę linka do nowego bloga dawać żebyś sobie mógł zwalić przy tym.
Mati pisze:w tej chwili ciężko by mi było zrealizować niektóre z pomysłów, które opisałem
chyba z jakimś komandosem płci męskiejRHS pisze:jakbyś np poszedł na zawodowego wojskowego po maturze to moze nie w tej konkretnej chwili ale za niedlugo bys urzeczywistnil swe marzenia

Blazej30 pisze:chyba z jakimś komandosem płci męskiej

RHS pisze:wyjechałbys na jakąś misję wiadomo gdzie to bys sobie smigał jednym hummerków

RHS pisze:a tak btw to na jaki konkretny kierunek wybywasz?
księżycówka pisze:Zbyt kanciaste są dla mnie.
Mati pisze:w wojsku nie mają hummerów RHS
ja??

księżycówka pisze:Mia, nie martw się. Kupimy sobie na all ;DD

Blazej30 pisze:a po co wam dzieci?
RHS pisze:na to że na misjach w Iraku są hummery
tak
Mieć na taki samochodzi a nie miec na benzyne do niego
pani_minister pisze:Wrzucałaś na forum. Ja zapisałam.

Mia pisze:przed czy po 50tce?

księżycówka pisze:Dziś pół wieczora tłukę takie teksty, że mi samej się robi gorąco
księżycówka pisze:A myśl se co chcesz. Nie będę linka do nowego bloga dawać żebyś sobie mógł zwalić przy tym. Wyżej się cenię

matko <boje_sie> anoreksja w stanie terminalnym <boje_sie>pani_minister pisze:Ja zapisałam.
nigdy. jakoś dzieci mnie nie biorą... przedłużenie rodu? to nie ma dziś znaczenia. coś co łączy z kobietą? też tego nie czuję. dla samego dziecka? próżnia... myślę że większoś ludzi nawet nie wie dlaczego chce mieć dzieci...Mia pisze:u Ciebie Błażej kiedy się instynkt obudzi? przed czy po 50tce?
ale ja chciałem tylko żeby opublikowała je na forum żebym mógło je wyśmiaćTedBundy pisze:widzisz, Błażej, takim dictum jak powyższe kończy się Twe zainteresowanie i na siłę szukanie tu sojuszników i przyjaznych dusz

Blazej30 pisze:jakoś dzieci mnie nie biorą.
księżycówka pisze:Elspeth pisze:brakuje mi tylko jednego, ale może w przyszłym roku się spełni
Dziecka? <boje_sie>
a precz z takimi myślami na razie, może za dwa lata albo coś koło tego 
Yasmine pisze:Ja dzieci nie lubię, na samą myśl o dziecku mną trzepie. Może kiedyś mi się odmieni...

O matko. Dziękuję!!!pani_minister pisze:Wrzucałaś na forum. Ja zapisałam.
Potem jeszcze tego szukałam w necie, ale nie mogłam znaleźć. Już sobie zapisuję! Gdybym chciała bym wrzuciła. Ale mi ocen nie potrzeba. Nie po to ten blog jestTedBundy pisze:wrzuć na forum
Gdzie? Ona świetnie wyglądaBlazej30 pisze:anoreksja w stanie terminalnym
Daleko jej do anoreksji
Najpierw byś się musiał nauczyć żartowaćBlazej30 pisze:ale ja chciałem tylko żeby opublikowała je na forum żebym mógło je wyśmiać
Wyśmiać to by mógł Wujo, bo on to chociaż potrafi
A ;DD Sory, ale takie pierwsze skojarzenie miałama precz z takimi myślami na razie, może za dwa lata albo coś koło tego
Mamy na święta mi brakuje.
jak to z branzy?TedBundy pisze:wrzuć na forum, to ocenię, jako były gość z branży, ile to Twe pisanie warte

TedBundy pisze:księżycówka napisał/a:
A myśl se co chcesz. Nie będę linka do nowego bloga dawać żebyś sobie mógł zwalić przy tym. Wyżej się cenię
Nola pisze:witam, niektórzy się budzą a ja wróciłamz klubu i dopiero idę spać

Mnie jakoś nie. Jeszcze ja gdzieś tam mam świadomość, że święta, że nie wypada, ale to też zanika u młodszych ode mnie osób. Mnie osobiście wczoraj nosiło żeby gdzieś iść, spotkać się, nadrobić ostatni czas kiedy na nic i na nikogo czasu nie miałam. Myślę, że takie imprezy są właśnie dla takich osób. Nie każdy ma rodzinne święta i po prostu wolałby się pobawić niż tkwić przez TV czy kompem czy z książką w ręku.Mia pisze:mnie też dziwią tłumy na tego typu imprezach, bardzo.

RHS pisze:skromnie polercam do studiowania Kraków
Blazej30 pisze:większoś ludzi nawet nie wie dlaczego chce mieć dzieci...
księżycówka pisze:Ona świetnie wyglądaDaleko jej do anoreksji

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości