Mężem to ja moge być tylko nr 1
Oj się będziesz o numerki spierał.
Tymi elfimi uszami mnie tak zneciłes, ze dam Ci taki numerek jaki tylko zechcesz

Grace pisze:(Tobie Dżin też oczywiście)
Dzięki
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

. A zza szyby okiennej zerkał koleś bez twarzy, zaglądał mi do pokoju. Dziwne.

Blazej30 pisze:Yasmine, jeszcze większych piersi, jeszcze bujniejszych loków i 100 lat byś mogła się tym nacieszyć
Mati pisze:Dla Yasminki 100 buziaków i gorące życzenia<prezent> <roza> Wszystkiego co sobie zamarzysz
Joasia pisze:Yas, sto lat
Mia pisze:Yas!! wszystkiego najlepszego!!
i szczęśliwego Nowego Roku wszystkim
Grace pisze:Yas, życzę Ci żebyś każdego dnia budziła się z myślą Kurcze, życie jest piękne!
AMX pisze:Yas najlepszego <browar>
Marissa pisze:Yasmine - wszystkiego najlepszego

TedBundy pisze:zza szyby okiennej zerkał koleś bez twarzy
księżycówka pisze:Ja ostatnio same poprane sny mam.

Wujo Macias pisze:Czlowiek- reflex sie we mnie obudzil i postanowilem obadac jak wlasciwie wyglada zespol Feel. Kupiche kojarzylem, ale reszte? W zyciu. I sie nie zawiodlem, od razu widac ze proboszcz chlopakom do wanny wchodzil.
"Feel – polski zespół popowy założony w Katowicach w maju 2005 roku, pod nazwą Q2, a następnie przemianowana na Q3, później na Kupicha Band i w końcu na Feel."- Kurna, 4 lata dzialanosci i 4 nazwy. Po jedna na rok. To jest jednak dobre mzimu, ten Feel.
O, wymyslilem nazwe na kolejny rok dzialanosci- Qpsztong. Wysylam zaraz do menadzera mejla z ma propozycja.
Ufff, skończyliśmy prawie połowę drapaka.
TedBundy pisze:miałem dziś popieprzone sny
Mnie ostatnio prześladuje sen z windą, która się nie chce zatrzymać.
księżycówka pisze:Ja ostatnio same poprane sny mam.
runeko pisze:Ja mam ostatnio sny, które znaczeniami z sennika odzwierciedlają to, co mi się w życiu dzieje.
no bo z kumplem nie pójdę 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 117 gości