Ja nie mogę, weźcie go stąd.
no co kiedys tam pisal ze bedzie miec zabieg wiec sie pytam grzecznie zatroskany o zdrowie rodaczki
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Na razie usiłuję się umówić do gastrologa. Po wczorajszych telefonach się dowiedziałam, że jak wpadnę o 5 rano pod przychodnię, którą otwierają o 7 to może się załapię na numerek na koniec kwietniaRHS pisze:a rure juz Ci wsadzali wczy jeszcze nie ?
Szukam dalej jakiejś poradni o tym profilu. Właśnie ma moim prezentuje się ładnie. Ja niezbyt zmieniam tapety na telefon więc ta pewnie na stałe zostanie. Dobrze mi się kojarzyMati pisze:ciekawe, ale za mało widać jak na telefon

księżycówka pisze:którą otwierają o 7 to może się załapię na numerek na koniec kwietnia
Co chcesz, teraz bedzie mogl mowic, ze jest kontrowersyjny.

księżycówka pisze:Zjadłabym Vifona. Matko, ale ja bym zjadła Vifona.
Na mózg mi się chyba rzuca. <boje_sie>
lollirot pisze:księżycówka, awatar paskudztwo
Olivia pisze:Polecam też "ser w ziołach" knorra.![]()
Dzindzer pisze:Idę po grzańca bo zaraz zamarznę.

księżycówka pisze:że jak wpadnę o 5 rano pod przychodnię, którą otwierają o 7 to może się załapię na numerek na koniec kwietnia
Grace pisze:Ze wzorkami mogą nosić takie kruszynki jak lolli, bo niestety na grubych czy przeciętnych nogach to wygląda, moim zdaniem średnio.
Nola pisze:Olivia napisał/a:
Polecam też "ser w ziołach" knorra.
to też lubięi jeszcze amorre pomidore czy coś w tym stylu
Nola pisze:ja sobie właśnie zrobiłam piwny i teraz piję
RHS pisze:chociaz cholera wie co wrzuciłas do tego grzańca
Dzindzer pisze:Wujo Macias napisał/a:
Wujo wtedy o tyle zmienia ubior, ze na bieganie ubiera drugi tshirt pod polar i rekawiczki zaklada.
Kolejny odmieniec. Skąd oni się biorą

Żeby to miała być jedna wizyta to tez bym tak zrobiła, ale w to wątpię. Aż tyle kasy nie mam w tej chwili żeby zupełnie prywatnie się leczyć.RHS pisze:jak ja się umawiałem do laryngologa krzyknęli mi 1,5 miesiąca więc jednak zdecydowałem się na prywatna wizytę; koszt jej nie był aż tak wygurowany w porównaniu do czasu oczekiwania na NFZ
Owszem. Dlatego ja tylko gładkie noszęGrace pisze:niestety na grubych czy przeciętnych nogach to wygląda, moim zdaniem średnio.
Problemy z jelitami. Prawdopodobnie będę mi robić gastro albo kolonoskopię.?!

Zacznijmy od tego, ze jesli masz zamiar zaczac biegac w okesie zimowym, to lepiej odpusc. Dla organizmu to szok i wiekszosc ludzi przyplaca to grypopodobnymi cudami.Grace pisze:Macias, serio, jak się ubierasz na bieganie w taka pogodę? Ja biegałam ostatnio przy -5 i założyłam, grube spodnie dresowe, podkoszulkę (taką bezszwową), T-shirta, bluzkę z długim rękawem i polar. Oczywiście taką polarową przepaskę i rękawiczki (ale potem zdjęłam). A! i szalik. Gruba przesada ?
Fajnie. A jesli kiedys w przyszlosci bede Ci sie rowniez "kojarzyl" to jeszcze lepiej.RHS pisze:Wujo Macias napisał/a:
A wlasnie, cos mniej emotek ostatnio wciskasz. Odcisk na palcu?nie no Wujo od dzisiaj będziesz mi się kojażył z sępem
nie wiem, ale wiem jedno, że jutro jadę komunikacją miejską i zamierzam założyć grube rajstopy pod spodnie i na razie naszykowałam sweter, bluzkę i podkoszulkę.
Grace pisze:Dżindżer, Ty wiesz coś o podgrzewanych przystankach w centrum?
księżycówka pisze:Aż tyle kasy nie mam w tej chwili żeby zupełnie prywatnie się leczyć.

Grace pisze:kojarzył wujowi.

Nie, jesli chodzi o poziom Twoich postow. Bym powiedzial, ze im dalej w las, tym bardziej komary gryza, pokrzywy po lydkach censored a i dzikie bestie jakby bardziej wyglodniale.RHS pisze:Grace pisze:kojarzył wujowi.
nie mi pierwszemu i ostatniemu zdarzył się błąd na tym forum wiec nie ma za bardzo sie czym przejmowac ani tez ekscytowac. wazne ze z kazdym dniem jest coraz lepiej
księżycówka pisze:Mi się podoba
Wujek Maciass pisze:sklep netowy z gadzetami. I teraz juz w formie przeszlej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 90 gości