Miltonia pisze:A o odleglosci pisales, zeby bylo blisko GW. Czytaj i siebie.
napisałem coś takiego:
Mati pisze:więc nie jest problemem dojechać co drugi weekend do Poznania czy tam Szczecina. gdzieś w takich odległościach od Gorzowa.
i najbardziej by mnie te okolice interesowały jeśli chodzi o dojeżdżanie. bo nie sądzisz chyba, że będę co 2 tygodnie zasuwać do warszawy. pociągiem to tak średnio wygodnie, a samochodem nie zbyt tanio. prędzej już zamieszkać, ale to rodzi kolejne sprawy takie jak praca i zakwaterowanie, więc NA RAZIE szukam czegoś bliżej gorzowa.
Miltonia pisze:Studia krzak to studia byle jakie. Co to ma z policja wspolnego?
ale ja nie rozumiem o co Ci chodzi skoro nie padła jakakolwiek propozycja od kogoś. poprosiłem Was o radę co do zaocznych studiów. skoro nie znacie to bardzo chętnie poczytam o dziennych i może się skuszę, ale jak już mówiłem to niesie za sobą inne rzeczy.
a Ty Miltonia póki co wyśmiewasz mnie i pieprzysz o jakiejś ochronie środowiska, więc jak tak dalej ma być to prosiłbym Cie byś sobie podarowała

), co to w dupie byl, gowno widzial, ale za to mniemanie ma o sobie co najmniej jakby Oxford skoczyl. Wez sie chlopie zastanow i nie rob prblemu z wyboru studiow. Kazde spelniaja Twoje kryteria, byle byly w Poznaniu czy Szczescinie, bo wymagan nie masz zadnych.

iąż na nowo się odnajdywać.
...AMX jak mogłeś mieć takie co do wojska złudzenia?
Tam można iść, ale tylko do oddziałów elitarnych. Inaczej szkoda życia.